zatn o zamana kadar hamişte olursun halana göreohh mis gibi evde dinlenirsin
iyi rahat ettirir seni aldıkların ama hamile kıyafeti hakkaten pek yok sanırım ya herkes aynı dertten şikayıtçi
AMİİN YAVRU KUŞUMM ALLAHIM HAYIRLI ZAMANDA VERSİN İNŞALLAH
AHHH NAZIL ÜZÜLDÜM ŞİMDİ ANLATAMAM NASİP KISMET BÖYLEYMİŞ ZUZUM ALLAH MEKANLARINI CENNET EYLESİN
BİZİMKİ ÇOK HEVESLİ BAKALIM NE ZAMAN GELİCEK NAZLI KUŞUMUZ
GÜNAYDIN MELEĞİM HAYIRLI OLSUN TATLIM ARTIK MAYISA BOMBA GİBİ GİRİCEZ İNŞALLAH YENİ BAT Nİ ZAMAN:26:
herkese günaydınlar şekerlerim zuhalcim uzun zamandan beri avm gitmiyordun iyi olmuştur senin için
sanki bu gün sibelin doğum günüydü yanlış mı hatırlıyorum:26:
günaydın kızlar off yine inanılmaz yoğun başladık sabahtan beri tuvalete gidememdim tutuyorum hala
Sizlerde kaybolmuşsunuz kimsecikler yok topikimiz öksüz kalmışş
Ben karar verdim haziran filan gibi ayrılcam yıllık iznimi kullanayım şu aralar içerde kalmasın sonra bana bay bay
Dayanamıycam bu strese
bat 11 mayıss bebişadı batasıca bat
evet canım iyi oldu aslındada kendimi kocakarı gibi hissettim 2 kez bacaklarımı uzattım bööööyyyle dinlendim , kocişte işten yanıma geldi , uzansaydın bide diosende hamiş olunca görürsün performans düşüyo baya , hemen yoruluyo insan ama bende öğlen 3 te gittim 10 da çıktık abarttım galiba biraz
bat 11 mayıss bebişadı batasıca bat
ahh be hala şu fal saatini niye daha erkene almadınnçok ihtiyacım var canım dinlenmeye inanki sinirler iyice harap oldu en ufacık şeye parlıyorum
sen ayrılcakmısın ayçacım devam ediceksimin yoksa:26:
evet canım iyi oldu aslındada kendimi kocakarı gibi hissettim 2 kez bacaklarımı uzattım bööööyyyle dinlendim , kocişte işten yanıma geldi , uzansaydın bide diosende hamiş olunca görürsün performans düşüyo baya , hemen yoruluyo insan ama bende öğlen 3 te gittim 10 da çıktık abarttım galiba biraz
Sen nasıl mutlu olucaksan öyle yap canım , maddi sorun yoksa hiçte kasma kendinibırak gitsin bak keyfine , yazın tadını çıkar
bütün batları sıraya dizip hepsini Batlatmak istiyorum
ben bu halimle 3 ten 10 a kadar gezemem ayol nettin sençocuk bile yorulmuştur harap olmuştu içerde yavrum
Ben senden ümitliydim bu ay be melekim , neyse artık önümüzdeki maçlara bakıcaz şekerrrr
bütün batları sıraya dizip hepsini Batlatmak istiyorum
evet cnm benimde sorunlar var iş yerimde.bir de burada çalışanlar doğumdan 1-2 hafta sonra dönüyorlar. o yüzden buradaki müdürlerde alışmış bu duruma.müdürüm ağzımı arayıp duruyor 2 haftaya sen de dönersin falan diye.bende kanunlar öyle demiyor falan dedim şakayla karışık. o da burda öyle şeyler geçmez gibilerinden konuştu
ama bana 2 hafta sonra dön derlerse çatır çatır alırım tüm haklarımı sgk yada şikayet ederimyaparım valla
ben dönemem asla.2 haftalık bebeğimi evde bırakamam ben
ayrıca benim bakacak kimsem de yok. belki doğum iznim bittiğinde bile geri dönemeyeceğim ve bu nedenle bırakacağım sanırım.
Napim canım 3 ayın acısını çıkardım sankivalla yorulmuştur bebiş ama o benden fena kıpır kıpır hiç durmuyoduki ultrasonda , spor olmuştur spor
evimizin kredisi var 1000 tl ama eşim gayrimenkul danışmanı aynı zamanda müteaahhitlik işleri yapıyorlar iyi kazanıyor benim maaşımı birikim olarak hesaba aktarıyoduk o olmıycak çalışmazsam çok da umursamıyorum bu yüzden
yeni evlendiğimizde kredi yüzünden çok endişeleniyodum maddi kaygılarım vardı ama 1,5 yıldır hiçbir sorun yaşamadık bi dünya da birikim yaptık maşallah diyeyim
gelirimiz oturdu anlayacağın ondan kafam daha rahat evde sıkılırsam yazdan sonra yine devam ederim belki ama bikaç ay dinlenmek istiyorum
evimizin kredisi var 1000 tl ama eşim gayrimenkul danışmanı aynı zamanda müteaahhitlik işleri yapıyorlar iyi kazanıyor benim maaşımı birikim olarak hesaba aktarıyoduk o olmıycak çalışmazsam çok da umursamıyorum bu yüzden
yeni evlendiğimizde kredi yüzünden çok endişeleniyodum maddi kaygılarım vardı ama 1,5 yıldır hiçbir sorun yaşamadık bi dünya da birikim yaptık maşallah diyeyim
gelirimiz oturdu anlayacağın ondan kafam daha rahat evde sıkılırsam yazdan sonra yine devam ederim belki ama bikaç ay dinlenmek istiyorum
nedense herkes aynı şeyi söylüyor zuzum doğru zaman değil demekki sabah karın ağrısıyla uyanınca kalktım sinirden ağladım resmen :78: ağlayacak ne varsa gerildim işte :101: eşim de kalkmış benim sesime sarılıyor, moral vermeye çalışıyo kıyamam ben ona ya :93:
bende sana yardım edebilirim neşemm :126:
nedense herkes aynı şeyi söylüyor zuzum doğru zaman değil demekki sabah karın ağrısıyla uyanınca kalktım sinirden ağladım resmen :78: ağlayacak ne varsa gerildim işte :101: eşim de kalkmış benim sesime sarılıyor, moral vermeye çalışıyo kıyamam ben ona ya :93:
benim de bakacak kimsem yok hamiş olursam kendim bakıcam kuzuma
ayrıca 4 ay yasal haktır 2 haftada dönmek de neyin nesi ya ah bu partonlar herkes susucak sesini çıkarmıycak diye düşünüyorlar
sanki muhtacız onlara pislik şeyler nasıl sinir oldum yine
benim de bakacak kimsem yok hamiş olursam kendim bakıcam kuzuma
ayrıca 4 ay yasal haktır 2 haftada dönmek de neyin nesi ya ah bu partonlar herkes susucak sesini çıkarmıycak diye düşünüyorlar
sanki muhtacız onlara pislik şeyler nasıl sinir oldum yine
çocuk sayende uzun metraj koşucusu olucak şimdiden antrenmana başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?