Randevumda taaa saat 5 te , zaman geçmiyo sanki , gidip banyomu , hazırlıklarımı yapsam iyi olcak , görüşürüz fıstıklar
çok sevimliler .. hazır öğrenmişken kendi fotoğrafınıda koyabilirsin
Randevumda taaa saat 5 te , zaman geçmiyo sanki , gidip banyomu , hazırlıklarımı yapsam iyi olcak , görüşürüz fıstıklar
kızlar hepinize selamlar biz geldik doktordan gayet sağlıklıyız ölçümlerimiz doktor teyzemizin demesine göre çok iyi organlarımız falan oluşmuş kan tahlili salı günü çıkacak inşallah ondada bişey çıkmaz ben 1 ayda 1 kilo 2 gram almısım :) ayçacım ben çoktan başladım hamile kıyafetlerine tavise ederim veee bombayı patlatıyorum kesin olmamakla beraber IŞILCIM KIZINI ALMAYA GELİYORUM
aynen cnm:)) dün akşam çektirip koyacaktım. gözümü açamadım uykusuzluktan. ben de çok istiyorum koymayı. valla ben ışıl gibi değilim. tartıda 1 kilo almış görünüyorum aslında ama karnımı bir görseniz 5 aylık gibi. benim pantolonlar falan olmuyor artık. içkarnımdar galiba. bir de ben normalde çok kilolu biri değilim zaten. direkt bir göbek oldu
kızlar hepinize selamlar biz geldik doktordan gayet sağlıklıyız ölçümlerimiz doktor teyzemizin demesine göre çok iyi organlarımız falan oluşmuş kan tahlili salı günü çıkacak inşallah ondada bişey çıkmaz ben 1 ayda 1 kilo 2 gram almısım :) ayçacım ben çoktan başladım hamile kıyafetlerine tavise ederim veee bombayı patlatıyorum kesin olmamakla beraber IŞILCIM KIZINI ALMAYA GELİYORUM
cnm bnm çok sevindiminşallah sağ salim kucağına da alırsın
hadi bakalım bir de prensimiz olacak
zuhalcimm gözünüzz aydınn çok sevindimm canım benimm ruhh halin değişmişş resmen yazdıklarından bunu hissedebiliyorummdoktorunuda ayrıca tebrik etmek lazım ben hamile olmadığım halde bu 1 sene içinde 2 tane doktor değiştirdim ama bana öyle yarım saat ayırıp ilgilenicek cinsten değill nedense kadın doktorları hep böyle oluyormuş gibi geliyo bana bakıyo durumu söylüyo ona göre çok normal bişey darısıı bekleyenlerinn başınaa
herkese günaydınn kızlarr nasılsınızz bugün kimsecikler olmaz geneneşede hiç uğramadı dünn çok merak ediyorumm :26:
zuhalcim çok güzel haberler verdin bize allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin kutlamada yapmışsınız kocşinle oooooh ne güzel
ya neşedn hbr olan vvar kızlar
saol tatlım benim , gerçekten kıydırık operator kadın doğumcular bile başından savar gibi bakıyolar , Antalyada gerçek anlamda işini hakkıyla yapan 2 doktor gördüm canım , birinin çalıştığı yer çok pahalı ve resmen yoluyolar orda insanı o yüzden bıraktım ama Allahım büyük yine iyi bir doktor çıkardı karşıma , eğer dierleri doktorsa bu doktorum melek herhalde die düşünüyorum , fiyatlarıda diğer özel hastanedeki normal doktorlarla aynı hatta tahliller daha ucuz , daha ne isterimki canım , sende adın gibi melek gibisin gerçekten , kalbinin güzelliğini daha seni hiç tanımadan , görmeden anlamak mümkün , Allahım seninde kalbine göre vericek emin olNeşeye gelince bende merak ettim canım yaaa , belki canı sıkkın girmiyo o yüzden die düşündüm , inşallah kötü bişey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?