milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

2 sefer masraf bana göre bişi değil gözdem ama durumun varsa o küçücük park yataklar yada sepet beşikler bile 600 700 lira

aman ne iyi gelirki şimdi doktorunu arasana canım hafif ağrı kesiciler yokmu hamişler için en azından ağrını hafifletsin sonra dişçiye gdersin yine ağlama yaa bebişi üzme

dr u aradım bi iki hafta daha bekle yaptırmak için dedi
ilaç versinler banada söyle hangi ilaç olduğunu dedi

2 sefer masraf bana göre bişi değil gözdem ama durumun varsa o küçücük park yataklar yada sepet beşikler bile 600 700 lira

işte siboşum durumdan dolayı ben oda yapamıyorum çok masraf olmasın onun yıyeceği olsun en azından şimdilik o onemlı bılıyosunuz ki çalışmıyorum maalesef çalışsam krallar gibi oda yapardım da olmadı maalesef olsun bunda da vardır bı hayır

ulennnnnnnnnnnn deli oldum şimdiiiiiiiiii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaç sefer iş çıkıyo başımaaaaaaaaaaaaaa

CAMLARI SİLMİŞTİM NE GUZEL CİFLEDİM ETTİM PERVAZLARI YİNE YAĞMUR YAĞIYO YAAAAAAAAAAAAAAAAA

şartlar elverince en kralını yaparsın canım takma kafana.. saten 6-7 ay bizimle aynı odada kalacaklar en az :)

slm kızlar aranıza gelebilirmiyim,1 sene önce kayıt olmuştum bi iki kere girdim sonra baya bi ara verdim28 haftalık hamişim bi kaç topic takip ediodum ama burada çok hoş sohbetler var

şartlar elverince en kralını yaparsın canım takma kafana.. saten 6-7 ay bizimle aynı odada kalacaklar en az :)

Haklısın canım o ıyı olsunda sağlıklı olsun ÖMRÜM ONUN OLSUN KURBAN OLURUM ONA BENNN bak nasılda gözlerim doldu iyicene sulu göz oldum bu aralar herşeye ağlar oldum aman beeeee

slm kızlar aranıza gelebilirmiyim,1 sene önce kayıt olmuştum bi iki kere girdim sonra baya bi ara verdim28 haftalık hamişim bi kaç topic takip ediodum ama burada çok hoş sohbetler var

Gel annemm gell hojgeldın bebeğinle sefalar getirdin ismin neeeee :) benim gözde

kadromuz arttı vallaaa.. eski günlerdeki gibi kalabalık sohbetleri özlemişim valla kızlar....:):):)

bi daha devamsızlık yapmak yok ona göre.. sabah 9 açılış akşam 6 kapanış :):):)

oyy kurban olsunlar ona şulecım Allah bağışlasın bır avazda kucağına almayı nasip etsin bende kız annesiyim hayırlısıyla :)

hoşgeldin canımmm :):) sağlıklı doğum nasip etsin Allahım...
bebeğinin cinsiyeti ne??

çok teşekkürler kızlar,gözde demek kızın olucak,Allah sizlerede kolay doğumlar nasip etsin ama şu sıralar doğumu biraz fazla düşünüyorum,sanırım korkular başladı:18:

kadromuz arttı vallaaa.. eski günlerdeki gibi kalabalık sohbetleri özlemişim valla kızlar....:):):)

bi daha devamsızlık yapmak yok ona göre.. sabah 9 açılış akşam 6 kapanış :):):)

yavrum sabah 9 ve ben heeeeeee o sırada benım bı taraflarımda pireler uçuşuyor olur

çok teşekkürler kızlar,gözde demek kızın olucak,Allah sizlerede kolay doğumlar nasip etsin ama şu sıralar doğumu biraz fazla düşünüyorum,sanırım korkular başladı:18:

bende ışıl canım.... hepimizin kızı olacak burada bi sibelimiz var onun ki erkekti bi de senin minik erkek geldi topiğimize...

valla doğum olayından bende korkuyorum çok.. normal doğum yapıma aykırı geliyor yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…