milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

huu huuuuu öpüyorum hepinizi çookkkk

neşeyi bekliyoruz yanii
yalnız birşey söyleyeceğim.inanılmaz gaza getirmişsiniz. nasıl karar vermiş öyle bir anda gitmeye şaşırdım kaldım valla
İnşallah hakkında hayırlı olacak güzel haberlerle döner

yaaa kızlar bu heyecanı herkes yaşasın istiyorumm.. inşallah neşe de güzel haberlerle gelir diğer kızlarda güzel haberleriini verirler bize :):)

bu arada ayça ve sibel nasıl gidiyor bulantı durumları??? baş edilebilir aşamada mı :):)

neşeeeeeeeeee döndümüü saat 4 e geliyoo kızlarrrrrrrrrrrr biz böyle heyecan yaptık neşeyi düşünemiyorumm bi an önce gelsede müjdeli haberii verse artıkk

ben bugün yine çıkardım:120::120:
benim değişiyor cnm. sabah bulantılarım yoğun. sonra geçiyor. arada oluyor falan.bazen çok iyi oluyorum. bazen bulanıyor tuhaf yani
bugün bebiş yediğim yemeği beğenmedi sanırım. buharda sebze söylemiştim. tadına bakmamla çıkarmam bir oldu
geçen gün çok zor bişeye aş erdim. kocacığıma avmleri gezdirdim
bulamadı gerçi ama bizim ordaki bi manava sipariş verdi. manav hale gidince bulabilirse alacak
çok eğlenceliydi.adam öyle bir yorulmuş ki erkenden uyudu

neşecim hayırlı haberlerle gelll inşallah hamişsindir 2010 gelinimmmmmmmmmmmm

hiç bişeyim yok üstüne üstlük 1 ayda 7 kilo aldım :)

oh maşallah,kız yavaşla accık,gerçi bebişlerimiz sağlıklı olsunda gerisi mühim değil,ama çok abur cubur yeme tatlım,şimdiden kalsiyumunu al,peynir yoğurt süt gibi,yoksa ileriki aylarda takatten düşersin,ayyy şu topikteki herkes hamiş kalsın bu duyguyu tatsın inş.

dr peyniri bile diet verdi tuz yasak zeytin yasaak herşey yasak bana rejim rejim rejim

Bende bilemedim valla oldu ayça
kız gülmek istemiyorum başıma gelir diye

sen kaç kilo aldın cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…