milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

olabilir tabii...bebişi riske atmaya gerek yok :))

ya ben bişey sorucam size kızlar ben hamile kaldığımdan beri kzım olacağını düşünüyorum ama bu öyle böyle bir düşünme değil sanki biliyormuşum gibi erkek düşünemiorum bir türlü.sizinde böyle oldumu.bir de cinsiyetini ne zaman öğreniriz acaba

benim doktorum 12 haftada belli demişti ama 16. Haftada kesin söyledi.. Bakalım bugün ayrıntılı ultrasonumuz var :):)

Oluyo bazen öyle kişinin içine doğabiliyo eşimde kız dio mesela ama benim bir fikrim yok açıkçası , bekleyip görücez 16. haftada sanırım kesin oluşmuş oluyo cinsel organ

Bizimde isim mevzusunda anlaştık eşimle , erkek olursa o koyucak kız olursa ben , çünkü içinde kalsın istemiyorum , kocacımdanda önemli değil zaten , onlarda baba oluyo ayyy

Bizimde isim mevzusunda anlaştık eşimle , erkek olursa o koyucak kız olursa ben , çünkü içinde kalsın istemiyorum , kocacımdanda önemli değil zaten , onlarda baba oluyo ayyy

bizim daha olmadan belliydi isimleri.beraber karar vemiştik.böylece şimdi kimse karışamıyor.hatta öneride bile bulunamıyorlar :)))

finduk finduk finduk

babamlar yazın saolsunlar getiriyorlar çuvalla bizde nasipleniyoruzz :))) giresunlu olduğumuzu bellii edicez ya

bende en son 12 ocakta regl oldum sonra samsuna gittim hamileymişim

hava değişimi herkeste işe yaramış :)))

kızlar ben bu günlerde acayip açıkyorum folik asitten olabilir mi öyle böyle değil daha sabah kalkarkalmaz açım sonra bütün gün midem kazınıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…