Herkeste değişiyo sanırım canım bende ağrı filan olmadı hiç ama göğüslerde adet döneminden farklı bi biçimde sızlama dolgunluk oldu ve bayada sürdü hatta daha geçen haftalarda geçti , başkada bi belirti hissetmedim :44:
benim aynen öyle olmuştu.. nasıl bir göğüs ağrısı nasıl bir bel ağrısı anlatamam.. ama sonrasında azaldı...
tekrar selam kızlar..
aile hekimine gittimde geldim bebişi kaydettirmek gerekiyomuş onu yaptım baya bilgilendirici şeyler söyledi çok fazla kalsiyum almak gerekiyomuş kızlar şa benm düşündüğümdende fazla
5. aya kadar kıkırdak yapıda olur sonra kemikleşmek için sizden olabildiğince kalsiyum çeker süpürge gibi dedi o yüzden depolarınızı olabildiğince doldurun dedi..
bulantı filan yok maşallah hüz bende şimdiye kadar yoksa herhalde çok olmaz dedi
sizin bulantılar ne zaman başlamıştı ?
ya kızlar bişey sorcam sizin hamile kaldığınız ay normal regl olacakmış gibi hissiyatınız oldumu?
olduysa bu hissiyat sonra geçtimi ya da hala devam ediyomu?
misal alt karında dolgunluk göğüs ağrısı bel ağrısı üşüme yaşadınızmı ve sonradan üzerinden zaman geçince geçtimi?:26::26::26:
izin daha belli değil canım benim... bakalım kısmet :):)
yarın ekleyeyim teyzeleri hem daha büyümüştür inşallah kızım daha net görürsünüz :):):)
kim kafanı karıştırdı kız yolayım saçını başını
sorma bi muhabbet bi gırgır kimse kalkmak istemedi meleğim yılbaşı gecesi gibiydi yemeler içmeler ohhh övünmek gibi olmasın da bize gelen zorla gidiyo evine ne var anlamadım pertim çıktı valla
şunu öğrenmeye çalıştım aslında hani regl periyodunuz geldiğinde ufakta olsa bişeyler hissetmişsiniz sonrasında azalmış
peki mesela 2. regl periyodnuz geldiğinde yani hamileliğinizin 2. ayında yine belirti yaşanıyormu regl belirtisi gibi ufakta olsa bir kasık ağrısı ya da göğüs dolgunluğu gibi
yoksa bu belirtiler yalnızca ilk hamile kalınan ayda mı hissedildi?? vucudun bi döngüsü varya hamile kalınsa bile o değişimler yaşanıyormu bunu merak ettim
oldu cnm. ben de inanılmaz şişkinlik vardı. hatta 5 aylık gibiyim diyordum hep.
kasıklarımda kımıldanmalar vardı. göğüslerim acıyordu ve şişmişti.adet belirtilerimin hepsi vardı anlayacağınve bu hissiyat hala devam ediyor. hatta adet olacağım tarhte sivilcelerim bile çıkıyor. göğüslerim hala acıyor ve hassas.aynı zaman da da şişim:)))
canımsınn cahilliklerine veriyorumm çünkü eşimin ablalarııı canımı sıkanbebeğimm o senin güler yüzün tatlı dilinden kaynaklanıyordurr eminimmmmmmmm şirinem
Ben kendini çok dinleyen biri değilim açıkçası belirgin bişey olmazsa hiç farkında bile olmam bazı şeylerin ama dediğim gibi tatlım kişiye göre değişiyo hepsi , üstüne adet gören bile olduğu gibi
Ben kendini çok dinleyen biri değilim açıkçası belirgin bişey olmazsa hiç farkında bile olmam bazı şeylerin ama dediğim gibi tatlım kişiye göre değişiyo hepsi , üstüne adet gören bile olduğu gibi
tamda bunu merak etmiştim ayçacım adet olacağın tarihte yani regl periyodun geldiğinde ufakta olsa bi belirti yaşıyorsun yani vucut tam olarak uyumuyor demek ki bebiş olsa da hormonlar çalışmaya devam ediyor anlaşıldı
yok cnm ben dikkat ettim bak. hatta 2 tane koca koca sivilcem çıktı. nasıl yok edeceğimi bilemedim. ergen gibi
bel ağrını göğüs ağrını hissetmezmisin???benim çok aşırı olur da hissedilmeyecek gibi değildir belimin ağrısından doğrulamam regl günlerim yaklaşırken göğüslerim ince ince sızlar felaket olur dediğin gibi vucuttan vucuda değişiyo sen hafif atlatıyorsun demek kii farketmiyosun canım ne güzel öyle olmak isterdim
hamişler süt ve yoğurtla ilgili önirimi dikkate alın günde 2 bardak süt için yoğurt yiyin depoları doldurun
yok cnm ben dikkat ettim bak. hatta 2 tane koca koca sivilcem çıktı. nasıl yok edeceğimi bilemedim. ergen gibi
tamda bunu merak etmiştim ayçacım adet olacağın tarihte yani regl periyodun geldiğinde ufakta olsa bi belirti yaşıyorsun yani vucut tam olarak uyumuyor demek ki bebiş olsa da hormonlar çalışmaya devam ediyor anlaşıldı
bebek konusu mu yoksaa
kahretsin çok tatlı dilliyim güler yüzlüyüm
bel ağrını göğüs ağrını hissetmezmisin???benim çok aşırı olur da hissedilmeyecek gibi değildir belimin ağrısından doğrulamam regl günlerim yaklaşırken göğüslerim ince ince sızlar felaket olur dediğin gibi vucuttan vucuda değişiyo sen hafif atlatıyorsun demek kii farketmiyosun canım ne güzel öyle olmak isterdim
canım evett bebek konusu eltime söylemişler bişeylerr bana geleceğini biliyorlar söylediklerinincanımcımm hayırmııı erkenn gebelikk belirtilerinii araştırıyorsun
selam kızlar napıyonuz sbh sbh çeneler düşmüş maaşallahdemekki bu ikili test hastaneye göre değişiyor onu anladım ve size bir süpriz 11 haftadan sonra bende artık yemeklerden sonra kusuyorum ve başım dönüyor ve karnım cok ağrıyo :)
canım evett bebek konusu eltime söylemişler bişeylerr bana geleceğini biliyorlar söylediklerinincanımcımm hayırmııı erkenn gebelikk belirtilerinii araştırıyorsun
selam kızlar napıyonuz sbh sbh çeneler düşmüş maaşallahdemekki bu ikili test hastaneye göre değişiyor onu anladım ve size bir süpriz 11 haftadan sonra bende artık yemeklerden sonra kusuyorum ve başım dönüyor ve karnım cok ağrıyo :)
neşecim güzel konuya değinmişsin şimdi bende 7 nisana kadar bekliyecem ama ben açlık hissi uyku eğilimi ve göğülerde dolgunluk var bel ağrısı normalde senin gibi olurdu daha bişi yok sol yumutalıkta böyle bişi asılıyormuş gibi arada bir ağrı var ama sadece sol da bide baş ağrısı sık sık oluyor şimdi bilemiyom ki adet mi bebek mi bide folik asit alıncada açlık hissi oluşuyormuş bilgileri olan paylaşsın canlarım ne etcez neşecik ya ne zormuş anne olmaya çalışmak ya sonrası.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?