milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kızlarrrr bu arada kilo almaktan korkan war mı ben gibiii :):):) nikah başvurusunda kansızlık çıktı artı sigarayı bıraktım 4 ayda 4 kilo aldım (( walla hamişlikte nası oluaım konusunda endişleiyim dahası ağır bi hamişlikten korkuorum..sizzz?

Valla ben 9 aylık evliyim 7 ay boyunca ne kılo aldım ne bısı 54 ıle evlendım oyle kalmıstım sımdıııı ama oyle degl herhalde ben bıraz rahatladım attım ustumden stresı falan sımdı 57 kılo oldum :)

Ama hamılelıkte alırım dıye korkmuyorum valla alalım ne olcak tabıı cok degıl annem bende 25 klo almıs abartmıs yanı

Bıde aynen bu sıgarayı ben bırakabılsem keske gercı azalttım daha az nıkontınlıye falan gectım ama hamıle kalırsam bırakırım tamemn dıye dusunuyorum

kilo alıcaz o allahın emri canım mümkün olan en azını almak hamileyiz diye homini gırtlak yersek

sonumuz hiiiiiiç iyi olmaz çok yemek maharifet değil önemli olan bebiş sağlıklı gelişsin

10 kilo ile doğuma giren de var 30 kilo ile giren de bu biraz da elimizde diye düşünüyorum ben

kaç kilosun şu anda??

Canım harıka olmus ellerıne sağlık paylaşımın ıcın

Bizde En Yakın Zamanda Eşimle Mutlaka Bir Muayene Olacağız..
Allah Korusun..
Ne Olur Ne Olmaz..

Canım harıka olmus ellerıne sağlık paylaşımın ıcın

rica ederim canım diş muayenesi olucam

belki siz de düşünürsünüz diye paylaştım

hamilelikte bebek annedeki kalsiyumun çoğunu emdiği için dişlerde büyük sıkıntı yaşanabiliyor

çok yakın bi arakdaşım ilk 5 ay feci bi diş ağrısı çekti

ilaç içemiyor doktora gitse fayda bulamıyor cebelleşti kızcağız

aklınızda bulunsu önemli bi konu

Ayyy diş gerçekten onemlı ılaç ıçmedınmıde hıc bırsey dındırmez doğru yaaaaa :18:

Aaaa ne güzel hepimiz 25lerdeniz oh ohh maşallah ​değmez inşşşş

:

bu arada gebelik topiğinin dışına çıkınca içim kararıyor artık benim bu kk da yaa off

sürekli şiddet gören aldatılan aşağılanan küçümsenen kadınlar

ne oluyor bize ne oluyor bu erkelere anlamıyorum

psikolojim bozulacak yakında okuya okuya bunları

allahım eşlerimizi de bizi de doğru yoldan şaşırtma inşallah

Amin Canım..
Valla Psikolojim O Kadar Güçlü kü Kolay Kolay Kimse Bozamaz..
Zaten Kimin Hangi Konuyu Ne Kadar Dürüst Anlattığı Tartışılır...
Anlıyoruz Salak Değiliz Ya..

Kimse Umrumda Değil..
Allah Herkesin Yardımcısı Olsun..
Allah'ın Acımadığı Kula Acımak, Benim Ne Haddime..

Son düzenleme:
bu arada gebelik topiğinin dışına çıkınca içim kararıyor artık benim bu kk da yaa off

sürekli şiddet gören aldatılan aşağılanan küçümsenen kadınlar

ne oluyor bize ne oluyor bu erkelere anlamıyorum

psikolojim bozulacak yakında okuya okuya bunları

allahım eşlerimizi de bizi de doğru yoldan şaşırtma inşallah
[/QUOTE]

Ciddimisin fazla gezmedim bi güzellik kısımlarına baktımda ayyy aminn yarabbim allahım korusun kimseninde başına vermesin

Ayyy sende çok doğru souluyosun aslında
Acıma acınacak hale dusersın demısler ...

Ciddimisin fazla gezmedim bi güzellik kısımlarına baktımda ayyy aminn yarabbim allahım korusun kimseninde başına vermesin[/QUOTE]

Bende Girerim Dert Topiklerine Yorum Yazarım..
Elimden Geldiği Kadar Yarasını Sarmaya Çalışırım..
Ama Genelde Geyik Topiklerinde Gezerim, Sabahlara Kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…