- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
bari neşe gelene kadar sohbet edelim biraz kızlar,nasılsınız,nasıl gidiyo hayat...
kızz sen yaşıyonmu
yaaa kızlar bu heyecanı herkes yaşasın istiyorumm.. inşallah neşe de güzel haberlerle gelir diğer kızlarda güzel haberleriini verirler bize :):)
bu arada ayça ve sibel nasıl gidiyor bulantı durumları??? baş edilebilir aşamada mı :):)
burdayım bacımadamın işi vardı şehir dışında,bi ay uzak kaldım evimden,ama telefonla takip ettim sizi,sen napıon tatlım,varmı aşermen bulantın kusman felan:44:
ben kanda öğrendiğim gün evde idrarda negatif çıkmıştı :):):)
hiç bişeyim yok üstüne üstlük 1 ayda 7 kilo aldım :)
tamam cuma bende yaptırcam sözzzzzzzzzzz kırmızılar gelmezse hepinize teşekkürler bügün çok yogundum pek ugrayamadım
hiç bişeyim yok üstüne üstlük 1 ayda 7 kilo aldım :)
oh maşallah,kız yavaşla accık,gerçi bebişlerimiz sağlıklı olsunda gerisi mühim değil,ama çok abur cubur yeme tatlım,şimdiden kalsiyumunu al,peynir yoğurt süt gibi,yoksa ileriki aylarda takatten düşersin,ayyy şu topikteki herkes hamiş kalsın bu duyguyu tatsın inş.
Bende bilemedim valla oldu ayça
oh maşallah,kız yavaşla accık,gerçi bebişlerimiz sağlıklı olsunda gerisi mühim değil,ama çok abur cubur yeme tatlım,şimdiden kalsiyumunu al,peynir yoğurt süt gibi,yoksa ileriki aylarda takatten düşersin,ayyy şu topikteki herkes hamiş kalsın bu duyguyu tatsın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?