biz geceleri kocacıklarla ilgileniyos gündüzlerii seni bekliyor olacağız madam
bizde seni seviyoruuuzzzzzzzz çatlak kiremitim benimmm çalıştınmı bu ay kız pukocanları halt et bu ay hadi göriim senii
haviş kız çok ateşli oldu bu geceleri kadını
ahhhh şekerim sorma ben ateşli karıyım ama bu ayda kırmızılar geldi şu kucagım hala boş sen neler yaptın çalışmalr nasıl
hedefim doktoruma göre hazirana kadar 12 vermem işte 4 ü gitti bakalım kaç olduğumu inince söylerim.. yani hazirana kadar mucize olmazsa tekrar kalan 3 bebişi denicez..ama bn onu 15 tamamlamayı düşünüyorum kısmetse..
haviş kız çok ateşli oldu bu geceleri kadını
ahhhh şekerim sorma ben ateşli karıyım ama bu ayda kırmızılar geldi şu kucagım hala boş sen neler yaptın çalışmalr nasıl
neşe senin batıı değiştirdimi acep neyse sende bizdensin yanii nisanı bekliyoruzz bakalımm bizde
günaydınn kızlarr hayırlıı işler bol güneşlerr
hahahhahaaaa bugün ben açtım tükanı:)))
cumartesi cumartesi hepiniz uyuyorsunuz değil mi
bi gün bende uyuyacağım
tükanı açtında boş bırakıp gitmişsinNolcak şimdi ?
aaaaa bugün tükkanı hakketen boş bırakmışsınız bak misafirler varIlgilenmeden olmaz kii hoşgeldin beyazlım
Işıl,
ikili testteki hcg değerine bir bakabilir misin??
canım merhaba.. Dün toplantı vardı tüm gün pek uğrayamadım.. Ikili sonuçların nasıl?? Benim hcg değerim 45 idi senin kaç?? Cinsiyet için soruyorsun değil mi :):):)
hoşbulduk şekerim nassılsın??
evet onun için soruyorum ama tutmadı:))))) 50 nin üzeri kız diyorlardı ya ondan sordum.
Iyi cnm sonuçlar doktor bakmadı bile ama ben değeraralıklarına baktım . Iyi yani. çok şükür bir terslik yok.
Bir de bişey diyeceğim. Doktoru sevmiyorum ama testler düzen laborotuarında yaptırılmış:)
evet onun için soruyorum ama tutmadı:))))) 50 nin üzeri kız diyorlardı ya ondan sordum.
Iyi cnm sonuçlar doktor bakmadı bile ama ben değeraralıklarına baktım . Iyi yani. çok şükür bir terslik yok.
Bir de bişey diyeceğim. Doktoru sevmiyorum ama testler düzen laborotuarında yaptırılmış:)
çok iyiyim sen nasılsın..??Elacık nasıl..??
çok iyi..iyi çıkmasına sevindim canım.. Darısı üçlünün başına inşallah :):):)
senın hcg değerin kaç?? :):)
seninki kaç çıktı..?? Yani senin bebiş tahminen kız mı erkek mi..?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?