milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kızlar su anda herkesın psikolojisi bebek için çalışıyo bunun için bel ağrısı kasık ağrısı hangi ağrı olursa olsun bebeğe yorumluyosunuz sonucunda kırmızı kartı gördüğünüzde hüsrana uğramayın akışına bırakın takmayın kafanıza bu kadar

ayyy aynen cnmm ya çokk haklısın valla takmıcam bundan sonra elimden geldiğince

yok gerçekten ıyıye işaret cnm

Neşecim belım ağrımıyo yaaa yanlış yazmışım sırtım sırtımmm :26::26:

olsun canım sırt ağrısı da iyiye işarettin kaç yerde okudum hamilelik belirtilerinde sürekli geçiyorr bende hiçbirşey yok

ne bel ne sırt ne göğüs ohh rahatım

çok haklısın canım sürekli kendimizi dinleme ihtiyacı hissediyoruz belkide ilk deneme ve ilk heyecan olduğundandır

en güzeli akışına bırakmak aslında ama olmuyor işte

ya bebek için bi okadar istekliyim ama kırmızı kart görme ihtimaline karşı da hazırlıklıyım kendi adıma :):)

ya bebek için bi okadar istekliyim ama kırmızı kart görme ihtimaline karşı da hazırlıklıyım kendi adıma :):)

evet o konuda bende hazırlıklıyım zaten hiçbir belirtim de yok olmazsa canımız sağ olsun bir sonraki aya devam

bu konuda sevineceğin tek şey p..siz ilişkilerr

Son düzenleme:
Valla bende fena halde takıntı oldu gidişatım heçççççç iyi değulllll

Sıyırcam en sonunda

evet o konuda bende hazırlıklıyım zaten hiçbir belirtim de yok olmazsa canımız sağ olsun bir sonraki aya devam

bu konuda sevineceğin tek şey olu p..siz ilişkilerr

aynı fikirdeyim canım :):)

Valla bende fena halde takıntı oldu gidişatım heçççççç iyi değulllll

Sıyırcam en sonunda

ya öle deme.. rahat ol...hem daha ilk deneme... :):)

yok bebeğim naptın sen rahat ol relax çocuk gelmekten vazgeçecek geleceği varsa da

Bencede çocuk dıyecek ne kadar sabırsız bır annem var bıraz daha bekleteyım de aklı başına gelsın barı oyy ona kurban olsunlar ama yaaaa gelsın bı an oncee dımı amma

kzlar napıosunuz iyimisiniz,1 haftadır nette sorun vardı giremedim topige,varmı güzel haberler

olmazmı bi arkadaşımız hamileee :)) bugun test yaptııı şükürler olsun bizlerde beklemedeyiz hamiş olan arkadaşımız demmircan nickli naz dı sanırım ısmı yanlış yazmadıysam

olmazmı bi arkadaşımız hamileee :)) bugun test yaptııı şükürler olsun bizlerde beklemedeyiz hamiş olan arkadaşımız demmircan nickli naz dı sanırım ısmı yanlış yazmadıysam

hatırladımm,ayhh ne güzel yaa böyle haberlerde hem mutlu oluyorum hemde içime bi hüzün çöküyo,hayırlısı herşeyin,Allahım sağlıklı sıhhatli çocuğunu kucağına almayı nasip etsin

hatırladımm,ayhh ne güzel yaa böyle haberlerde hem mutlu oluyorum hemde içime bi hüzün çöküyo,hayırlısı herşeyin,Allahım sağlıklı sıhhatli çocuğunu kucağına almayı nasip etsin

Üzülme cn bizde aynıyız hem seviniyoruz hemde huzunlenıyoruz olsun vaktı zamanı var demek kii
Bu arada sen nasılsın neler yaptın bakalım :))

kzlar napıosunuz iyimisiniz,1 haftadır nette sorun vardı giremedim topige,varmı güzel haberler

inşallah yarın kesinleşecek naz arkadaşımız kan testi yaptıracak idrar testi pozitif inşallah güzel haberler almaya devam edicezzz sen nasılsın canım??

Üzülme cn bizde aynıyız hem seviniyoruz hemde huzunlenıyoruz olsun vaktı zamanı var demek kii
Bu arada sen nasılsın neler yaptın bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…