Herzamanki gibi topiği açıyorum günaydın kızlarbakalım 2. kim gelecek
günaydıııınnnnn zuzummmmelek yedek anahtarını sana mı verdi yoksaaaa
hatuşşşlarr nerdesiniz yahuu..???
hepinizi çokkkk seviyorum kocaman öpüldünüz ben gecelerin kadını
günaydın canlar............
eveeeet sanada günaydın canım
günaydın canlar............
o zati görevini ihmal eder olmuştu sana devretmesi isabet olmuş yoksa hepimiz topikin kapının önünde kalıyoduk donuyoduk valla
bu arada nasıl oldun zuzu daha iyisindir inşallah
günaydın ışılım nasılsın?
Daha iyiyim canım en azından hapşurmalar , göz yaşarmaları geçti , zor kısmını atlattım yani
hepinizi çokkkk seviyorum kocaman öpüldünüz ben gecelerin kadını
Herzamanki gibi topiği açıyorum günaydın kızlarbakalım 2. kim gelecek
günaydıııınnnnn zuzummmmelek yedek anahtarını sana mı verdi yoksaaaa
ahh kuzular yetişemiyorum ben 2 haftadır hiçbişeye gene zombi gibiyim sabahın 6 sından beri ütü yapıyorum uykuu yokkbu arada akşam gene çalışma vardıı 15. günümdü 20. güne kadar çalışıp bırakayım diyorumm :26:
herkesee günaydınnnnnnnnnnnn kızlarr cumanızz mübarekk olsunnnnnn inşallah
haviş kız çok ateşli oldu bu geceleri kadını
yetişemedimmmmm
ahh kuzular yetişemiyorum ben 2 haftadır hiçbişeye gene zombi gibiyim sabahın 6 sından beri ütü yapıyorum uykuu yokkbu arada akşam gene çalışma vardıı 15. günümdü 20. güne kadar çalışıp bırakayım diyorumm :26:
herkesee günaydınnnnnnnnnnnn kızlarr cumanızz mübarekk olsunnnnnn inşallah
Gece yattık kocişle uyuyamadım sağa dön sola dön yok , uyumaya çalışırken karnım acıktı :)) kalk aşkım acıktım dedim , garibimide uykusundan uyandırdım yaaa, kalktık yemek yedik gece gecenolcak benim bu bi türlü eksilmeyipte hergün artan iştahım bilmem
günaydın ışılcım nasıl geçti gecen?
o zati görevini ihmal eder olmuştu sana devretmesi isabet olmuş yoksa hepimiz topikin kapının önünde kalıyoduk donuyoduk valla
bu arada nasıl oldun zuzu daha iyisindir inşallah
günaydın ışılım nasılsın?
saol canım benim iyiyim sen nasılsın bakalım:)
günaydınnnn kızlarrr...hayırlı cumalar
günaydın caaanıııımm sana da hayırlı cumalar allahım dualarımızı duysun bu gün
günaydınnn
melekim kız okadar enerjiksen gel benim ütüleri de yap annem 10 tane gömlek var ellerinden öper
sen çalış canımcım elinden geldiği kadar ovu testi yapmadın çünkü hangi gün çatladığını kesin olarak biliyomusun?
bak ben geçen ay 24 .gün çatladım tutunamadı biliyosun senden yaşama böle bişey son güne kadar gün aşırı devam et
ha ovu testi kullanır ya da ateş ölçüp emin olursan tamam bırak ama emin değilsen devam et kuzum
Yok öyle su koymak 3 gündede olsa sen yine devam
günaydınnnn kızlarrr...hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?