milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ben eminimde herkes bırakma diyince devam ettim :26:

Daha 11 gün var canım , benim 15 gün geç yumurtlama olmuş ona göre hesap et , sende adete 3 gün kala jübile yap bence Canımmm söz konusu bebekse gerisi teferruat , gözlerimi kaparım vazifemi yaparım diceksin , laz kızlarının sonuncusu , gelinlerin efendisi

kızlar ben bu günlerde acayip açıkyorum folik asitten olabilir mi öyle böyle değil daha sabah kalkarkalmaz açım sonra bütün gün midem kazınıyor ya

Bende kullandım ama öyle bi etkisi olmadı bende ama ben 3 tane almadım bazen 1 nadirde 2 tane aldım günde folic plus

Bende kullandım ama öyle bi etkisi olmadı bende ama ben 3 tane almadım bazen 1 nadirde 2 tane aldım günde folic plus

bende 3 almıyorum ki 2 tanealıyorum sabah akşam ne bilim çok açıkıyorum bilemedim şimdi

nilüşşşş canım senin hamilelikte açlık oldumu olduysa adete yakınmıydı

nilüşşşş canım senin hamilelikte açlık oldumu olduysa adete yakınmıydı

evt cnım benm zaten ilk belirtim açlık oldu..
2 saatte bi midem kazınıyodu yiyodum tekrar aynı şekilde kazınıyodu..
ve evet adete bi hafta kala başladı bu durum
aşırı derecedede uykum geliyodu 2. belirtimde bu oldu

günaydın kızlarrrr
ışıl bekliyorum seni hemen kontrolde neler olduğunu anlat

Günaydın fıstıklar Işıl gel artık gellllllllll gellllllllllllllll herkes merakta gellllllllllllll geldimi ?

süpersin ya devamm edicemm bırakmicam son haftaya kadar bakalımm

günaydın kızlarrrr
ışıl bekliyorum seni hemen kontrolde neler olduğunu anlat

günaydınn canımm ..

Günaydın fıstıklar Işıl gel artık gellllllllll gellllllllllllllll herkes merakta gellllllllllllll geldimi ?

günaydınn herkes ela bebeği bekliyorr

herkese günaydınnn kızlarr

Nilüfer 200 günüm kalmış :)) şafak gibi say say geçmiyo , hemen büyüse bu minişler alsak kucağımıza ne güzel olucak

valla canım ya çabucak geçsin zaman sağlıkla alalım bebişleri
başka bi topikte benle nerdeyse aynı günlerde doğum yapıcak biri vardı iki gün önce keybetmiş bebişi birden çok etkilendim Allah korusun yaa böyle şeylerden hepimizi

Düşüklerin çoğu ilk 10 haftada oluyo canım bununda genel sebebi eğer başka bir problem yoksa anne babada sağlıksız sperm veya yumurta döllendiği için vücut kendisi sonlandırıyo gebeliği aslında doğanın bi koruma mekanizması bu yani doğsa sağlıksız bi bebek olacağı için düşüyo o yüzden 11. haftadan sonra sende rahatlarsın ama sen takma şimdi bunları kafana Allah nasip ettiyse zaten bişey olmaz

öyle canım tabi ama konuşmuştuk onlada üzüldüm yani
olacağı varsa oluyo

günaydın canlarrrrr :):) nasılsınız bakalım :):) kızımı gördüm dün ay ayyy nasıl tatlı olmuş teyzeleri kocaman kız olmuş :):)

allahıma şükürler olsun sağlığı sıhhati iyi.. gelişmesi iyi..

fotoğraflarını taratayım hemen koyacağım bana bi 15 dk müsadeee :):)

sizleri çok seviyorum kızlar iyi ki varsınız :):)

hadi bakalım bekliyoruz bizde seni seviyoruz

13. haftada 2. trimester başlıyormuş yani hamişliğin 2. ve en keyifli evresi 28. haftadada 3. trimester başlıyomuş yani taşı taşıyabilirsen devri oluyo galiba

haydi neşe haydi neşe haydi tam zamanı tam zamanı şimdi çok meraklandım

13. haftada 2. trimester başlıyormuş yani hamişliğin 2. ve en keyifli evresi 28. haftadada 3. trimester başlıyomuş yani taşı taşıyabilirsen devri oluyo galiba

sen en keyifli yerine yaklaştın yani hadi bakalım darısı benm başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…