milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

benim aynen öyle olmuştu.. nasıl bir göğüs ağrısı nasıl bir bel ağrısı anlatamam.. ama sonrasında azaldı...

şunu öğrenmeye çalıştım aslında hani regl periyodunuz geldiğinde ufakta olsa bişeyler hissetmişsiniz sonrasında azalmış

peki mesela 2. regl periyodnuz geldiğinde yani hamileliğinizin 2. ayında yine belirti yaşanıyormu regl belirtisi gibi ufakta olsa bir kasık ağrısı ya da göğüs dolgunluğu gibi

yoksa bu belirtiler yalnızca ilk hamile kalınan ayda mı hissedildi?? vucudun bi döngüsü varya hamile kalınsa bile o değişimler yaşanıyormu bunu merak ettim

benim 7. haftada başladı cnm hala da devam ediyor

oldu cnm. ben de inanılmaz şişkinlik vardı. hatta 5 aylık gibiyim diyordum hep.
kasıklarımda kımıldanmalar vardı. göğüslerim acıyordu ve şişmişti.adet belirtilerimin hepsi vardı anlayacağın ve bu hissiyat hala devam ediyor. hatta adet olacağım tarhte sivilcelerim bile çıkıyor. göğüslerim hala acıyor ve hassas.aynı zaman da da şişim:)))

izin daha belli değil canım benim... bakalım kısmet :):)
yarın ekleyeyim teyzeleri hem daha büyümüştür inşallah kızım daha net görürsünüz :):):)

evettt bekliyoruzz sabırsızlıklaa cimcimeyii

canımsınn cahilliklerine veriyorumm çünkü eşimin ablalarııı canımı sıkan bebeğimm o senin güler yüzün tatlı dilinden kaynaklanıyordurr eminimmmmmmmm şirinem

Ben kendini çok dinleyen biri değilim açıkçası belirgin bişey olmazsa hiç farkında bile olmam bazı şeylerin ama dediğim gibi tatlım kişiye göre değişiyo hepsi , üstüne adet gören bile olduğu gibi

tamda bunu merak etmiştim ayçacım adet olacağın tarihte yani regl periyodun geldiğinde ufakta olsa bi belirti yaşıyorsun yani vucut tam olarak uyumuyor demek ki bebiş olsa da hormonlar çalışmaya devam ediyor anlaşıldı

canımsınn cahilliklerine veriyorumm çünkü eşimin ablalarııı canımı sıkan bebeğimm o senin güler yüzün tatlı dilinden kaynaklanıyordurr eminimmmmmmmm şirinem

bebek konusu mu yoksaa

kahretsin çok tatlı dilliyim güler yüzlüyüm

hamişler süt ve yoğurtla ilgili önirimi dikkate alın günde 2 bardak süt için yoğurt yiyin depoları doldurun

bel ağrını göğüs ağrını hissetmezmisin??? benim çok aşırı olur da hissedilmeyecek gibi değildir belimin ağrısından doğrulamam regl günlerim yaklaşırken göğüslerim ince ince sızlar felaket olur dediğin gibi vucuttan vucuda değişiyo sen hafif atlatıyorsun demek kii farketmiyosun canım ne güzel öyle olmak isterdim

yok cnm ben dikkat ettim bak. hatta 2 tane koca koca sivilcem çıktı. nasıl yok edeceğimi bilemedim. ergen gibi

Yokcanım bende bel ağrısı filan olmaz hiç adet ağrısıda olmaz anca çok üşütürsem hafiften bi kasık ağrısı olur adet döneminde , göğüslerde hiç belli belirsiz sızlar çoğu zaman hissetmem bile

hamişler süt ve yoğurtla ilgili önirimi dikkate alın günde 2 bardak süt için yoğurt yiyin depoları doldurun

Ahhh içebilsem içcemde sütten tiksindim, yoğurtta annem yapıp gönderiyo marketlerdekiler kokuyo , iğrendim onlardan , bi ara peynirde yiyemedim ama geçti şimdi şükür

canım evett bebek konusu eltime söylemişler bişeylerr bana geleceğini biliyorlar söylediklerinin canımcımm hayırmııı erkenn gebelikk belirtilerinii araştırıyorsun

selam kızlar napıyonuz sbh sbh çeneler düşmüş maaşallah demekki bu ikili test hastaneye göre değişiyor onu anladım ve size bir süpriz 11 haftadan sonra bende artık yemeklerden sonra kusuyorum ve başım dönüyor ve karnım cok ağrıyo :)

Senin belirtiler geriden geliyor galiba ama karın ağrısı pek normal değil canım doktoruna sor hemen

neşecim güzel konuya değinmişsin şimdi bende 7 nisana kadar bekliyecem ama ben açlık hissi uyku eğilimi ve göğülerde dolgunluk var bel ağrısı normalde senin gibi olurdu daha bişi yok sol yumutalıkta böyle bişi asılıyormuş gibi arada bir ağrı var ama sadece sol da bide baş ağrısı sık sık oluyor şimdi bilemiyom ki adet mi bebek mi bide folik asit alıncada açlık hissi oluşuyormuş bilgileri olan paylaşsın canlarım ne etcez neşecik ya ne zormuş anne olmaya çalışmak ya sonrası.......

canım evett bebek konusu eltime söylemişler bişeylerr bana geleceğini biliyorlar söylediklerinin canımcımm hayırmııı erkenn gebelikk belirtilerinii araştırıyorsun

yok canım erken gebelik belirtisi değil öğrenmeye çalıştığım hamile kalındıktan sonra adet belirtilerini her ay yaşıyolarmı 2. ayda 3. ayda filan her ay bi döngü yaşıyoruz ya bu hamilelikte de oluyomu bunu merak etmiştim

sürprize bak hele

aynı hisler bende de var tatlım ama ben bunları her ay yaşıyorum regl belirtilerim böle benim o yüzden başka tarafa çekemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…