milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ama kız olma ihtimalin yüksek canım.. :):) benim 50 ye yakın çıktı sayılır.. 20 30 çıkıp erkek olanlar 70 80 çıkıp kesin kız diyenler var :):): hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsunlar hayırlı evlat olsunlar Allah dostu olsunlar en önemlisi bu canım... :):)

bana müsade bi yemek hazırlayıp yiyim öğünüm gecmesin saatlik yiyoruzz yaa

amin cnm inşallah. Kesinlikle aynen öyle

kızlarr ben çıkıyorumm mesaimm bittii gene yoğun bigündü cumartesii olmasına rağmenn hepinizii öpüyorum iyiii tatillerr güzellerrrrr

Günaydın fıstıklar nasılsınız ? Haftasonunuz nasıl geçti bakalım ? Teyzesinin minişleri iyidir inşallah

Günaydın fıstıklar nasılsınız ? Haftasonunuz nasıl geçti bakalım ? Teyzesinin minişleri iyidir inşallah

günaydın canım
benm haftasonum misafir ağırlamakla geçti eşile geçmiş olsuna gelen oldu baya neyse atlattık ya bunuda çok şükür

günaydın zuzu yoğun bi haftasonu geçirdim ben cumartesi gecesi 3 aile misafirim vardı

işten çık koştur koştur eve gittim hazırlık yapmak için aksilik bu ya cep tefonumu ofiste unutmuşum

tekrar ofise döndüm 1 saat oyalandım sonra gece koştur koştur eve

hazırlık misafir ağırlama derken bittim

bir de gece 3 te kalktılar pazar mort olmuş bi halde yattım bütün gün
:18::18::18:

günaydın canım
benm haftasonum misafir ağırlamakla geçti eşile geçmiş olsuna gelen oldu baya neyse atlattık ya bunuda çok şükür

nülüş günaydın sen de mi misafir ağırladınnn ben gibi çok yorucu oluyo dimi çalışan için

Geçmiş olsun diyim o zaman neşecim , pazarda bol bol dinlenseydin bari

Eşin iyileştimi canım? Allah birdaha göstermesin , sağlığınız keyfiniz yerinde olsun inşallah

daha iyi baya toparladı ama tabi biraz zamana ihtiyacı var gerçi işe başlıyo bugün evde durursam hiç iyileşemem dio
Allah kimseye yaşatmasın

gece 3 mü
vay be hiç böyle misafirim olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…