milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

bu arada hastanedeyken doktora gitti ultrasonla baktılar minicik bişi gördük resmini verdi doktor hatta kese bu mu dedim evet dedi
bu mu yani kese bişi anlamadım bne:26:

endoskopi yapıldı ülser varmış o kanamış
iki ünite kan verildi ama hala kanı az çıkıyo halsizlik var tabi dinlenecek artık

tekrardan çok çok geçmiş olsun balım yaa allahım acil şifalar versin her zaman söyledim şimdi de söylüyorum önce sağlık versin rabbim herkese sonra da gönlünden geçenleri versin sağlık çok önemli

öyle kesinlikle ya böyle şeyler yaşayınca insan daha çok anlıyo Allahım hiçbirinize yaşaymasın kötü şeyler

eşimin migreni var çok fazla ağrı kesici içiyodu muhtemelen ilaçlar zarar verdi die düşünüyoruz yaa yoks ben bakmazmıyım hiç
yaa sorma hakkaten lazımlar bize çok üzüldüm böyle olunca

Üzülme canım bebekte üzülür sonra Allah beterinden saklasın , çaresiz dert vermesin

bu arada hastanedeyken doktora gitti ultrasonla baktılar minicik bişi gördük resmini verdi doktor hatta kese bu mu dedim evet dedi

cnm tekrar tekrar geçmiş olsun. evet cnm kese o:) ben de şaşırmıştım. p harfine benziyordu benimki. sonra iki çarpı arasındakiymiş meğer. şok olmuştuk eşimle. 9mm di hatta o zaman

Canım görmeden nasıl bişey söyliyelimki ultrason resmini koysana hem 6 haftadan önce kese boş görünüyo sanırım ne bu acele kızzz

belli zaten çok tatlı bişeye benziyo maşallah yaa allah bahtını da güzel etsin kız çocukları bi başka

cnm tekrar tekrar geçmiş olsun. evet cnm kese o:) ben de şaşırmıştım. p harfine benziyordu benimki. sonra iki çarpı arasındakiymiş meğer. şok olmuştuk eşimle. 9mm di hatta o zaman

benmkide azıcık fasülye taanesi gibi ama boğumu fasülye kadar değil :)
pek anlamadım ya ben

Canım görmeden nasıl bişey söyliyelimki ultrason resmini koysana hem 6 haftadan önce kese boş görünüyo sanırım ne bu acele kızzz

cnm hani kese doğru yerdemi filan die doktor gel demişki o yüzden gittim hazır hastanedeyken :)
iki hafta sonra tekrar çağırdı o zmn ne görünücek bilmiyorum

Nerelerdesiniz kızlar ? Offf ne kadar güzel bu eski şarkılar yaaa artık yapılmıyo bunlardan hiç , kendime arşiv yapıcam beğendiklerimden varsa tavsiye edebileceğiniz hemen bakiyim Türk Sanat Müziği olucak ama

(neşemin dediği gibi) nülüşş çok gecmiş olsun canım

hepinizi çokkkk seviyorum kocaman öpüldünüz ben gecelerin kadını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…