ben bugun biraz temizlik yaptım yoruldum canım..
Elacık iyi inşallah teyzesi annesinin karnında oynaşıp duruyor sanırım :):) salı günnünü iple çekiyorum hayırlısı ile ela hanımı göreceğiz :):)
72:)) hep dua ediyorum sağlıklı sıhhatli olması için de insanın içinden geçen vardır ya yine de benimde hep kızdı:) ama hamile kaldığımdan beri içime erkek doğuyor. Hatta erkek diye konuşuyoruz hep eşimle. Erkekmiş gibi hareket ediyoruz. çok alıştık:) dün de bu hcg yi öğrendim burdan.şaşırdım:)))
ama kız olma ihtimalin yüksek canım.. :):) benim 50 ye yakın çıktı sayılır.. 20 30 çıkıp erkek olanlar 70 80 çıkıp kesin kız diyenler var :):): Hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsunlar hayırlı evlat olsunlar allah dostu olsunlar en önemlisi bu canım... :):)
bana müsade bi yemek hazırlayıp yiyimöğünüm gecmesin saatlik yiyoruzz yaa
hayırlısıı olsunn canım ya ama bu denemeden sonra bence oluruna bırak çünkü bi probleminiz yok anladığım kadarıyla sen kilolarınıı verr manken gibi bi hatun olarakk devam et çalışmalara doğall yollardaan
neşe senin batıı değiştirdimi acep neyse sende bizdensin yanii nisanı bekliyoruzz bakalımm bizde
ben ilaç kullanıyorum ya canım o ilaç düzenliycekmiş doktor öyle söyledi bir daha ki ay 28 nisan benim bat nisanı bekliyelim sorun yok şeker beklenen gün (anne olmak)gelecekse çekilen çile kutsaldırrrr
Günaydın fıstıklar nasılsınız ? Haftasonunuz nasıl geçti bakalım ? Teyzesinin minişleri iyidir inşallah
günaydın canım
benm haftasonum misafir ağırlamakla geçti eşile geçmiş olsuna gelen oldu baya neyse atlattık ya bunuda çok şükür
Günaydın fıstıklar nasılsınız ? Haftasonunuz nasıl geçti bakalım ? Teyzesinin minişleri iyidir inşallah
günaydın canım
benm haftasonum misafir ağırlamakla geçti eşile geçmiş olsuna gelen oldu baya neyse atlattık ya bunuda çok şükür
günaydın zuzu yoğun bi haftasonu geçirdim ben cumartesi gecesi 3 aile misafirim vardı
işten çık koştur koştur eve gittim hazırlık yapmak için aksilik bu ya cep tefonumu ofiste unutmuşum
tekrar ofise döndüm 1 saat oyalandım sonra gece koştur koştur eve
hazırlık misafir ağırlama derken bittim
bir de gece 3 te kalktılar pazar mort olmuş bi halde yattım bütün gün:18::18::18:
Eşin iyileştimi canım? Allah birdaha göstermesin , sağlığınız keyfiniz yerinde olsun inşallah
günaydın zuzu yoğun bi haftasonu geçirdim ben cumartesi gecesi 3 aile misafirim vardı
işten çık koştur koştur eve gittim hazırlık yapmak için aksilik bu ya cep tefonumu ofiste unutmuşum
tekrar ofise döndüm 1 saat oyalandım sonra gece koştur koştur eve
hazırlık misafir ağırlama derken bittim
bir de gece 3 te kalktılar pazar mort olmuş bi halde yattım bütün gün:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?