milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

anaaaammmmm 6 mı hiçbir kuvvet beni sabah 6 da ütü yapmaya kaldıramaz
maşallah sana maşallahhh

canım benim uzayan akıntım 12.-13.-14. günler feci yoğundu ama yumurtam 17. gün çatladı

15.-16. ve18. gün ovulasyon testi pozitifti yani şu aralar ki çalışmaların çok önemli canım sakın kaçırma

mümkünse gün aşırı ya da hergün devam

anaaaammmmm 6 mı hiçbir kuvvet beni sabah 6 da ütü yapmaya kaldıramaz
maşallah sana maşallahhh

canım gene halvet olunca kalkmadım yerimden uzanayım dedim o yüzden sabaha kaldı ütüde akşam yapmam gerekiyordu ee abdeste almam gerekiyor malumm kahvaltı falan derken 8 de evden çıktımm normalde 7 de kalkıyorum bendee

gün aşırıı devam edicem neşem kaçırmamak içinn nisan 14 e kadarr bu arada kocam 7 nisanda ankaraya gidebilir toplantısı varmış ve 2 gün kalabilirmiş :18: offfffffff sevmiyorum bu şehir dışı iş olaylarını ben yaaaaa

olsun ciciş sıkma canını bende hiiç sevmem şehir dışı olaylarını ama iş bu sonuçta gitmesi gerekiyosa gidicek ne iş yapıyo kocan?:26:

Son düzenleme:

herşey bebiş için inşallah olsun bebişlinde sabah 6 da kalkıp poposunu poposunu ısır onun

olsun ciciş sıkma canını bende hiiç sevmem şehir dışı olaylarını ama iş bu sonuçta gitmesi gerekiyosa gidicek ne iş yapıyo kocan?:26:

bilgi işlemci canım önce gidip gelicektii öyleydii biraz önce aradı kalabilirmiş

kızlar günaydın hayırlı cumalar kızlar en erken gebelik ne zaman belli oluyor adet günü geçmeden idrarda belli olur mu bilgisi olan paylaşsın

herşey bebiş için inşallah olsun bebişlinde sabah 6 da kalkıp poposunu poposunu ısır onun

ahh hemde nasıl ısırıcam canım bi gelsinn ısırıcam koklicamm

üzme kendini ciciş yaa ben gelip sana yarenlik ederim

senn bitanesinnnnnnnnnnn zatennnnnnnnnn bitane

kızlar günaydın hayırlı cumalar kızlar en erken gebelik ne zaman belli oluyor adet günü geçmeden idrarda belli olur mu bilgisi olan paylaşsın

günaydın canım sanada hayırlı cumalar idrarda değil ama kanda çıkar diye biliyorum ben

idrarda çıkabilir cnm belli olmaz ama en erken kanda çıkar.
hatta ışılın kanda çıktığı halde idrarda belli olmamış düşün yani

idrarda ancak gün geçince filan çıkıyo canım ya da regl günü daha erken kanla öğrenilir

Benim kilo son zamanlarda hep değişiyodu zaten canım , bu pko ve insülin direnci kilo yaptığı için dietisyene filan gidiyordum bi ara ama ev taşıdıktan sonra onuda bıraktım en son 71 dim , gittiğim doktorlarda hiç tartmadı beni , bende açıkçası korkuyorum biliyorum çünkü en az bi 5-6 kilo aldım sanırım ama bu gidişimde tartılcam artık

Ya sabah elektrikler kesildi tam muhabbet edicektik bende gittim yattım 11.30 a kadar uyumuşum :44:

cnm ben de 51 kiloyla hamile kaldım. dün akşam yatmadan tartılayım dedim ne göreyim 54
aslında bu aylarda bu kadar kilo fazla bize. asıl kilo sonlarda alınıyor. biz şimdiden böyle alıyorsak kaçla gireriz doğuma bilmiyorum.,
Gerçi sabah işe geldiğim de de arkadaş seni gören hamile der mi fiziğe bak falan dedi. acaba akşam yiyip içiyorum ya ondan mı öyle 54 ü gördüm:))

Sabah wc ye girdikten sonra hep aynı kıyafetlerle veya iç çamaşırıyla tartılcaksın bişey yemeden doğru kilo için , sen zayıfmışsın zaten canım bendede boy varda biraz kötü durmuyo şimdilik. Sen zaten 4. aya girmişsin senin alman normal canım

di mi yaaaa normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…