milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Du bakalım canım Rabbim bilir vakti zamanını , sen elinden geleni yapıyorsun , cinsiyete gelince dün sorucaktımda uçmuş gitmiş aklımdan :26: doktorda bişey söylemediğine göre erken daha sanırım veyada benim sormamı beklemiş olabilir çünkü kimileride öğrenmek istemiyoya :44:

Cnm Rabbim sağ slaim kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Allahım bebek bekleyenleri sağlıkla bebeciklerine kavuştursun , bebek isteyenlerinde muradını versin inşallah , hepiniz o kadar iyisinizki herşeyin en iyisini hak ediyorsunuz

aminnnnn

biliyorum cnm.dün kötüydüm zaten. akşam kendimi çokkk yorgun, halsiz ve çaresiz hissediyordum evet tahlillerim yapılıyor ama hap ya da vb hiçbişey vermediler. hala kusuyorum yemek yiyemiyorum. çok yalnızım zaten.burada kimsem yok. yardım edenim yok.burada araştırıp öğrendiğim kadarıyla işte herşey cinsiyette öğrenmedim.merak ediyorum ama izin problemim var. çok yoğun çalışıyorum.

vaniliacım adıını hatırlayamadım kusurumu bakma lütfen sen doktora göründün mü ne diyor çünkü uzun bi zamn 1 seneyi geçmiş galibahatırladığım kadar

ben de seni tanımıyorum burda bitek adım melek tabiki gittim doktora belli bi sebep yok herşey normal en yakın arkadaşlarımdan biride benim gibi 1 senedir bekliyor burda iş yerinde var bi arkadaşım 7 8 aydır oda bekliyor 1 sene normal bi süre doktora göre bekliyoruzz bakalım sabırla hiçbir sebep yokken 3 4 sene olmayanlar var siteyii bi gez canım nelerr varr nelerr inançlı insanlarız dua ediyoruz derdii veren Allah dermanınıda verir diyoruzz ..

ayçacım senin işin zor canım ya böyle geçmez 9 ay biraz daha zaman geçince dinlenmeye daha çok ihtiyacın olucak ama bu tempoda nasıl olucak

melekcim benim adımda özlem tanıştığmıza memnun oldum inşallah en kısa zamanda bebeşiler gelir herşey allahtan dediğin gibi duamızı edelim bebişleri bekleyelim canım

aynen cnm bir de psikolojik olarakta iyi hissetmiyorum kendimi

yemekte yiyemiyosun güçsüz kalıyosun keyfin olmuyor tadınıı çıkarman gerekenn zamanlarr aslında ama işte biraz daha sabret bakalımm

Çok uykum geldi yaa dayanamicam , görüşürüz kızlar

benim yerimede yatt uyuu canım gece 2 de yattım sabah geç kalıyodummm Allahtan burada uyku bırakmıyolar insanda açıldım

melekcim benim adımda özlem tanıştığmıza memnun oldum inşallah en kısa zamanda bebeşiler gelir herşey allahtan dediğin gibi duamızı edelim bebişleri bekleyelim canım

bende memnun oldum özlemcim evett herşeyy Allahtann Rabbim ol dediğinde olucakk ..

Bi sorunmu var canım?
Yok cnm bir sorun çok şükür de işte geçici depresyon sanırım:18:

yemekte yiyemiyosun güçsüz kalıyosun keyfin olmuyor tadınıı çıkarman gerekenn zamanlarr aslında ama işte biraz daha sabret bakalımm

aynen cnm aynen öyle...bir de dedim yaa yalnızım ve bunalıyorum.:18::18:
haftaya doktora gideceğim. ayrıntılarıyla anlatırım artık ona

Bende uyuyamadım canım yaa akşam yemekten geldik pasta istedi canım malzemeleri almıştık kocişle kalktık pasta yaptık , bide pastanın yarısını yedim yaaa yuhannes dedim kendi kendime eee tabii uyuyamadım sonrada sığışamadım yaniii eşimide uyandırmak istemedim , kalktım balkonda biraz hava aldım bi tanede soda içtim biraz yürüdüm koridorda ondan sonra bi baktım gece yarısı olmuş , bugünde acısı çıkıyo işte sersem gibiyim hiç dayanamam uykusuzluğa ben kesin bi 8 saat uyumam lazım hergün

Son düzenleme:
zuhalcim çok sevindim senn için maşallah bebişe
bende gittim doktora sabah kalp atşlarını dyduk çok güzedi
idrar tahlili istedi ve keton pozitif çıktı senn çok bulantın olabilir dedi pek yok aslında dedim keton olduğu için bundan sonra olabilir dedi nedir bu keton yaa bilgisioln var mı

ilk defa duyuyorum canım ketonda neymiş? Işıl biliyodur belki ona sormak lazım , olursa üzülürüm valla zaten 40 kilosun , olursun 38-39 teyzemde çok bulantılıydı 4 kilo verdi ilk 3 ayda , bak bulantın yokken yemeye bak sen vitaminli mineralli şeyler

Son düzenleme:
ben iyi olmaya çalışıyorum 1 hafta snra 35 günlük izne çıkıyorum sizden ayrılcagım için üzülüyorum ama bu yıl çok stresli geçmişti izne ihtiyacım var bu arada daha önce bahsetmiştim pek yalnız kalamıyorum özel şeyler yazamıyorum puffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

günaydın canım baya uzun bi izin olacammış yazın kullanmayacaksın herhalde izin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…