milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Ben kerevizi yapıcam bugün bakalım nasıl olucak Neşe pek beğenmedi gibi geldi bana tabii değişik gelmiştir alışık olmayınca hatta öğlene pişireyim ben onu yaaa

afiyetle yedik dedi ama bilmiyorum ki cnm:)
dene sende yenmeyecek kadar kötü olmuyor korkma:)) geçen gün müdürün canı istemiş iş yerinde yaptım ben bir tencere herkes yedi:)))

biz geceleri kocacıklarla ilgileniyos gündüzlerii seni bekliyor olacağız madam

bebişkomm bnde geceleri kocişle ilgileniyorum heleki bu ara biraz fazla ilgim lazım ama bazen akşamları gec geliyo belli olmuyo bnde o arada kacıorum buraya.. bugünde diyetisyen kontrolüm vardı (her hafta cuma) o yüzden sabahtn gelemedim ayy bu haftaaa aşmışım kendimiii gecen hafta vermemiştim bu haftaa taaaaaammmmm 1.6 kg gitmiş toplamda 1 ayda 4 kg oldu vallaha cok mutluyum

Tebrikler canım ama o kilolar çok çabuk geri geliyor yani eski düzenine dönersen hiç affetmiyorlar , geçen Zerrin Özer vardı Saba Tümerde konuk kadın çok zayıflamıştı hatta formula 7 reklamına çıkıyordu ama hepsini geri almış yine yani vermek kolayda korumak zor o yüzden dikkatli olman lazım

ya kızlar sizlere bugün sorum var ya biraz bu konularda bilgim az herkese soramıyom sizden başka şimdi ben 26 günde bir adet görüyorum yane geçen ay 10 marta oldum 5 nissan gibi olmam gerekiyor şimdi bu 5 nisan geçincemi günün geçmiş sayılıyor yoksa 10 nisan geçincemi günün geçmiş sayılıyor mrak ettim aklıma takıldı kızmayın sakın hatunlar bu konuda bilgim yok sizden alışveriş yapıyom:18:

sağol canım ewet cok cabuk geri geliyorlar malesef valla vermek hiçte kolay değil canım cıkıyo alırken süper kolayda sabit tutmak ve vermekkkkk...:18:

Son düzenleme:

5 nisan geçince cnm

sağol canım ewet cok cabuk geri geliyorlar malesef valla vermek hiçte kolay değil canım cıkıyo alırken süper kolayda sabit tutmak ve vermekkkkk...:18: inş

Bende evlenip işi bıraktığımdan beri uğraştığım için bu kilolarla o yüzden diorum canım eğerki ne yiyip içeceğini bilirsen kii sende dietisyene gidiyormuşsun birde spor yaparsan , en basiti yürüyüş vermesi kolay yani aç kalmıyorsun ama tek zor tarafı tatlısız bir hayat yeme yeme nereye kadar aaaa şu şişmanlık genini bulsalarda kurtulsak kilo almaktan

Eğerki her ay şaşmaz 26. gün gelir diosan 5 Nisan olur ama 1-2 gün değişebilir diosan 28 gün normal period zaten arada 2 gün var beklemen lazım o zaman

ayy ewt keske öyle bişey olsada tamamen kurtulsak en basta giderim herhalde :26:

ya bu arada pko sendede mi vardı öle birşey okudum die hatırlıorum :44:

Attım kerevizleri hoşuma gitmedi alamamışım ben içi geçmiş gibi geldi bana , tazesini bulmam lazım demekki :26:

bence eve bi baskül al canım herzaman lazım oluyo fazla kilon yokmuş boyun da uzunsa hiç takma kafana bebişten sonra sıkar dişini verirsin bana bebiş gelsin de 100 kilo olmaya razıyım

Ben kerevizi yapıcam bugün bakalım nasıl olucak Neşe pek beğenmedi gibi geldi bana tabii değişik gelmiştir alışık olmayınca hatta öğlene pişireyim ben onu yaaa

yoo beğendim canım güzeldi eşim zaten seviyor bende ileleryen günlerde yapa yapa daha da kabbulenicem gayet lezzetli oldu tavsiye ederim

ohh maşallah canımcımmm süper gidiyosun kaç kilosun şu an hedefe ne kaldı:26::26:

döngün 28 günse 28 günden sonrası gecikme oluyo canım

Neşecim eşimde öyle dio canım ya hiçbişey yiyemeseydin bulantıdan dahamı iyiydi dio , alt komşuda hamile kız 4-5 kilo vermiş onuda görünce şükrediyorum zaten , 3 ayımı dolduriyimde zaten bu gidişimde doktora sorucam yürüyüş filan yapabilirmiyim die 4. ayda başlanıyo sanırım. Baskülümde vardı canımda bıktım onla uğraşmaktan pili zayıflayınca kafasına göre tartıyo , fayansta başka döşemede başka tartıyo bende katlettim onu :)) en iyisi eski usül tartılar galiba alıcam ilk fırsattada 3 ay dolmadan avm yede gitmiyorum yoksa alınacak şey çoooooooookkk en önce hamiş pijaması alıcam evde rahat rahat olim die

ben taa 4 ya da 5 yıl önce felixin dijital tartısını almıştım valla banamısın demiyo okadar sağlam çıktı ki tavsiye ederim neyse şom ağzımı açmayayım kesin yarına çalışmaz tartııı

kocan çok haklı bak ayçayı gör 13. haftasına girdi hala yiyemiyor bence şükret kilo dediğin nedir yaa hastalık olmadığı sürece verilir

azcık boğazımız tutçaz azcık spor yapçaz oldu bitti boşver takma hiç sağlığın yerindeyse sorun yok

yok canım turpla tanışıyoruz ama soyunca böyle süğmüş patates gibi lekeler vardı üstünde içide pörsümüş gibi geldi ondan attım :26: yoksa öylemi oluyoduki :44:

ben soyduğumda patates gibiydi öyle leke filan görmedim canım

akşama ne pişirsem

karar verdiğinde banada söyle canım

Kocişlerimizde meslektaşmış gıııı ama benimki şimdi iş deiştirdi görüntüleme teknisyeni oldu implant planlaması yapıyo canım kocacım

benim kocamda yeni iş değiştirdi 3. ayına girdiii

51 mii ideall kilomm o eski halimden eser yok şimdii

afiyetle yedik dedi ama bilmiyorum ki cnm:)
dene sende yenmeyecek kadar kötü olmuyor korkma:)) geçen gün müdürün canı istemiş iş yerinde yaptım ben bir tencere herkes yedi:)))

oh maşallah bana hamaratt diyenede bakkk döktürüyorr

maşallah canımm hedefinn kaçç :26:

öyle bi baskül bendede var canım fayansta ayrıı halıda ayrıı tartann

Haklısın tatlım bebişim sağlıklı olsunda gerisi mühim değil ben aslında bebiş için dert ediyorum kiloyu zira çevremde hep gördüğüm çok kilo alan hamişler hep minnacık doğurdu :)) az kilo alanlarda tosun gibi normal doğurdu demekki fazla kilonun bebeğede zararı var ondan biraz takıyorum işte yoksa kendim için pekte önemsemiyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…