milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

hatuşşşlarr nerdesiniz yahuu..???

biz geceleri kocacıklarla ilgileniyos gündüzlerii seni bekliyor olacağız madam

hepinizi çokkkk seviyorum kocaman öpüldünüz ben gecelerin kadını

bizde seni seviyoruuuzzzzzzzz çatlak kiremitim benimmm çalıştınmı bu ay kız pukocanları halt et bu ay hadi göriim senii

Son düzenleme:

Daha iyiyim canım en azından hapşurmalar , göz yaşarmaları geçti , zor kısmını atlattım yani

hepinizi çokkkk seviyorum kocaman öpüldünüz ben gecelerin kadını

haviş kız çok ateşli oldu bu geceleri kadını

Herzamanki gibi topiği açıyorum günaydın kızlar bakalım 2. kim gelecek

yetişemedimmmmm

günaydıııınnnnn zuzummm melek yedek anahtarını sana mı verdi yoksaaaa

ahh kuzular yetişemiyorum ben 2 haftadır hiçbişeye gene zombi gibiyim sabahın 6 sından beri ütü yapıyorum uykuu yokk bu arada akşam gene çalışma vardıı 15. günümdü 20. güne kadar çalışıp bırakayım diyorumm :26:

herkesee günaydınnnnnnnnnnnn kızlarr cumanızz mübarekk olsunnnnnn inşallah

günaydınnn

melekim kız okadar enerjiksen gel benim ütüleri de yap annem 10 tane gömlek var ellerinden öper

sen çalış canımcım elinden geldiği kadar ovu testi yapmadın çünkü hangi gün çatladığını kesin olarak biliyomusun?

bak ben geçen ay 24 .gün çatladım tutunamadı biliyosun senden yaşama böle bişey son güne kadar gün aşırı devam et

ha ovu testi kullanır ya da ateş ölçüp emin olursan tamam bırak ama emin değilsen devam et kuzum

Yok öyle su koymak 3 gündede olsa sen yine devam

Gece yattık kocişle uyuyamadım sağa dön sola dön yok , uyumaya çalışırken karnım acıktı :)) kalk aşkım acıktım dedim , garibimide uykusundan uyandırdım yaaa, kalktık yemek yedik gece gece nolcak benim bu bi türlü eksilmeyipte hergün artan iştahım bilmem

iştah tabiki olacak canım ama önemli olan acıktığında ne yediğin

kendine bebişine faydalı olacak daha az kalorili şeyler tüketiyosan zaten sorun yaratacağını düşünmüyorum

kaç kiloyla hamiş kaldın kaç kilo aldın şimdiye kadar?
:26:

günaydın ışılcım nasıl geçti gecen?

saol canım benim bu gece rahattım çok şükür... sen nasıl oldun daah iyi misin??

saol canım benim iyiyim sen nasılsın bakalım:)

neşem ütüyü hiç sevmem ama iş başa düşünce yapılıyorr ben adet bitiminde başladım gün aşırıı oldu kaçırmamak içinn testi o yüzden almadım yoğun akıntımın olduğu günler de 12 ve 13. günü yani erken çatladı yumurtalar sanırım tamam o zaman devam edeyim ben adete kadarr

Yok öyle su koymak 3 gündede olsa sen yine devam

pikii zuzumm devam ediyorum çalışmaya

günaydınnnn kızlarrr...hayırlı cumalar

günaydın canımm sanada hayırlıı cumalarr ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…