ahh kuzular yetişemiyorum ben 2 haftadır hiçbişeye gene zombi gibiyim sabahın 6 sından beri ütü yapıyorum uykuu yokkbu arada akşam gene çalışma vardıı 15. günümdü 20. güne kadar çalışıp bırakayım diyorumm :26:
herkesee günaydınnnnnnnnnnnn kızlarr cumanızz mübarekk olsunnnnnn inşallah
neşem ütüyü hiç sevmem ama iş başa düşünce yapılıyorrben adet bitiminde başladım gün aşırıı oldu kaçırmamak içinn testi o yüzden almadım yoğun akıntımın olduğu günler de 12 ve 13. günü yani erken çatladı yumurtalar sanırım tamam o zaman devam edeyim ben adete kadarr
anaaaammmmm 6 mıhiçbir kuvvet beni sabah 6 da ütü yapmaya kaldıramaz
maşallah sana maşallahhh
canım benim uzayan akıntım 12.-13.-14. günler feci yoğundu ama yumurtam 17. gün çatladı
15.-16. ve18. gün ovulasyon testi pozitifti yani şu aralar ki çalışmaların çok önemli canım sakın kaçırma
mümkünse gün aşırı ya da hergün devam
gün aşırıı devam edicem neşem kaçırmamak içinnnisan 14 e kadarr bu arada kocam 7 nisanda ankaraya gidebilir toplantısı varmış ve 2 gün kalabilirmiş :18: offfffffff sevmiyorum bu şehir dışı iş olaylarını ben yaaaaa
canım gene halvet olunca kalkmadım yerimden uzanayım dedim o yüzden sabaha kaldı ütüde akşam yapmam gerekiyorduee abdeste almam gerekiyor malumm kahvaltı falan derken 8 de evden çıktımm normalde 7 de kalkıyorum bendee [/FONT]
olsun ciciş sıkma canını bende hiiç sevmem şehir dışı olaylarını ama iş bu sonuçta gitmesi gerekiyosa gidicek ne iş yapıyo kocan?:26:
bilgi işlemci canım önce gidip gelicektii öyleydii biraz önce aradı kalabilirmiş
herşey bebiş içininşallah olsun bebişlinde sabah 6 da kalkıp poposunu poposunu ısır onun
üzme kendini ciciş yaa ben gelip sana yarenlik ederim
kızlar günaydın hayırlı cumalar kızlar en erken gebelik ne zaman belli oluyor adet günü geçmeden idrarda belli olur mu bilgisi olan paylaşsın
kızlar günaydın hayırlı cumalar kızlar en erken gebelik ne zaman belli oluyor adet günü geçmeden idrarda belli olur mu bilgisi olan paylaşsın
iştah tabiki olacak canım ama önemli olan acıktığında ne yediğin
kendine bebişine faydalı olacak daha az kalorili şeyler tüketiyosan zaten sorun yaratacağını düşünmüyorum
kaç kiloyla hamiş kaldın kaç kilo aldın şimdiye kadar?:26:
bilgi işlemci canım önce gidip gelicektii öyleydii biraz önce aradı kalabilirmiş
Benim kilo son zamanlarda hep değişiyodu zaten canım , bu pko ve insülin direnci kilo yaptığı için dietisyene filan gidiyordum bi ara ama ev taşıdıktan sonra onuda bıraktım en son 71 dim , gittiğim doktorlarda hiç tartmadı beni , bende açıkçası korkuyorum biliyorum çünkü en az bi 5-6 kilo aldım sanırım ama bu gidişimde tartılcam artık
cnm ben de 51 kiloyla hamile kaldım. dün akşam yatmadan tartılayım dedim ne göreyim 54
aslında bu aylarda bu kadar kilo fazla bize. asıl kilo sonlarda alınıyor. biz şimdiden böyle alıyorsak kaçla gireriz doğuma bilmiyorum.,
Gerçi sabah işe geldiğim de de arkadaş seni gören hamile der mi fiziğe bak falan dedi. acaba akşam yiyip içiyorum ya ondan mı öyle 54 ü gördüm:))
Sabah wc ye girdikten sonra hep aynı kıyafetlerle veya iç çamaşırıyla tartılcaksın bişey yemeden doğru kilo için , sen zayıfmışsın zaten canım bendede boy varda biraz kötü durmuyo şimdilik. Sen zaten 4. aya girmişsin senin alman normal canım
akşama ne pişirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?