milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

biz geceleri kocacıklarla ilgileniyos gündüzlerii seni bekliyor olacağız madam

bizde seni seviyoruuuzzzzzzzz çatlak kiremitim benimmm çalıştınmı bu ay kız pukocanları halt et bu ay hadi göriim senii

çalıştık sayır ama 29 martta kırmızılar geldi neyse üzülmedim zaten ben anne olcam buna inanıyorum zamanı var demekki pko can benden korksun dimi neşecim kız sen bana çok iyiy geliyosun moralimi yükseltiyosun iyiki varsın bebişim

hahahhahaaaa bugün ben açtım tükanı:)))
cumartesi cumartesi hepiniz uyuyorsunuz değil mi
bi gün bende uyuyacağım

hayırlısıı olsunn canım ya ama bu denemeden sonra bence oluruna bırak çünkü bi probleminiz yok anladığım kadarıyla sen kilolarınıı verr manken gibi bi hatun olarakk devam et çalışmalara doğall yollardaan

Tühhh geç kaldım bugün gece hiç iyi uyuyamadım ondan oldu günaydın diyim gene ama öğlen olmamış

aaaaa bugün tükkanı hakketen boş bırakmışsınız bak misafirler var ilgilenmeden olmaz kii hoşgeldin BEYAZLIM

canım merhaba.. Dün toplantı vardı tüm gün pek uğrayamadım.. Ikili sonuçların nasıl?? Benim hcg değerim 45 idi senin kaç?? Cinsiyet için soruyorsun değil mi :):):)

evet onun için soruyorum ama tutmadı:))))) 50 nin üzeri kız diyorlardı ya ondan sordum.
Iyi cnm sonuçlar doktor bakmadı bile ama ben değeraralıklarına baktım . Iyi yani. çok şükür bir terslik yok.
Bir de bişey diyeceğim. Doktoru sevmiyorum ama testler düzen laborotuarında yaptırılmış:)

çok iyi..iyi çıkmasına sevindim canım.. darısı üçlünün başına inşallah :):):)
senın hcg değerin kaç?? :):)

seninki kaç çıktı..?? yani senin bebiş tahminen kız mı erkek mi..?:44:

çok iyi..iyi çıkmasına sevindim canım.. Darısı üçlünün başına inşallah :):):)
senın hcg değerin kaç?? :):)

72:)) hep dua ediyorum sağlıklı sıhhatli olması için de insanın içinden geçen vardır ya yine de benimde hep kızdı:) ama hamile kaldığımdan beri içime erkek doğuyor. Hatta erkek diye konuşuyoruz hep eşimle. Erkekmiş gibi hareket ediyoruz. çok alıştık:) dün de bu hcg yi öğrendim burdan.şaşırdım:)))

ayyyy canımmm sağlıklı olsun inşallahh.. belli zaten erkek umduğunuzz haftalık periyottada erkek bebiş var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…