geçmiş olsun canım yaaa ayyyy bılırım o ağrıyı rahmetlı anneannem diş ağrısı kabir azabına bedeldir derdi ilaç içmeden de geçmez o meret
Siboş tatlım ben 2.yi beğendim maviş maviş harika vallahi bıde o duvar kağıdı olursa mukemmel
ama ben şimdilik oda yapmayı dusunmuyorum bıraz daha buyuyunce sadece karyolasını ve dolabını alacağım sizce nasıl fikir??
aman ne iyi gelirki şimdi doktorunu arasana canım hafif ağrı kesiciler yokmu hamişler için en azından ağrını hafifletsin sonra dişçiye gdersin yine ağlama yaa bebişi üzme
ilaç içmeden nasılç dayanıcam yaaabi de o kadar tedbir aldım ağrımasın diye
2 sefer masraf bana göre bişi değil gözdem ama durumun varsa o küçücük park yataklar yada sepet beşikler bile 600 700 lira
Hamişler PAROL içebiliyo cnm benımde ağrılarım olmuştu başta bana vermişti doktorum ama yınede tabıkı doktoruna sorr
işte siboşum durumdan dolayı ben oda yapamıyorum çok masraf olmasın onun yıyeceği olsun en azından şimdilik o onemlı bılıyosunuz ki çalışmıyorum maalesef çalışsam krallar gibi oda yapardım da olmadı maalesefolsun bunda da vardır bı hayır
bebişe bişi olur diyede korktum yaa boşu boşuna ağrıyo dişim
şartlar elverince en kralını yaparsın canım takma kafana.. saten 6-7 ay bizimle aynı odada kalacaklar en az :)
slm kızlar aranıza gelebilirmiyim,1 sene önce kayıt olmuştum bi iki kere girdim sonra baya bi ara verdim28 haftalık hamişim bi kaç topic takip ediodum ama burada çok hoş sohbetler var
Gel annemm gell hojgeldın bebeğinle sefalar getirdin ismin neeeee :) benim gözde
adım şule,şimdilik ev hanımıyımbi adet oğlan bekliyorum
slm kızlar aranıza gelebilirmiyim,1 sene önce kayıt olmuştum bi iki kere girdim sonra baya bi ara verdim28 haftalık hamişim bi kaç topic takip ediodum ama burada çok hoş sohbetler var
oyy kurban olsunlar ona şulecım Allah bağışlasın bır avazda kucağına almayı nasip etsin bende kız annesiyim hayırlısıyla :)
hoşgeldin canımmm :):) sağlıklı doğum nasip etsin Allahım...
bebeğinin cinsiyeti ne??
adım şule,şimdilik ev hanımıyımbi adet oğlan bekliyorum
kadromuz arttı vallaaa.. eski günlerdeki gibi kalabalık sohbetleri özlemişim valla kızlar....:):):)
bi daha devamsızlık yapmak yok ona göre.. sabah 9 açılış akşam 6 kapanış :):):)
çok teşekkürler kızlar,gözde demek kızın olucak,Allah sizlerede kolay doğumlar nasip etsin ama şu sıralar doğumu biraz fazla düşünüyorum,sanırım korkular başladı:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?