- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
- 108
Yapma hemennnn sakınn en azından adetin geçsin bı bakalım snra yıne bıze husranlar düşmesnnn
dün akşam eşime diyorum ki yarın bir test yapsam mı acaba falan
o da bana ne dese beğenirsin
yok yapma bekle bi 2-3 hafta geçsin öyle yaparsın
ohaaaa diye bir bağırmışım adam korktuu
sonucunda üzüleyeceksen ya da moralini bozmayacaksan yap canım
daha 4 gün var çıkması ihtimal mi?? bildiğin kadarı ile idrar testleri sonuç vermiyor kandan yaptırsan belki doğru sonuç alabilirsin :26:
hahah 2 3 haftamı adam nereden bılsın anacım
valla bat tan 4-5 gün önce silik de olsa çıkabiliyor bazen
ben arada bi gaza geliyorum böyle, sonra geçiyor
dün akşam eşime diyorum ki yarın bir test yapsam mı acaba falan
o da bana ne dese beğenirsin
yok yapma bekle bi 2-3 hafta geçsin öyle yaparsın
ohaaaa diye bir bağırmışım adam korktuu
valla bat tan 4-5 gün önce silik de olsa çıkabiliyor bazen
ben arada bi gaza geliyorum böyle, sonra geçiyor
Ruh hali dedin de benımde dun ınanılmaz ozuktu en ufacıcık şeye ağlayasım geldı sınırlendım sonra duruldum anlayamadım ama ıns bunlar belırtıdır
allah iyiliğini versin
sabahtan beri öyle ruh halleri içine girdin ki valla ööööllllleeee baka kaldım sana
Tabiki çıkabiliyor ama hcg değeri yuksek olanlarda çıkıyor cnm sımdı aldın geldın çıkmadı dıyelım hıc bısı kesın yok dıye de bısey dıyemeyz belkı tam oluşma aşamasındadır ozaman umıtsızlığe gırersın valla boşver bekle
allah iyiliğini versin
sabahtan beri öyle ruh halleri içine girdin ki valla ööööllllleeee baka kaldım sana
eee malum tatlım hamilelik psikolojisi işte dalgalanıp duruyo
eee malum tatlım hamilelik psikolojisi işte dalgalanıp duruyo
Umarım prikolojik değildir de gerçektir aaaaaa artık kafayı ygcez ama gerçekten şöyle ılışkıden hemen 1 2 saat snra hemen bellı olsa keşke bende ona gore onlemımı alırım ama dımı
evet evet var sende bişey sabah çok olumsuzdun sonra biraz kendine geldin tamam olabilir belki dedin şimdi de test yapçam diyon aboooww hızına yetişmekte zorlanıyorum kuzum yaa
sen de çok şey istedin be tatlım ilişkiden 1-2 saat sonra
1-2 gün de barii de olabilirliği olsun
Ruh hali dedin de benımde dun ınanılmaz ozuktu en ufacıcık şeye ağlayasım geldı sınırlendım sonra duruldum anlayamadım ama ıns bunlar belırtıdır
Umarım prikolojik değildir de gerçektir aaaaaa artık kafayı ygcez ama gerçekten şöyle ılışkıden hemen 1 2 saat snra hemen bellı olsa keşke bende ona gore onlemımı alırım ama dımı
bak şimdi biranda umudumu kaybettimm
cıx bekle bekle çok sabırsızım benolmaz 1 2 saatte bellı olsun ama ya bune bole yok ateşim kaça çıktı yok yumurtladım mı yok gıdakladım mı yok adet tarhı bu ne yahuuu
Umudunu nıye kaybedıyosun kı asıl budur hamılelık gel gıtler yaşamak
Bende 5 defa doğurmuşum gibi konuştum he
bak şimdi biranda umudumu kaybettimm
cıx bekle bekle çok sabırsızım benolmaz 1 2 saatte bellı olsun ama ya bune bole yok ateşim kaça çıktı yok yumurtladım mı yok gıdakladım mı yok adet tarhı bu ne yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?