- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
Valla bişeyler büyüyoda ne büyüyo onu bilemicem benim çıktı 7-8 haftalarda hala daha büyüyo , eskiler dioki kiminin iç karnı geniş oluyomuş galiba Işıl gibi o zaman dışarı çok çıkmıyomuş göbiş ama darsa çıkıyomuş , benim dar galibaama iyi tarafıda var tabii mesela herkes anlıyo hamiş olduğunu bi izzet bi ikram çok keyifli oluyo çokkkkkkk
ben 22. haftaya girdim artıkın çıkmaya başladı göbeğim :))) aama hala eski gömleklerimi giyiyorum üzerime iki pantolon dıışında özel birşey almadım :):)
Valla bişeyler büyüyoda ne büyüyo onu bilemicem benim çıktı 7-8 haftalarda hala daha büyüyo , eskiler dioki kiminin iç karnı geniş oluyomuş galiba Işıl gibi o zaman dışarı çok çıkmıyomuş göbiş ama darsa çıkıyomuş , benim dar galibaama iyi tarafıda var tabii mesela herkes anlıyo hamiş olduğunu bi izzet bi ikram çok keyifli oluyo çokkkkkkk
Bende almadım canım taytlarla filan bol tşörtlerimle idare ediyorum 3 ay dolsun die bekliyorum işte avm ye gidicem çok frenledim kendimi gitmemek için :)) alışveriş patlaması yaşicam galiba
ben 22. haftaya girdim artıkın çıkmaya başladı göbeğim :))) aama hala eski gömleklerimi giyiyorum üzerime iki pantolon dıışında özel birşey almadım :):)
Bende almadım canım taytlarla filan bol tşörtlerimle idare ediyorum 3 ay dolsun die bekliyorum işte avm ye gidicem çok frenledim kendimi gitmemek için :)) alışveriş patlaması yaşicam galiba
daha dur yaw hele bi 4. ayın sonuna gel :):):) tabi ne kadar çıktı göbüşün bilmiyorum ama tayt falan götürür seni 4. ayın sonuna kadar sanırım :)
İnşallah canlarım herşey yolundadır 2 liyide doktora bırakıcam gerekli görüyorsa yapsın çoğu doktor ölçemiyomuş enseyi bebeğin duruş açısına göre farklı farklı çıkabiliyomuş aynı bebekte ama eşimlede konuştum oda doktora bırak dedi , çokmu pimpirikliyim ben yaaaçok yoruyo beni bu detaycı mükemmeliyetçi halim , keşke bu kadar olmasaydım diorum bazen
kızlar hepinize tünaydın canlarım hayırlı cumalar bendede kırmızlar dünden bri gelmeye çalışyor gelemiyor dün kahverengi bişi geldi bidaha gelmedi gaaliba bu ayda fost çıktı hayırlısı allahtan önümüzdeki maçlara bakacağız
kızlar hepinize tünaydın canlarım hayırlı cumalar bendede kırmızlar dünden bri gelmeye çalışyor gelemiyor dün kahverengi bişi geldi bidaha gelmedi gaaliba bu ayda fost çıktı hayırlısı allahtan önümüzdeki maçlara bakacağız
neşe bugün hiç gelemedi canı çok sıkkın herhalde
neşe bugün hiç gelemedi canı çok sıkkın herhalde
ben kaçırdım sanırım nşenin neyi vardı kızlar???
canım neşenin akrabası doğumda vefat ettiya oda çok etkilendi tabii birde dün işyerinde yeni ortaklar geldi huzurumuz kaçtı diodu , başka bişey yok benim bildiğim
Randevumda taaa saat 5 te , zaman geçmiyo sanki , gidip banyomu , hazırlıklarımı yapsam iyi olcak , görüşürüz fıstıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?