oooffffff işte durumlar berbat yeni ortaklar eklendi ve benim huzurum iyice kaçtı çantamı alıp çıkacaktım demin arkadaşlar sakinleştirdi sanırım ben daha fazla bu stresi kaldıramıycam
feci bi psikolojik baskı mevcut yaa
oooffffff işte durumlar berbat yeni ortaklar eklendi ve benim huzurum iyice kaçtı çantamı alıp çıkacaktım demin arkadaşlar sakinleştirdi sanırım ben daha fazla bu stresi kaldıramıycam
şu anda zaten kafamdaki sorulardan biride bu ya öyle çıkarsa sonuç içimdekinden mi vazgeçeceğimde yaptırıyorum bu testi bu cnn türkte haber spikeri ÖZGE UZUN var o benim arkadaşım bütün tahllleri temiz çıktı birde güzel oğlu var anlatamam kızlar ama down sendromlu ve bu hemen doğumda anlaşıldı yani öncesinde yapılan testlerden bişi çıkmadı
Günaydın fıatıklar , çok heycanlıyız bugün doktor amcamızı görcez bakalım Allahım herşey yolunda olsun lütfen bana dua edin canlarımakşamüzeri 5'te randevum
Günaydın fıatıklar , çok heycanlıyız bugün doktor amcamızı görcez bakalım Allahım herşey yolunda olsun lütfen bana dua edin canlarımakşamüzeri 5'te randevum
hadii bakalım zuhalcim güzel haberlerle gelirsin inşallah ..
neşem sabırlı olmaya çalış hamile kaldığın anda zaten stresli bi ortamda olmak istemezsin en azından işi bırakmak için iyi bir sebebin olur bu şekilde bırakıpta başkalarını mutlu etme
herkese günaydınn kızlar cumanız mübarekk olsunn haftanın son iş günü huzurluu ve mutlu bigün olsun inşallah ..bu arada sabah sabah bi hamile haberi aldım iş yerinden birinin eşi hamileymiş daha 2 ay olmuş evlendiklerii kazayla olmuşş Allah aşkına banada anlatın şu kazalarııı nasıl beceriyorlarr
bende yarın gidicem kalp atışlarını duyarım inşallah çok istiyorum duymayı
neşem sabırlı olmaya çalış hamile kaldığın anda zaten stresli bi ortamda olmak istemezsin en azından işi bırakmak için iyi bir sebebin olur bu şekilde bırakıpta başkalarını mutlu etme
herkese günaydınn kızlar cumanız mübarekk olsunn haftanın son iş günü huzurluu ve mutlu bigün olsun inşallah ..bu arada sabah sabah bi hamile haberi aldım iş yerinden birinin eşi hamileymiş daha 2 ay olmuş evlendiklerii kazayla olmuşş Allah aşkına banada anlatın şu kazalarııı nasıl beceriyorlarr
Duymasanda görürsün canım 7. haftaya girmişsin , göbiş çıkıyomu yavaştan
henüz yok karınm ya ama yinede rahat edemiyorum otururken pantolonumun düğmesini açıyorum
biraz kilo alırımda en azındam 36 bedene yükselirim diye umudediyorum bende yoksa hamiş pantolonları filanda olmayacak 34 bedenle
rahim büyüdüğü için mi büyür karın bebiş çok küçük çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?