nülüş günaydın sen de mi misafir ağırladınnn ben gibi çok yorucu oluyo dimi çalışan için
evt ya bi de aksi gibi sürekli uykum geliyo ya gözlerimi zor açıyorum baya zor oldu benm içinde
ahh kıyamam sürekli uyku basar şimdi sana kimse de bilmiyo açıklama da yapılmaz neyse atlatmışsın canım eşin nasıl oldu?:26:
selam kızlar ışıl ayça kandaki testin sonucu kaç gunde cıkıyo
pek çok kişiye söyledik ya geri kalanlarıda söylediklerimizden duyar muhtemelen
eşim çok şükür daha iyi toparlandı baya bufünde işe başlıyo Allah bi daha göstermesin kimseyede yaşatmasın
Günaydın kızlar...
günaydın canlar.. nasılsınız bakalım...
Günaydın fıstıklar nasılsınız ? Haftasonunuz nasıl geçti bakalım ? Teyzesinin minişleri iyidir inşallah
günaydın canım
benm haftasonum misafir ağırlamakla geçti eşile geçmiş olsuna gelen oldu baya neyse atlattık ya bunuda çok şükür
günaydın zuzu yoğun bi haftasonu geçirdim ben cumartesi gecesi 3 aile misafirim vardı
işten çık koştur koştur eve gittim hazırlık yapmak için aksilik bu ya cep tefonumu ofiste unutmuşum
tekrar ofise döndüm 1 saat oyalandım sonra gece koştur koştur eve
hazırlık misafir ağırlama derken bittim
bir de gece 3 te kalktılar pazar mort olmuş bi halde yattım bütün gün:18::18::18:
günaydın canlar.. nasılsınız bakalım...
Günaydın kızlar...
Nilüfer tekrar tekrar geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın
sibelciğim benim ki 3 günde çıkar demişti. bilmiyorum ki belki heryer farklıdır.:44:
melekim iyiyim canım bende.. haftasonu hiç bitmesin istiyorum işe gelmek çok zoruma gidiyor bu aralar :):)
eloşta iyi teyzesi içeride tepinip duruyor hissettiğim kadarıyla :) yarın göreceğiz inşallah.. bakalım ne kadar büyümüş cadı kızım benim :):)
ay kıyamam zor ya ama çoğu gitti azıı kaldıı annesiii ne zaman izne ayrılıyorsun sen canım kesin tarihh bellimiiışılcımm ya bi ultra son fotonuu eklesene bize en büyükk eloşş bebek şuan topikte merakk ediyorumm ben
günaydınn canımm güzel bi haftasonuyduu kafamı karıştırmakk isteyenlere inat ..
uzun süredir böyle kalabalık misafir almadım insanın gerçekten canı çıkıyorr koşturmaktangece 3 kere kadar okeyy partisimi yaptınızz yoksa kızz
tekrar selam kızlar..
aile hekimine gittimde geldim bebişi kaydettirmek gerekiyomuş onu yaptım baya bilgilendirici şeyler söyledi çok fazla kalsiyum almak gerekiyomuş kızlar şa benm düşündüğümdende fazla
5. aya kadar kıkırdak yapıda olur sonra kemikleşmek için sizden olabildiğince kalsiyum çeker süpürge gibi dedi o yüzden depolarınızı olabildiğince doldurun dedi..
bulantı filan yok maşallah hüz bende şimdiye kadar yoksa herhalde çok olmaz dedi
sizin bulantılar ne zaman başlamıştı ?
ya kızlar bişey sorcam sizin hamile kaldığınız ay normal regl olacakmış gibi hissiyatınız oldumu?
olduysa bu hissiyat sonra geçtimi ya da hala devam ediyomu?
misal alt karında dolgunluk göğüs ağrısı bel ağrısı üşüme yaşadınızmı ve sonradan üzerinden zaman geçince geçtimi?:26::26::26:
ya kızlar bişey sorcam sizin hamile kaldığınız ay normal regl olacakmış gibi hissiyatınız oldumu?
misal alt karında dolgunluk göğüs ağrısı bel ağrısı üşüme yaşadınızmı ve sonradan üzerinden zaman geçince geçtimi?:26::26::26:
benim 6. haftada falan başlamıştı sanırım nülüşcüğümm :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?