aminnnnnnnnnnnnnnnnnn bebemm
çok geçmişş olsunn nülüşş bende iş yoğunluğundan sandım malum bu ara nedense herkes aynıı mart ayındanmıdır nedendir yahuu
endoskopi yapıldı ülser varmış o kanamış
iki ünite kan verildi ama hala kanı az çıkıyo halsizlik var tabi dinlenecek artık
tekrardan çok çok geçmiş olsun balım yaa allahım acil şifalar versin her zaman söyledim şimdi de söylüyorum önce sağlık versin rabbim herkese sonra da gönlünden geçenleri versin sağlık çok önemli
öyle kesinlikle ya böyle şeyler yaşayınca insan daha çok anlıyo Allahım hiçbirinize yaşaymasın kötü şeyler
eşimin migreni var çok fazla ağrı kesici içiyodu muhtemelen ilaçlar zarar verdi die düşünüyoruz yaa yoks ben bakmazmıyım hiç
yaa sorma hakkaten lazımlar bize çok üzüldüm böyle olunca
bu arada hastanedeyken doktora gitti ultrasonla baktılar minicik bişi gördük resmini verdi doktor hatta kese bu mu dedim evet dedi
bu mu yani kese bişi anlamadım bne:26:
zu zu avatarındaki fıstık kim?
bu arada hastanedeyken doktora gitti ultrasonla baktılar minicik bişi gördük resmini verdi doktor hatta kese bu mu dedim evet dedi
o teyzemin fıstıkı daha yeni 3 yaşına girdi teyzem dediysem benden 4 yaş büyük .Allah nazarlardan saklasın bi tatlıııııı bi tatlıııııııııki onu gören kız çocuğu istiyo hep
cnm tekrar tekrar geçmiş olsun. evet cnm kese o:) ben de şaşırmıştım. p harfine benziyordu benimki. sonra iki çarpı arasındakiymiş meğer. şok olmuştuk eşimle. 9mm di hatta o zaman
Canım görmeden nasıl bişey söyliyelimki ultrason resmini koysana hem 6 haftadan önce kese boş görünüyo sanırım ne bu acele kızzz
benmkide azıcık fasülye taanesi gibi ama boğumu fasülye kadar değil :)
pek anlamadım ya ben
(neşemin dediği gibi) nülüşş çok gecmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?