Ya kızlar benim saçlar uzadııııı , modeli bozuldukesilmez diolar batıl inanç die düşünüyorum tabii ama gidip kestirmekte içime sinmicek , siz siz olun regl olursanız eğer hemen bi saçlarınızı uzun vade kullanabileceğiniz bir şekilde kestirin
Ya kızlar benim saçlar uzadııııı , modeli bozuldukesilmez diolar batıl inanç die düşünüyorum tabii ama gidip kestirmekte içime sinmicek , siz siz olun regl olursanız eğer hemen bi saçlarınızı uzun vade kullanabileceğiniz bir şekilde kestirin
Ya kızlar benim saçlar uzadııııı , modeli bozuldukesilmez diolar batıl inanç die düşünüyorum tabii ama gidip kestirmekte içime sinmicek , siz siz olun regl olursanız eğer hemen bi saçlarınızı uzun vade kullanabileceğiniz bir şekilde kestirin [/QU
benimde saçlarım uzmıştı hiç kestirmediğim kadar kut yaptım bende öğle biliyorum hamileyken saç kesilmez diye ne kadar doğru veya yanlış bilmem şimdi uzasın bakalım gerçi ne zamn hamiş olcaz bilmiyomda bu saç beni idare eder
o yüzden de herşeyin tadı birbirine benzer olduzaten geçenlerde köyden yumurta geldi bize de aman allahım o ne lezzet yumurtanın tadını unutmuşuz resmen fabrikasyon yumurta yiye yiye
benim de kendimle ilgili ilerde öyle bi hayalim var göcek taraflarını çok beğenmiştim inşallah kısmet olur
ben hamile olduğumu öğrendiğimde gittim saçımı kısa kestirdim.şimdi daha iyi oldu.
saçını niye kestirmiyosun anlamadım yaa
hamileyken kesilmez derler ama batıl inanç tabii boya değilki bu kimyasal zararı olsun bebişe , inanış dielim
sorma aynı sorun bende de var.. saçlarım öylesine şekilsizleşti ki anlatamam ama kestirmicem ben zuhalcim :):)
yaw niye kesilmesin boşver annem yaa saçma şeyler onlar hiç inanmıyorum nerde yazıyo böyle bişey altına kim imza atmış gösterin bana
ozaman ağda da yapmayalım kaşımızı da almayalım gezelim öle tarzan gibi
ben biryazı okumuştum jinekologlar derneğinin falan.bu boyalar için bile aslında bir zararı olmadığını ama annelerin psikolojisi açısından ilk üç aydan sonra boyıyabilirsiniz diyordu.benim beyazlarım çok fazla genetik olarak ailede var zaten.kuaförümede güveniyorum daha sonra bitkisel boyatabiirim diye düşünüyorum.onların içinde amonyak olmuyor
bu arada geçmiş yazılarınızda balıktaki civa hakkında konuşmuşsunuz.hamileyken en iyi iki balığın somon ve alabalık olduğu söyleniyor.ve kesinlikle ton balığı,kılıç balığı,uskumru gibi yağlı balıklardan kaçınmamız gerektiği söyleniyor kızlar
bu arada geçmiş yazılarınızda balıktaki civa hakkında konuşmuşsunuz.hamileyken en iyi iki balığın somon ve alabalık olduğu söyleniyor.ve kesinlikle ton balığı,kılıç balığı,uskumru gibi yağlı balıklardan kaçınmamız gerektiği söyleniyor kızlar
Bi akrabamızın su ürünleri fabrikası vardı orayı gezmiştim ben , o ton balığı yenilecek en son balık inanın , somon zaten en önerilen her zaman ama büyük ve derin deniz balığı olduğu için ben güvenemem , yiyin en cüzeli hamsiyi daaaa
ya zararlı olabilir bence boya muhabbeti... ne kadar bitkiselde olsa sonuçta kimyasal birşeyler var içinde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?