milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

evt ya bi de aksi gibi sürekli uykum geliyo ya gözlerimi zor açıyorum baya zor oldu benm içinde

ahh kıyamam sürekli uyku basar şimdi sana kimse de bilmiyo açıklama da yapılmaz neyse atlatmışsın canım eşin nasıl oldu?:26:

ahh kıyamam sürekli uyku basar şimdi sana kimse de bilmiyo açıklama da yapılmaz neyse atlatmışsın canım eşin nasıl oldu?:26:

pek çok kişiye söyledik ya geri kalanlarıda söylediklerimizden duyar muhtemelen
eşim çok şükür daha iyi toparlandı baya bufünde işe başlıyo Allah bi daha göstermesin kimseyede yaşatmasın

selam kızlar ışıl ayça kandaki testin sonucu kaç gunde cıkıyo

Günaydın kızlar...

Nilüfer tekrar tekrar geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın

sibelciğim benim ki 3 günde çıkar demişti. bilmiyorum ki belki heryer farklıdır.:44:

Günaydın fıstıklar nasılsınız ? Haftasonunuz nasıl geçti bakalım ? Teyzesinin minişleri iyidir inşallah

günaydınn canımm güzel bi haftasonuyduu kafamı karıştırmakk isteyenlere inat ..

günaydın canım
benm haftasonum misafir ağırlamakla geçti eşile geçmiş olsuna gelen oldu baya neyse atlattık ya bunuda çok şükür

günaydınn nülüşş eşinn nasıl olduu bu arada bebişin baya şekil almaya başlamış resimde

uzun süredir böyle kalabalık misafir almadım insanın gerçekten canı çıkıyorr koşturmaktan gece 3 kere kadar okeyy partisimi yaptınızz yoksa kızz

günaydın canlar.. nasılsınız bakalım...

günaydınn canım ben iyiyiimm çok şükürr sen nasıl bakalım eloşş nasıll

melekim iyiyim canım bende.. haftasonu hiç bitmesin istiyorum işe gelmek çok zoruma gidiyor bu aralar :):)

eloşta iyi teyzesi içeride tepinip duruyor hissettiğim kadarıyla :) yarın göreceğiz inşallah.. bakalım ne kadar büyümüş cadı kızım benim :):)

ay kıyamam zor ya ama çoğu gitti azıı kaldıı annesiii ne zaman izne ayrılıyorsun sen canım kesin tarihh bellimii ışılcımm ya bi ultra son fotonuu eklesene bize en büyükk eloşş bebek şuan topikte merakk ediyorumm ben

izin daha belli değil canım benim... bakalım kısmet :):)
yarın ekleyeyim teyzeleri hem daha büyümüştür inşallah kızım daha net görürsünüz :):):)

tekrar selam kızlar..
aile hekimine gittimde geldim bebişi kaydettirmek gerekiyomuş onu yaptım baya bilgilendirici şeyler söyledi çok fazla kalsiyum almak gerekiyomuş kızlar şa benm düşündüğümdende fazla
5. aya kadar kıkırdak yapıda olur sonra kemikleşmek için sizden olabildiğince kalsiyum çeker süpürge gibi dedi o yüzden depolarınızı olabildiğince doldurun dedi..
bulantı filan yok maşallah hüz bende şimdiye kadar yoksa herhalde çok olmaz dedi
sizin bulantılar ne zaman başlamıştı ?

kim kafanı karıştırdı kız yolayım saçını başını

sorma bi muhabbet bi gırgır kimse kalkmak istemedi meleğim yılbaşı gecesi gibiydi yemeler içmeler ohhh övünmek gibi olmasın da bize gelen zorla gidiyo evine ne var anlamadım pertim çıktı valla

benim 6. haftada falan başlamıştı sanırım nülüşcüğümm :):)

ya kızlar bişey sorcam sizin hamile kaldığınız ay normal regl olacakmış gibi hissiyatınız oldumu?

olduysa bu hissiyat sonra geçtimi ya da hala devam ediyomu?

misal alt karında dolgunluk göğüs ağrısı bel ağrısı üşüme yaşadınızmı ve sonradan üzerinden zaman geçince geçtimi?
:26::26::26:

Herkeste değişiyo sanırım canım bende ağrı filan olmadı hiç ama göğüslerde adet döneminden farklı bi biçimde sızlama dolgunluk oldu ve bayada sürdü hatta daha geçen haftalarda geçti , başkada bi belirti hissetmedim :44:

benim aynen öyle olmuştu.. nasıl bir göğüs ağrısı nasıl bir bel ağrısı anlatamam.. ama sonrasında azaldı...

canım ben o zamanda demiştim ye adetime 10 gün kala sadece bi gün inanılmaz bel ağrısı çektim ama ertesi gün geçmişti ara arada batma olmuştu
benm en büyük belirtim çok fazla açlık hissi ve uyku isteğiydi başka pek bişi olmamıştı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…