milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

zatn o zamana kadar hamişte olursun halana göre ohh mis gibi evde dinlenirsin

ahh be hala şu fal saatini niye daha erkene almadınn çok ihtiyacım var canım dinlenmeye inanki sinirler iyice harap oldu en ufacık şeye parlıyorum

sen ayrılcakmısın ayçacım devam ediceksimin yoksa
:26:

sanki bu gün sibelin doğum günüydü yanlış mı hatırlıyorum:26:

iyi rahat ettirir seni aldıkların ama hamile kıyafeti hakkaten pek yok sanırım ya herkes aynı dertten şikayıtçi

Hamile butikler var çarşıda canım ama bildiğim kadarıyla onlarda fırsatçı yani çok pahalı oluyorlar bakıcam artık napim

bat 11 mayıss bebiş adı batasıca bat

herkese günaydınlar şekerlerim zuhalcim uzun zamandan beri avm gitmiyordun iyi olmuştur senin için

evet canım iyi oldu aslındada kendimi kocakarı gibi hissettim 2 kez bacaklarımı uzattım bööööyyyle dinlendim , kocişte işten yanıma geldi , uzansaydın bide dio sende hamiş olunca görürsün performans düşüyo baya , hemen yoruluyo insan ama bende öğlen 3 te gittim 10 da çıktık abarttım galiba biraz

Sen nasıl mutlu olucaksan öyle yap canım , maddi sorun yoksa hiçte kasma kendini bırak gitsin bak keyfine , yazın tadını çıkar

bat 11 mayıss bebiş adı batasıca bat

bütün batları sıraya dizip hepsini Batlatmak istiyorum

ben bu halimle 3 ten 10 a kadar gezemem ayol nettin sen çocuk bile yorulmuştur harap olmuştu içerde yavrum

ahh be hala şu fal saatini niye daha erkene almadınn çok ihtiyacım var canım dinlenmeye inanki sinirler iyice harap oldu en ufacık şeye parlıyorum

sen ayrılcakmısın ayçacım devam ediceksimin yoksa
:26:

evet cnm benimde sorunlar var iş yerimde.bir de burada çalışanlar doğumdan 1-2 hafta sonra dönüyorlar. o yüzden buradaki müdürlerde alışmış bu duruma.müdürüm ağzımı arayıp duruyor 2 haftaya sen de dönersin falan diye.bende kanunlar öyle demiyor falan dedim şakayla karışık. o da burda öyle şeyler geçmez gibilerinden konuştu
ama bana 2 hafta sonra dön derlerse çatır çatır alırım tüm haklarımı sgk yada şikayet ederim yaparım valla
ben dönemem asla.2 haftalık bebeğimi evde bırakamam ben
ayrıca benim bakacak kimsem de yok. belki doğum iznim bittiğinde bile geri dönemeyeceğim ve bu nedenle bırakacağım sanırım.

anammmm ben normalde bile o kdar gezemem maşallah sana
hele şimdi hayatta....merdiven bile çıkarken ağzım açık çıkıyorum. 9. ayımda ne olacak bilemiyorum

Sen nasıl mutlu olucaksan öyle yap canım , maddi sorun yoksa hiçte kasma kendini bırak gitsin bak keyfine , yazın tadını çıkar

evimizin kredisi var 1000 tl ama eşim gayrimenkul danışmanı aynı zamanda müteaahhitlik işleri yapıyorlar iyi kazanıyor benim maaşımı birikim olarak hesaba aktarıyoduk o olmıycak çalışmazsam çok da umursamıyorum bu yüzden

yeni evlendiğimizde kredi yüzünden çok endişeleniyodum maddi kaygılarım vardı ama 1,5 yıldır hiçbir sorun yaşamadık bi dünya da birikim yaptık maşallah diyeyim

gelirimiz oturdu anlayacağın ondan kafam daha rahat evde sıkılırsam yazdan sonra yine devam ederim belki ama bikaç ay dinlenmek istiyorum

ben bu halimle 3 ten 10 a kadar gezemem ayol nettin sen çocuk bile yorulmuştur harap olmuştu içerde yavrum

Napim canım 3 ayın acısını çıkardım sanki valla yorulmuştur bebiş ama o benden fena kıpır kıpır hiç durmuyoduki ultrasonda , spor olmuştur spor

Ben senden ümitliydim bu ay be melekim , neyse artık önümüzdeki maçlara bakıcaz şekerrrr

nedense herkes aynı şeyi söylüyor zuzum doğru zaman değil demekki sabah karın ağrısıyla uyanınca kalktım sinirden ağladım resmen :78: ağlayacak ne varsa gerildim işte :101: eşim de kalkmış benim sesime sarılıyor, moral vermeye çalışıyo kıyamam ben ona ya :93:

bende sana yardım edebilirim neşemm :126:

benim de bakacak kimsem yok hamiş olursam kendim bakıcam kuzuma

ayrıca 4 ay yasal haktır 2 haftada dönmek de neyin nesi ya ah bu partonlar herkes susucak sesini çıkarmıycak diye düşünüyorlar

sanki muhtacız onlara pislik şeyler nasıl sinir oldum yine

Napim canım 3 ayın acısını çıkardım sanki valla yorulmuştur bebiş ama o benden fena kıpır kıpır hiç durmuyoduki ultrasonda , spor olmuştur spor

çocuk sayende uzun metraj koşucusu olucak şimdiden antrenmana başladı

yaa neşee bende evde olmak istiyorumm artıkkk hayali bile güzell :))))

Benimde tek eşim çalışıyor hem kredi ödüyoruz hem geçiniyoruz hemde hiçbişeyimiz eksik değil Hamdolsun fazlasıyla yetiyo sen hiç korkma

sıkma canını meleğim hayırlısı değil demek ki...

kocalarımız hakikatten saolsun onlar olmasa naparız meleğim ya allah başımızdan eksik etmesin annemize babamıza söyleyemiyoruz ama eşlerimiz her zorumuzda yanımızdalar

hayat arkadaşı denmiyor boşuna can dostumuz onlar bizim

ayy kocacıığım yavrııımmm benim yirim onu ben bi mesaj atım hele aşka geldimm yaww

cnm benm yaa kıyamam sana ama çok iyi anlayabiliyorum o hayal kırıklığını. bir tarafın hep ya bu ay tuttuysa diye geçiriyor tabii ki.Rabbim tez zamanda seni de tüm isteyenlerle beraber kavuştursun bebişine inşallahhhh

aynen öyle cnm. asıl ben diğer haftasında dönen delilere takılıyorum. ve hepsinin durumuda çoookkkk iyi bu arada.ihtiyacı olan insanlar falan değil
valla dediğim gibi hakkımı alırım çatır çatır.sonuçta kanunlar benden yana. gider evimde kuzumu da mis gibi büyütürüm.

Son düzenleme:

Canım bizim komşunun gelini turkcell de çalışıyo , özel sigortası bütün doğum masraflarını karşıladı 3 aydırda bebeğine bakıyo demekki en az var 3 ay kadar yasal hak süt izni diolar sanırım birde yıllık izin filanda ekleniyo istersen ohhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…