özellikle ilk hamileliğinde insan hiçbişey bilmiyor doktor yeterli bilgiyi versede biz tatmin olmuyoruz..sen bi sonraki sefere artık cinsiyetini öğrenirsin herhalde :26: canım ağzından bal damlıyo valla benim durumum umutsuz vaka artık olmazsa 14. ay olucakk artık kendimi strese sokmak istemiyorum bunun için o yüzden pazartesi günü dukan diyetine başlamayı düşünüyorum bu ay 2 kilo almışım bitki çaylarını bal karıştırıpta içiyorum 2 kavanoz bal bitirmişimacilen zayıflamam lazım
Günaydın fıstıklar , doktordan sonra eşimle kutlama yemeğine gittik gelemedim , sabah ilk iş geldim hemenAllahım sonunda yüzüme güldü doktor konusunda , o kadar memnun kaldımki anlatamam , koca profesör yarım saatten önce hasta çıkarmıyo odasından , böyleleride varmış hala , gittim önce bi form doldurdum sülaledeki hastalıklardan tutunda , yaptırdığınız aşılara kadar hepsini soruyolar , neyse uzatmiyim girdim önce hemşiresi tansiyonuma kiloma baktı , bu arada + 5.5 kg ile rekor kırdım sanırım sonra yattım koltuğa geldi doktor amcamız, Allahım bir tonton , güven veriyo insana , alttan baktı ultrasonla 16. haftaya kadar alttan bakmamız lazım bi anormallik durumunu kolay farketmemiz için dedi. Sonra büyük an veeeeeee minişimi gördüm teyzeleri , Allahım hiç bu kadar değişik bir duygu yaşamadım kızlar , bebeğimin heryerini tek tek kontrol etti banada gösterdi , burası bacakları , burası dirseği filan diye uzun uzun baktık , inanın o koltuktan kalkasım gelmedi doktor ölçücek ense kalınlığını ama kıpır kıpır bi durmuyoki yerinde sıpa o kadar hareket ediyo ve ben hissetmiyorum die şaşırdım , uzun uğraşlardan sonra yakaladı doktor amcamız 1.2 ölçtü ense kalınlığını , sonrada kalbini filan dinledi , burun kemiğide oluşmuş Allahıma şükürki bu aşamada çok sağlıklı görünüyor dedi nasıl mutlu oldum anlatamam , sonra önceden yaptırdığım tahlilleri gösterdim çoğu doktor kabul etmez biliyosunuz başka yerde yapılana bakmazlar ama saolsun baktı ilaç yazdı b12 eksikliği için bide benim kaşıntıya krem ve fitil yazdı , 2 li testi Ankaraya gönderiyorlarmış o yüzden 1 haftada geliyomuş burada güvenilir laboratuvar yok bu konuda dediler , ii dedim bende haftaya randevumu aldım .
Allahım bebek bekleyenleri sağlıkla bebeciklerine kavuştursun , bebek isteyenlerinde muradını versin inşallah , hepiniz o kadar iyisinizkiherşeyin en iyisini hak ediyorsunuz
Sen çok ihmal ediyosun bak bu doktor işini , senin bütün tahliller yapıldımı ? Senin haftalarda demir hapı filan başlanıyo doktor bana bile yazdı şimdiden b12 den sonra başlicam , 16. haftaya girmişsin hala cinsiyet öğrenmedin yaa ne meraksızsın
vaniliacım adıını hatırlayamadım kusurumu bakma lütfen sen doktora göründün mü ne diyor çünkü uzun bi zamn 1 seneyi geçmiş galibahatırladığım kadar
ayçacım senin işin zor canım ya böyle geçmez 9 aybiraz daha zaman geçince dinlenmeye daha çok ihtiyacın olucak ama bu tempoda nasıl olucak
aynen cnm bir de psikolojik olarakta iyi hissetmiyorum kendimi
ben de seni tanımıyorum burda bitek adım melek tabiki gittim doktora belli bi sebep yok herşey normal en yakın arkadaşlarımdan biride benim gibi 1 senedir bekliyor burda iş yerinde var bi arkadaşım 7 8 aydır oda bekliyor 1 sene normal bi süre doktora göre bekliyoruzz bakalım sabırlahiçbir sebep yokken 3 4 sene olmayanlar var siteyii bi gez canım nelerr varr nelerr inançlı insanlarız dua ediyoruz derdii veren Allah dermanınıda verir diyoruzz ..
aynen cnm bir de psikolojik olarakta iyi hissetmiyorum kendimi
Çok uykum geldi yaa dayanamicam , görüşürüz kızlar
melekcim benim adımda özlem tanıştığmıza memnun oldum inşallah en kısa zamanda bebeşiler gelir herşey allahtan dediğin gibi duamızı edelim bebişleri bekleyelim canım
Yok cnm bir sorun çok şükür de işte geçici depresyon sanırım:18:Bi sorunmu var canım?
yemekte yiyemiyosun güçsüz kalıyosun keyfin olmuyor tadınıı çıkarman gerekenn zamanlarr aslında ama işte biraz daha sabret bakalımm
yemekte yiyemiyosun güçsüz kalıyosun keyfin olmuyor tadınıı çıkarman gerekenn zamanlarr aslında ama işte biraz daha sabret bakalımm
benim yerimede yatt uyuu canım gece 2 de yattım sabah geç kalıyodummmAllahtan burada uyku bırakmıyolar insanda açıldım
bende memnun oldum özlemcim evett herşeyy Allahtann Rabbim ol dediğinde olucakk ..
zuhalcim çok sevindim senn için maşallah bebişe
bende gittim doktora sabah kalp atşlarını dyduk çok güzedi
idrar tahlili istedi ve keton pozitif çıktı senn çok bulantın olabilir dedi pek yok aslında dedim keton olduğu için bundan sonra olabilir dedi nedir bu keton yaa bilgisioln var mı
günaydın kızlar umarım iyi bi hafta olur
ben iyi olmaya çalışıyorum 1 hafta snra 35 günlük izne çıkıyorum sizden ayrılcagım için üzülüyorum ama bu yıl çok stresli geçmişti izne ihtiyacım var bu arada daha önce bahsetmiştim pek yalnız kalamıyorum özel şeyler yazamıyorum puffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?