milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Ya kızlar benim saçlar uzadııııı , modeli bozuldu kesilmez diolar batıl inanç die düşünüyorum tabii ama gidip kestirmekte içime sinmicek , siz siz olun regl olursanız eğer hemen bi saçlarınızı uzun vade kullanabileceğiniz bir şekilde kestirin

valla cnm bende çok etkilenirim ama o saçlarla kalsaydım yüzüme bakılmazdı benim
kestirdim anlayacağın.yoksa 9 ay çok uzun süre.çalışıyorum bir de. batıl inanç batıl

saçını niye kestirmiyosun anlamadım yaa

sorma aynı sorun bende de var.. saçlarım öylesine şekilsizleşti ki anlatamam ama kestirmicem ben zuhalcim :):)

Benim çok acayip bir bünyem var canım , hormonlardanmı nedir bilmiyorum ama doğal olmayan şeyler hep kokuyo bana mesela bu marketlerdeki tavukları yiyemiyorum pis pis kokuyo , bu çiftlik yumurtalarından yapılan kekin içinde bile alıyorum onun kokusunu , hamile değilken normal halim böyleydi ama onunda çözümünü buldum tabii şimdi avm lerde çok iyi markaların organik yumurtaları var , onlardan yiyebiliyorum ancak , pazardada oluyo köyden gelen ama cılk çıkıyo onlar bazen

yaw niye kesilmesin boşver annem yaa saçma şeyler onlar hiç inanmıyorum nerde yazıyo böyle bişey altına kim imza atmış gösterin bana

ozaman ağda da yapmayalım kaşımızı da almayalım gezelim öle tarzan gibi

hamileyken kesilmez derler ama batıl inanç tabii boya değilki bu kimyasal zararı olsun bebişe , inanış dielim

ben biryazı okumuştum jinekologlar derneğinin falan.bu boyalar için bile aslında bir zararı olmadığını ama annelerin psikolojisi açısından ilk üç aydan sonra boyıyabilirsiniz diyordu.benim beyazlarım çok fazla genetik olarak ailede var zaten.kuaförümede güveniyorum daha sonra bitkisel boyatabiirim diye düşünüyorum.onların içinde amonyak olmuyor

yaw niye kesilmesin boşver annem yaa saçma şeyler onlar hiç inanmıyorum nerde yazıyo böyle bişey altına kim imza atmış gösterin bana

ozaman ağda da yapmayalım kaşımızı da almayalım gezelim öle tarzan gibi

bu arada geçmiş yazılarınızda balıktaki civa hakkında konuşmuşsunuz.hamileyken en iyi iki balığın somon ve alabalık olduğu söyleniyor.ve kesinlikle ton balığı,kılıç balığı,uskumru gibi yağlı balıklardan kaçınmamız gerektiği söyleniyor kızlar

Hahahahha kız koptum

ya zararlı olabilir bence boya muhabbeti... ne kadar bitkiselde olsa sonuçta kimyasal birşeyler var içinde....

teşekkür ederim bu bilgilendirme için

Bi akrabamızın su ürünleri fabrikası vardı orayı gezmiştim ben , o ton balığı yenilecek en son balık inanın , somon zaten en önerilen her zaman ama büyük ve derin deniz balığı olduğu için ben güvenemem , yiyin en cüzeli hamsiyi daaaa

:))))) nerden bilsinler güzelim hamsiyi bilim adamları

ya zararlı olabilir bence boya muhabbeti... ne kadar bitkiselde olsa sonuçta kimyasal birşeyler var içinde....

Aynı fikirdeyim hiç riske değmez bence şimdi kınaları bu soğan kabuğu gibi bişeylerle renklendiriyolar , istediğin renk oluyomuş , eğer beyaz çoksa onları bi araştır , aktarlarda filan vardır sanırım en azından kimyasal içermiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…