milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Gunaydın tatlım saol ıyıyız sen nasılsın :))

ayyy ateşini sevsinler

evet evet sevsinlerrr
kız öyle deme valla yüksek görünce bir mutlu oldumm anlatamammm
bugün çatlamadan sonra 9. gün ve kaldı 5:18: ay çok heyecanlıyım yaaaaaa

dün eşimle konuştum, eğer hamile değilsem aralıkta aşılama yaptırmak istiyorum

Hadi hayırlısı ollsunn inşşş hiç belirtin varmı cnmm ?? değişiklik falan

günaydın kızlar benim ateş yerlerde sürünüyo bugün 36.3 hasta olcam ben herhalde böyle bir ateş olabilirmi ya :) dün akşam benim kociş patrona demiş ki benim 2 saat eve gitmem lazım adam demiş niye oda demiş gitmem lazım ayak üstü iş hallediyoz kızlar ya :) ama dün akşam ilk defa heyecan yaptım o beyaz yumurta akı gibi akıntıyı gördüm :) çok sevindim :) inşallah bu ay tutar hayırlısı ile

Hadi hayırlısı ollsunn inşşş hiç belirtin varmı cnmm ?? değişiklik falan

yaa tatlım fazla belirtilere aldanmak istemiyırum, hep boş çıkıyor çünkü

ama bu geçmek bilmeyen üşüme aklımı kurcalıyor,
2 gündür göğüslerim de şiştş ve uçlarında ağrı var, ara sıra da kaşınıyor.

bir de bu sabah belim ağrıdı baya adet ağrısı gibi okadar:26:

canım senin kaçıncı günün?

Ayak üstü işmi hallediyo hahahahha öldüm gulmkten

Senin ne kadar kaldı hasta olmamana inş

dün göbeğimin alt tarafında bıçak sağlaması gibi bi ağrı hissettim yalnızca onun haricinde hiçbir belirti yok canım ha bi de belirtiyse çok uykum geliyo akşam
eve gelir gelmez koltuğa uzandım sızıp kalmışım kocam gelince sıçradım uyandım noluyo nerdeyim ben ne zaman uyudum dedim birden bire bi de
folik asittenmidir nedir bilmem ama kabızlık var bikaç gündür ya ben hiç böyle olmamıştım
:26::26::26:

günaydın fıstıklarrr nasılsınız bu sabah ???

benim ateşim yükseldi yine çok mutluyuuummm

ayyy yaşasııııııııııınnnnnnnn çok sevindim çoooooookkk liste başı anne adayımız inşallah güzel haberler alıcaz sendenn

günaydın bitanemmm alem senin kocan da yaa ay ne güldümmm karım yumurtluyo dememiş allahtan

inşallah tatlımmm hepimiz sırayla doldurucaz o listeyiii

ben de eşimden kaçıyorum 2 gündür
bir embriyom varsa tehlikeye atamam diyorum

emriyo varsa tekrar ilişkiye girmek sıkıntı yaratırmı canım :26:

valla kesin bir bilgim yok canım ama doktorların çoğu kalp atışı olana kadar ilişki olmamasını söylüyorlar,
ben de riske atmak istemiyorum. şurda 4-5 gün kalmışken gerek yok
gerçi ben yumurtam çatladıktan 2 sonra bıraktım:26:

valla adetım gecen ay 4 gün geciktiydi benim doktor nevranın sitesine adet tarihlerimi yazdığımda muhtemel yumurtlama tarıhlerım 22-27 kasım ama pztden beri kasıklarımda ağrı vardı dünde afedersiniz silinince o beyaz akışkanı gördüm ve haber saldım adama :) normal adet tarihim gecikme yüzünden 11 aralık ama bu hafta ne kadar yaparsam o kadra kar :)

Son düzenleme:

anladım canım, ben ateşin için merak ettim
36.3 benim normal ateşimdir, çatlamadan önce genelde en fazla 36.3 olur da onun için sordum

bu arada ben Naz

öyle bişey varsa biz de adamları yanımıza yaklaştırmayalım yahu bata kadar

öyle bişey varsa biz de adamları yanımıza yaklaştırmayalım yahu bata kadar

ama canım yumurtanın çatladığından emin olman lazım,
bazen normalde beklenen adet gününe birkaç gün kala da çatlayabiliyor

benim 3 ay önce 27. gün çatlamıştı adetim de 41. gün geldi

ama canım yumurtanın çatladığından emin olman lazım,
bazen normalde beklenen adet gününe birkaç gün kala da çatlayabiliyor

benim 3 ay önce 27. gün çatlamıştı adetim de 41. gün geldi

emin olmak için ateş ölçme yöntemini kullanmam lazım dimi normalde çatlayıp çatlamadığını anlayamam ki

benim adetlerim çok düzenli oldu şimdiye kadar ama her ay yumurta varmıydı onu bilemiyorum tabii

bu ay boş geçersek bende bi ateş ölçer alıcam en garanti yöntem bu sanıyorum

anladım canım, ben ateşin için merak ettim
36.3 benim normal ateşimdir, çatlamadan önce genelde en fazla 36.3 olur da onun için sordum

bu arada ben Naz

bende sibel :) valla ben ilk defa bu ateşi ölçüyorum çok anlamam bu işlerden benim yumurtalarda problem var bi kaç gün yiyebildiğim kadar çörekotu tarçın bal yedim eğer bu ay olmazsa önümüzdeki adette doğru düzgün yiyeceğim tarçın bal çörekotu sayesinde yumurtladığımı hissettim valla eğer dün gerçekten yumurtladıysam bu spermler 2 gün yasıyosa içerde belki tutunur cunku ben her günü dolu geciremıyorum maalesef eşimin işi dolayısı ile

aslında en kestirme be garanti yol ovulasyon testleri,
ateş ölçmeyi anca birkaç ayda oturtabilirsin,
yani ilk aydan da anlarız tabi çatlamış mı çatlamamış mı ama senin kendini tanıman ve artık rahatlıkla anlayabilmen için birkaç ay devamlı takip etmen lazım..

bence bu ay hamile değilsen(inşallah hamilesindir) hem ateş ölç hem de ovulasyon testi kullan

çocuk yapmak bizim için mi bukadar zor diye düşünüyorum bazen doğu kökenli vatandaşlarımızda 15 er adet çocuk görünce!!! (yanlış anlaşılmasın korunma yöntemleri çok fazla bilinmediğinden onları örnek verdim) sanmıyorum ki adet döngülerini yumurtalarını takip etsinler!!! akışına mı bırakmak lazım diye düşünüyorum bazen?? :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…