bende yeşilleri bambu bıçakla doğruyorum :)
gidip geldiğinde hbr ver hatta kendi resminden geçtim onu koymuyosun bari ultrason resmini koy minnoş kızın ben daha 2liyi yaptırmadım cnm cuma gidicem kontrole sabahtan inşallah
ekleyeceğim canım mutlaka....ya ben aynada bakıyorum göbeğim öyle çok yok hatta bugün doktora neden karnım büyümüyor diye :):):)
sen ikili zamanını kaçırma sakın... cumaya hayırlı haberlerle gel güzen anne :)
aynen öyle ya bende bir iki kez yaptım baktım olmuyor burasında şansımıza yeni açıldı evimizin orayaaa ohh mis gibi oldu vallaaa....:)
bende yeşilleri bambu bıçakla doğruyorum :)
Bende cuma gidicem hadi bakalım hayırlı haberler alıcaz inşallah
bende tv de görmüştüm canım ama hiç bi yerde karşılaşmadım , alıcam hemen ilk gördüğümde
bende dün ilk kez yaptım ama bütün ev koktu
bi çözüm bulmak lazım buna
ama burda restoron yok ya hiç ama hiç görmedim artık bişi düşüncez
Bizim buradada yok öle balıkçı var ama larada lüx restorantlar , orda 2 kişi yemek yemek 200 tl en az , bende kendimce çözüm buldum tabii hemen balkonu kullanıyorum balık pişirmek için
hadi hayırlısı cnm senınle aramız 3 gün gözüküyo
doruu küçük tüple yapıyosundur herhalde
sen hangi balkkları tercih ediyosun peki?
ne kesilirki onla yaa
ne güzel ya şanslısın burda balık yapan bi yer yok herhalde bende araştırayım bari belki ben bilmiyorumdur bütün eve siniyo kokusu
doruu küçük tüple yapıyosundur herhalde
sen hangi balkkları tercih ediyosun peki?
canım neşecim kırmızlar gelmeden üzülmek yok bu yolda hep beraberiz dimi canım ben de çok duygusal biriyim ama burda sizinle paylaşınca içim rahatlıyor yani bu ay bizim olmasa bile diğer bir ayda inşallah olacak yani ölümüne kankayız sağlık olsun allah büyüktür zamanınıda herşey o bilir
sağol canım bende iyiyim işte annemlere gittim geldim bi 10 gün kadar moral depoladım yani onun dışında değişiklik yok inşallah seninde kırmızılar gelmez de yerine bebek gelir başak hamişmiş evet duyunca bende çok sevindim her hamile haberi bi umur oluyo zaten inşallah başakda ayağını iyi sürerde peşinden hepimiz hamiş kalırız.
formüll istiyoruzz formüllllneşemm daha erken ya bu adet belirtileriyle hamilelik belirtilerii çok benziyorr kırmızıları görene kadar hiç birr belirtiye kafanıı yorma
evet canım benim kontrolüm bugün... Bakalım cadı kızım neler yapıyor.. Dün gece hiç uyutmadı beni.. öyle oynadı öyle oynadı ki... Anneyle babayı görecek diye bizim kadar heyecanlı sanırım bizim kuzu :):)
Napim canım elim boş , markettende alıyom ama hep bayat zaten yolda geçiyodur 2-3 gün markete gelene kadar , burda pazarlarda köylüler oluyo , sabahın köründe toplayıp getiriyolar çıtır çıtır daha çiçekleri üstünde oluyo , hem banada yürüyüş oluyo , bana yakın 3 tane pazar var :))
annemde salatasını yapar ben sevmiyorum öle yaa yemeğini seviyorum , üzerine yada yanına yoğurt eklemeyi unutmuşum :)) ha bu arada pişirmek vitamininden bişey kaybettirmiyormuş haşlanmadığı için ama kesmek kaybettiriyo eğer kaybolmasın diosan elle parçalican şeker
Neşecik doğru söylüyorsun canım şimdi düşününce bi kez daha ne şanslı olduğumuzu farkettim , burada herşey yetiştiği gibi mesela haberlerde bakıyorum İstanbulu gösteriyorlar genelde fiyatlar 3 katı neredeyse bizim aldığımız fiyatlarınyazık o insanlara yaa
hem taze yiyosunuz hem ucuz yiyosunuz ve herşeyi bulabiliyosunuz gerçekten büyük şans ben üniyi balıkesirde okumuştum orda bile köylü pazarı kurulurdu biber domates hep bahçelerden gelirdi mis gibiydi yaa
Haklısın canım çoğu zaman para bile vermiyoruz komşuların hep geliyo köyden kasa kasa sağolsun onlarda bütün komşulara verirler , bende çok istiyorum bir kasabaya yerleşmek ve kendime ait büyük bir bahçe sahibi olmak , emekli olunca artık inşallah tabii o zamana doğal tohum kalırsa ekerizkarpuza kabak , patatese tavuk geni aşılamışlar , Allah sonumuzu hayır etsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?