Aynı fikirdeyim hiç riske değmez bence şimdi kınaları bu soğan kabuğu gibi bişeylerle renklendiriyolar , istediğin renk oluyomuş , eğer beyaz çoksa onları bi araştır , aktarlarda filan vardır sanırım en azından kimyasal içermiyo
ya ben bişey sorucam size kızlar ben hamile kaldığımdan beri kzım olacağını düşünüyorum ama bu öyle böyle bir düşünme değil sanki biliyormuşum gibi erkek düşünemiorum bir türlü.sizinde böyle oldumu.bir de cinsiyetini ne zaman öğreniriz acaba
benim doktorum 12 haftada belli demişti ama 16. Haftada kesin söyledi.. Bakalım bugün ayrıntılı ultrasonumuz var :):)
3 boyutlumu oacak ?
ya ben bişey sorucam size kızlar ben hamile kaldığımdan beri kzım olacağını düşünüyorum ama bu öyle böyle bir düşünme değil sanki biliyormuşum gibi erkek düşünemiorum bir türlü.sizinde böyle oldumu.bir de cinsiyetini ne zaman öğreniriz acaba
Bizimde isim mevzusunda anlaştık eşimle , erkek olursa o koyucak kız olursa ben , çünkü içinde kalsın istemiyorum , kocacımdanda önemli değil zaten , onlarda baba oluyo ayyy
Bizimde isim mevzusunda anlaştık eşimle , erkek olursa o koyucak kız olursa ben , çünkü içinde kalsın istemiyorum , kocacımdanda önemli değil zaten , onlarda baba oluyo ayyy
bizim daha olmadan belliydi isimleri.beraber karar vemiştik.böylece şimdi kimse karışamıyor.hatta öneride bile bulunamıyorlar :)))
neymiş neymiş
findukfinduk finduk
bende en son 12 ocakta regl oldum sonra samsuna gittim hamileymişim
üzülmüyorum kıs sindirdim artık okuya okuya farkındayım öle pat diye olmadığını herhangi bi problemim yok en azından o konuda içim rahat artık vaktimiz zamanımız neyse o olcak özlemcim canım benim desteğin için saol ölümüne kankayıkk
ohh tatil çok iyi gelmiştir annelerinden uzak olanlara allah sabır versin biz aynı şehirdeyiz günde 5 kez telefonla konuşuruz gene doyamayız birbirimize allah onları başımızdan eksiltmesin evlatlarımız olursa da bizim annelerimize bağlı olduğumuz gibi bize bağlı olsunlar hayırlı evlat olsunlar inşallah canım
canım ben regl olmadan önce su gibi akıntım olur arada da böyle kremsi akıntım olur sonra da regl olurum ikisini de gördüm bu gün o yüzden hiç ihtimal vermiyorumm artık sonraki aya inşallah çalışmaya devam
bizde öyle canım ya benim evlendiğim sene mahalleden bi arkadaşımla aynı zamanda evlendikk 1 er ay aramız var :)) o kanadaya gelin gittii :) annemii hep öyle avuturdum ben gene burdayım istediğim zaman çıkıp gelirim yanınıza diye
ya neşem benimde 20.günüm hala çalışmaya devaam edeyimmi ben adete kadarrr bat 14 nisan :26: hiç bu kadar düzenli çalışmamıştımm
kız olursa mısra erkek olursa başar koyucaz
ya neşem benimde 20.günüm hala çalışmaya devaam edeyimmi ben adete kadarrr bat 14 nisan :26: hiç bu kadar düzenli çalışmamıştımm
kız olursa mısra erkek olursa başar koyucaz
beğendinmi ayyy çok sevindim
yumurtlamanın bittiğine eminsen 2-3 güdnde bir olsun artık canımcım
ben eminimde herkes bırakma diyince devam ettim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?