milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ben 22. haftaya girdim artıkın çıkmaya başladı göbeğim :))) aama hala eski gömleklerimi giyiyorum üzerime iki pantolon dıışında özel birşey almadım :):)

ben 22. haftaya girdim artıkın çıkmaya başladı göbeğim :))) aama hala eski gömleklerimi giyiyorum üzerime iki pantolon dıışında özel birşey almadım :):)

Bende almadım canım taytlarla filan bol tşörtlerimle idare ediyorum 3 ay dolsun die bekliyorum işte avm ye gidicem çok frenledim kendimi gitmemek için :)) alışveriş patlaması yaşicam galiba

öyle bişi varsa benm dardır ya
pek geniş olabilecek yer yok çünkü

Bende almadım canım taytlarla filan bol tşörtlerimle idare ediyorum 3 ay dolsun die bekliyorum işte avm ye gidicem çok frenledim kendimi gitmemek için :)) alışveriş patlaması yaşicam galiba

daha dur yaw hele bi 4. ayın sonuna gel :):):) tabi ne kadar çıktı göbüşün bilmiyorum ama tayt falan götürür seni 4. ayın sonuna kadar sanırım :)

ayy ne güzel oluyo öyle bekleyip sonra bol bol alışveriş yapmak insnın keyfi yerine geliyo
siz alın bizden öncede bizede fikir olur hem

daha dur yaw hele bi 4. ayın sonuna gel :):):) tabi ne kadar çıktı göbüşün bilmiyorum ama tayt falan götürür seni 4. ayın sonuna kadar sanırım :)

Ben kıyafetten çok hamiş pijamaları görmüştüm onları istiyorum böyle göbiş kısmı kalın lastikli , her boy göbeğe göre yapmışlar yani 9 ay giyilebilir cinsten , onları alıpta evde rahat ediyim bi önce dışarısı içinde 1 -2 bişey alsam yeter die düşünüyorum canım

cnm yaa normalde ben başak burcuyum ve ayrıntıcılığımla bazen ben bile kendime tahammül edemiyorum.
ama bu konuda nedense bir rahatım.dua ediyorum sadece ve gerisini Rabbime bırakıyorum. O canı bana emanet etti. ben de dikkat etmeye çalışıyorum. Ama Allah korusun bir rahatsızlık bir hastalıkta bizim elimizde değil ki...haaa tabii ben allah korusun ama hasta birçocuk dünyaya getirmek istemem diyorsan ayrıntıcı ve mükemmeliyetçi ol. bir sorun varsa gebeliği sonlandır. ama yok zaten aldırmam öyle birşey olsa bile diyorsan çok ta kafanı karıştırma. bu anların tadını çıkar. bol bol uyu dinlen faydalı şeyler ye.çocuk doğunca çooookkkk koşturacağız. çooookkkk uykusuz kalacağız

kızlar hepinize tünaydın canlarım hayırlı cumalar bendede kırmızlar dünden bri gelmeye çalışyor gelemiyor dün kahverengi bişi geldi bidaha gelmedi gaaliba bu ayda fost çıktı hayırlısı allahtan önümüzdeki maçlara bakacağız

yerleşme kanaması filan diyolar ya ondan olmasın bu ?
bence bi idrar desti yap bişi kaybetmezsin canım

hayırlısı olsun canım benim... önümüzdeki aya inşallah....

eveeeet topiğimizim neşesi yok bugün :44: herşey üst üste geldi sanırım , inşallah iyidir neşecik

canım neşenin akrabası doğumda vefat ettiya oda çok etkilendi tabii birde dün işyerinde yeni ortaklar geldi huzurumuz kaçtı diodu , başka bişey yok benim bildiğim

anladım canım vefat olayını biliyordum ama yeni ortaklar kısmını kaçırmışım... inşallah önemi birşey yoktur....

Randevumda taaa saat 5 te , zaman geçmiyo sanki , gidip banyomu , hazırlıklarımı yapsam iyi olcak , görüşürüz fıstıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…