Tamam gitmesin ama oaman belirtilerini anlatsın bıze yoksa ben burda ortadan ıkıye ayrılacağım carttttttttttt dıyeee
yaa kızlar yaa bizde hamiş olalımmmmmmm :):) çok heyecanlandım vallaaaa... Allahım hepimize nasip etsin bu duyguyu....
canlarım ben çıkıyorum
misafirlerim gelecek,
akşam üzeri gelirim, kendinize iyi bakın
kızçeler nerdesiniz herkes yemeğe mi gitti bakimmm
merhaba arkadaslar... uzun zamandır burdayım ama baska topikteydim. kabul ederseniz aranıza bnde geldim..1 hafta oldu 3. aşılamamı yaptırdım haftaya inş. güzel haberler almayı bekliyorum.. 2.aşılamamda düşük yaptım.. eğer bu defada olmazsa 1 ay dinlenme safhasından sonra umudum aynen 01.01.2012 olucak o zamanda tüp bebek yaptırıcaz..kadar zorlu bir yol ki... allahım bu defa yüzümüzü güldürsün.. isteyen herkeze nasip etsin inşallah...
Geldimm ben ohhh mamaları yedımm
merhaba arkadaslar... uzun zamandır burdayım ama baska topikteydim. kabul ederseniz aranıza bnde geldim..1 hafta oldu 3. aşılamamı yaptırdım haftaya inş. güzel haberler almayı bekliyorum.. 2.aşılamamda düşük yaptım.. eğer bu defada olmazsa 1 ay dinlenme safhasından sonra umudum aynen 01.01.2012 olucak o zamanda tüp bebek yaptırıcaz..kadar zorlu bir yol ki... allahım bu defa yüzümüzü güldürsün.. isteyen herkeze nasip etsin inşallah...
Sanada afiyet olsun cnmm :))))))afiyet olsun balım bende aynen valla yedim geldim
Sanada afiyet olsun cnmm :))))))
demmir_can_______YAŞ/26______BAT/28 KASIM_____BEKLEMEDE
mehay___________YAŞ/29______BAT/29 KASIM_____BEKLEMEDE
morwenfb_________YAŞ/25______BAT/2 ARALIK_____BEKLEMEDE
MyHos___________YAŞ/25______BAT/3 ARALIK______BEKLEMEDE
seda_ecrin________YAŞ/22______BAT/3 ARALIK_____BEKLEMEDE
inci_tanesi________YAŞ/26______BAT/4 ARALIK_____BEKLEMEDE
serinserin_________YAŞ/23______BAT/6-8 ARALIK___BEKLEMEDE
megan17__________YAŞ/25_____BAT/8 ARALIK_____BEKLEMEDE
cirkinordekyavrusu__YAŞ/31_____BAT 10 ARALIK_____BEKLEMEDE
gelartik___________YAŞ/27______BAT/11 ARALIK____BEKLEMEDE
rimel_84__________YAŞ/27______BAT/23 OCAK______BEKLEMEDE
hadi bakalım geri sayıma az kaldı
eyvallahhh
bu gün nasılsın canım varmı bi durum vucutta ??
eyvallahhh
bu gün nasılsın canım varmı bi durum vucutta ??
Merhaba hoşgeldin :)merhaba arkadaşlar :)
ya kızlar benim belim çok ağrıyoooo
merhaba arkadaşlar :)
neşe nazı değiştirmemişin
merhaba arkadaşlar :)
Kasıklarım ağrımıyo bugunde sadece belımde ağrı var sırtıma vuruyo :26:
ya kızlar benim belim çok ağrıyoooo
ya cidden bu bel ağrısı birşeye işaret olabilir mi??? yoksam kendi kendimi mi kandırıyorum ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?