Ben kerevizi yapıcam bugün bakalım nasıl olucak Neşe pek beğenmedi gibi geldi bana tabii değişik gelmiştir alışık olmayınca hatta öğlene pişireyim ben onu yaaa
biz geceleri kocacıklarla ilgileniyos gündüzlerii seni bekliyor olacağız madam
bebişkomm bnde geceleri kocişle ilgileniyorumheleki bu ara biraz fazla ilgim lazım ama bazen akşamları gec geliyo belli olmuyo bnde o arada kacıorum buraya.. bugünde diyetisyen kontrolüm vardı (her hafta cuma) o yüzden sabahtn gelemedim ayy bu haftaaa aşmışım kendimiii gecen hafta vermemiştim bu haftaa taaaaaammmmm 1.6 kg gitmiş toplamda 1 ayda 4 kg oldu vallaha cok mutluyum
Tebrikler canım ama o kilolar çok çabuk geri geliyor yani eski düzenine dönersen hiç affetmiyorlar , geçen Zerrin Özer vardı Saba Tümerde konuk kadın çok zayıflamıştı hatta formula 7 reklamına çıkıyordu ama hepsini geri almış yine yani vermek kolayda korumak zor o yüzden dikkatli olman lazım
ya kızlar sizlere bugün sorum var ya biraz bu konularda bilgim az herkese soramıyom sizden başka şimdi ben 26 günde bir adet görüyorum yane geçen ay 10 marta oldum 5 nissan gibi olmam gerekiyor şimdi bu 5 nisan geçincemi günün geçmiş sayılıyor yoksa 10 nisan geçincemi günün geçmiş sayılıyor mrak ettim aklıma takıldı kızmayın sakın hatunlar bu konuda bilgim yok sizden alışveriş yapıyom:18:
sağol canım ewet cok cabuk geri geliyorlar malesef valla vermek hiçte kolay değil canım cıkıyoalırken süper kolayda sabit tutmak ve vermekkkkk...:18: inş
ya kızlar sizlere bugün sorum var ya biraz bu konularda bilgim az herkese soramıyom sizden başka şimdi ben 26 günde bir adet görüyorum yane geçen ay 10 marta oldum 5 nissan gibi olmam gerekiyor şimdi bu 5 nisan geçincemi günün geçmiş sayılıyor yoksa 10 nisan geçincemi günün geçmiş sayılıyor mrak ettim aklıma takıldı kızmayın sakın hatunlar bu konuda bilgim yok sizden alışveriş yapıyom:18:
Bende evlenip işi bıraktığımdan beri uğraştığım için bu kilolarla o yüzden diorum canım eğerki ne yiyip içeceğini bilirsen kii sende dietisyene gidiyormuşsun birde spor yaparsan , en basiti yürüyüş vermesi kolay yani aç kalmıyorsun ama tek zor tarafı tatlısız bir hayatyeme yeme nereye kadar aaaa şu şişmanlık genini bulsalarda kurtulsak kilo almaktan
ya bu arada pko sendede mi vardı öle birşey okudum die hatırlıorum :44:
Benim kilo son zamanlarda hep değişiyodu zaten canım , bu pko ve insülin direnci kilo yaptığı için dietisyene filan gidiyordum bi ara ama ev taşıdıktan sonra onuda bıraktım en son 71 dim , gittiğim doktorlarda hiç tartmadı beni , bende açıkçası korkuyorum biliyorum çünkü en az bi 5-6 kilo aldım sanırım ama bu gidişimde tartılcam artık
Ben kerevizi yapıcam bugün bakalım nasıl olucak Neşe pek beğenmedi gibi geldi bana tabii değişik gelmiştir alışık olmayınca hatta öğlene pişireyim ben onu yaaa
bebişkomm bnde geceleri kocişle ilgileniyorumheleki bu ara biraz fazla ilgim lazım ama bazen akşamları gec geliyo belli olmuyo bnde o arada kacıorum buraya.. bugünde diyetisyen kontrolüm vardı (her hafta cuma) o yüzden sabahtn gelemedim ayy bu haftaaa aşmışım kendimiii gecen hafta vermemiştim bu haftaa taaaaaammmmm 1.6 kg gitmiş toplamda 1 ayda 4 kg oldu vallaha cok mutluyum
Attım kerevizleri hoşuma gitmedi alamamışım ben içi geçmiş gibi geldi bana , tazesini bulmam lazım demekki :26:
kereviz yerine turp mu aldın kız
Neşecim eşimde öyle dio canım ya hiçbişey yiyemeseydin bulantıdan dahamı iyiydi dio , alt komşuda hamile kız 4-5 kilo vermiş onuda görünce şükrediyorum zaten , 3 ayımı dolduriyimde zaten bu gidişimde doktora sorucam yürüyüş filan yapabilirmiyim die 4. ayda başlanıyo sanırım. Baskülümde vardı canımda bıktım onla uğraşmaktan pili zayıflayınca kafasına göre tartıyo , fayansta başka döşemede başka tartıyo bende katlettim onu :)) en iyisi eski usül tartılar galiba alıcam ilk fırsattada 3 ay dolmadan avm yede gitmiyorum yoksa alınacak şey çoooooooookkk en önce hamiş pijaması alıcam evde rahat rahat olim die
yok canım turpla tanışıyoruz ama soyunca böyle süğmüş patates gibi lekeler vardı üstünde içide pörsümüş gibi geldi ondan attım :26: yoksa öylemi oluyoduki :44:
akşama ne pişirsem
Kocişlerimizde meslektaşmış gıııı ama benimki şimdi iş deiştirdi görüntüleme teknisyeni oldu implant planlaması yapıyo canım kocacım
cnm ben de 51 kiloyla hamile kaldım. dün akşam yatmadan tartılayım dedim ne göreyim 54
aslında bu aylarda bu kadar kilo fazla bize. asıl kilo sonlarda alınıyor. biz şimdiden böyle alıyorsak kaçla gireriz doğuma bilmiyorum.,
Gerçi sabah işe geldiğim de de arkadaş seni gören hamile der mi fiziğe bak falan dedi. acaba akşam yiyip içiyorum ya ondan mı öyle 54 ü gördüm:))
afiyetle yedik dedi ama bilmiyorum ki cnm:)
dene sende yenmeyecek kadar kötü olmuyor korkma:)) geçen gün müdürün canı istemiş iş yerinde yaptım ben bir tencere herkes yedi:)))
Neşecim eşimde öyle dio canım ya hiçbişey yiyemeseydin bulantıdan dahamı iyiydi dio , alt komşuda hamile kız 4-5 kilo vermiş onuda görünce şükrediyorum zaten , 3 ayımı dolduriyimde zaten bu gidişimde doktora sorucam yürüyüş filan yapabilirmiyim die 4. ayda başlanıyo sanırım. Baskülümde vardı canımda bıktım onla uğraşmaktan pili zayıflayınca kafasına göre tartıyo , fayansta başka döşemede başka tartıyo bende katlettim onu :)) en iyisi eski usül tartılar galiba alıcam ilk fırsattada 3 ay dolmadan avm yede gitmiyorum yoksa alınacak şey çoooooooookkk en önce hamiş pijaması alıcam evde rahat rahat olim die
ben taa 4 ya da 5 yıl önce felixin dijital tartısını almıştım valla banamısın demiyo okadar sağlam çıktı ki tavsiye ederim neyse şom ağzımı açmayayım kesin yarına çalışmaz tartııı
kocan çok haklı bak ayçayı gör 13. haftasına girdi hala yiyemiyor bence şükret kilo dediğin nedir yaa hastalık olmadığı sürece verilir
azcık boğazımız tutçaz azcık spor yapçaz oldu bitti boşver takma hiç sağlığın yerindeyse sorun yok
ben soyduğumda patates gibiydi öyle leke filan görmedim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?