milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

gidip geldiğinde hbr ver hatta kendi resminden geçtim onu koymuyosun bari ultrason resmini koy minnoş kızın ben daha 2liyi yaptırmadım cnm cuma gidicem kontrole sabahtan inşallah

Bende cuma gidicem hadi bakalım hayırlı haberler alıcaz inşallah

bende dün ilk kez yaptım ama bütün ev koktu
bi çözüm bulmak lazım buna
ama burda restoron yok ya hiç ama hiç görmedim artık bişi düşüncez

bende dün ilk kez yaptım ama bütün ev koktu
bi çözüm bulmak lazım buna
ama burda restoron yok ya hiç ama hiç görmedim artık bişi düşüncez

Bizim buradada yok öle balıkçı var ama larada lüx restorantlar , orda 2 kişi yemek yemek 200 tl en az , bende kendimce çözüm buldum tabii hemen balkonu kullanıyorum balık pişirmek için

Bizim buradada yok öle balıkçı var ama larada lüx restorantlar , orda 2 kişi yemek yemek 200 tl en az , bende kendimce çözüm buldum tabii hemen balkonu kullanıyorum balık pişirmek için

doruu küçük tüple yapıyosundur herhalde
sen hangi balkkları tercih ediyosun peki?

doruu küçük tüple yapıyosundur herhalde
sen hangi balkkları tercih ediyosun peki?

benim küçük tüpüm yok canım grillde yapıyorum hemen 2 dk da , zaten yağda yaptınmı bi faydası kalmıyo , balıkta mevsime göre değişiyo , nette balık takvimi die arat , hangi balığın mevsimi ne zaman ordan öğrenip alabilirsin , birde gözlerine pullarına solungaçlarına bakta al tabii , bayat olmasın , gerçi eşin anlıyodur herhalde

ne güzel ya şanslısın burda balık yapan bi yer yok herhalde bende araştırayım bari belki ben bilmiyorumdur bütün eve siniyo kokusu

cnm balkonun varsa sende küçük tüpte dışarıda yap.
aracınız var mı bilmiyorum ama çay ilçesi var duydun mu hiç bilmiyorum. orada var balıkçıklar. çok lüks yerler değil ama muhteşem balık yapıyorlar. balıklar taze. çünkü göl balığı ve gölden avlayıp yapıyorlar. ( eber gölü)
eğer fırsatın varsa git derim. benim eşim balık sevmez yemezdi. ama orada çok beğendi yedi

üzülmüyorum kıs sindirdim artık okuya okuya farkındayım öle pat diye olmadığını herhangi bi problemim yok en azından o konuda içim rahat artık vaktimiz zamanımız neyse o olcak özlemcim canım benim desteğin için saol ölümüne kankayıkk

ohh tatil çok iyi gelmiştir annelerinden uzak olanlara allah sabır versin biz aynı şehirdeyiz günde 5 kez telefonla konuşuruz gene doyamayız birbirimize allah onları başımızdan eksiltmesin evlatlarımız olursa da bizim annelerimize bağlı olduğumuz gibi bize bağlı olsunlar hayırlı evlat olsunlar inşallah canım

formüll istiyoruzz formüllll neşemm daha erken ya bu adet belirtileriyle hamilelik belirtilerii çok benziyorr kırmızıları görene kadar hiç birr belirtiye kafanıı yorma

canım ben regl olmadan önce su gibi akıntım olur arada da böyle kremsi akıntım olur sonra da regl olurum ikisini de gördüm bu gün o yüzden hiç ihtimal vermiyorumm artık sonraki aya inşallah çalışmaya devam

ahh ne güzel yaaaa çok duygulandımm güle güle kavuş kızına ışılım

benim evimin altında da pazar kuruluyo ama trakyada buğday ayçiçeği karpuz yetiştiği için geri kalan bütün ürünler dışardan ya da seralardan geliyo öyle köylü pazarlarımız yok çok şanslısın

ben bütün yeşillikleri elle parçalarım bıçak hayatta değdirmem ıspanak kıvırcık semizotu marul roka hiçbirini kesmem

Neşecik doğru söylüyorsun canım şimdi düşününce bi kez daha ne şanslı olduğumuzu farkettim , burada herşey yetiştiği gibi mesela haberlerde bakıyorum İstanbulu gösteriyorlar genelde fiyatlar 3 katı neredeyse bizim aldığımız fiyatların yazık o insanlara yaa

hem taze yiyosunuz hem ucuz yiyosunuz ve herşeyi bulabiliyosunuz gerçekten büyük şans ben üniyi balıkesirde okumuştum orda bile köylü pazarı kurulurdu biber domates hep bahçelerden gelirdi mis gibiydi yaa

hem taze yiyosunuz hem ucuz yiyosunuz ve herşeyi bulabiliyosunuz gerçekten büyük şans ben üniyi balıkesirde okumuştum orda bile köylü pazarı kurulurdu biber domates hep bahçelerden gelirdi mis gibiydi yaa

Haklısın canım çoğu zaman para bile vermiyoruz komşuların hep geliyo köyden kasa kasa sağolsun onlarda bütün komşulara verirler , bende çok istiyorum bir kasabaya yerleşmek ve kendime ait büyük bir bahçe sahibi olmak , emekli olunca artık inşallah tabii o zamana doğal tohum kalırsa ekeriz karpuza kabak , patatese tavuk geni aşılamışlar , Allah sonumuzu hayır etsin artık

o yüzden de herşeyin tadı birbirine benzer olduzaten geçenlerde köyden yumurta geldi bize de aman allahım o ne lezzet yumurtanın tadını unutmuşuz resmen fabrikasyon yumurta yiye yiye

benim de kendimle ilgili ilerde öyle bi hayalim var göcek taraflarını çok beğenmiştim inşallah kısmet olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…