valla bi aksilik olmazsa doktorum 37. haftaya kadar devam çalışmaya diyor o da temmuzun 15-20 si yapıyor sanırım :):)
Yavrulaırm bennn geldimmmmmmmmmmm
Ben anca bu saattlerde gelıyorum bılıyosunuz uyukucu ben anca kalk kahvaltı yap et :) heheheh
Sibelcim bu arada bence elbise rengi çok hoşş sen al onu sonra bana gönder tamam mı
Neşecim sana önceki sayfalarda biraz tiyo vermiştim ama okumamışın belli anammmmmm
uff kızlar yaaaaa canım tatlı çekiyo ama kilo almaktan korkuyorum yaaaaa :):):)
bugün meyvede getirmedim yanımda....:)
ayy hakkaten güzelmiş
off kızlar acayip dişim ağrımaya başladı yaa
Neşem yumurtlama mumurtlama günlerini takma Allah aşkına bak ay sonuda ayrılıyomussun işten
Ne yapun karı koca bılıyomusunuz mıss 1 haftalığına tatile çıkınnn anacım tatile gidipte hamiş kalan çok gördm hani stresten falan uzak olunca bişiler oluyo demek ki ama düşünmemeye çalış ne olur yavrucuğum olacak 1 gün oda emınım kı çok kısa bi süre sonra
hurma kasılmalara neden oluyormuş hamilelerde şekerim :):): aklınızda bulunsun....
son ayda yiyin ki doğumuz kolay olsun diyorlar....
evet kızlar elbiseyi hallettik ortak karar pembe onu alıyorum şimdi geldik DORUK URASımın odasına seçin bakalım ama sadece beşik ve dolap Eki Görüntüle 417768 Eki Görüntüle 417769 Eki Görüntüle 417770 Eki Görüntüle 417771
evet kızlar elbiseyi hallettik ortak karar pembe onu alıyorum şimdi geldik DORUK URASımın odasına seçin bakalım ama sadece beşik ve dolap Eki Görüntüle 417768 Eki Görüntüle 417769 Eki Görüntüle 417770 Eki Görüntüle 417771
aaa neden canım yaaa.... çürük mü dişin...
dişlerimin hamilelikten önce bakımını yaptırdım ya hatta dolgularını filan yenilettim sıkıntı olmasın diye ama ağlıyorum valla oturdğum yerde öyle çok ağrıyor ki
ben sonuncuyu beğendim canım... bu arada oda olayını nasıl halledeceksin sen yaaa.. ben hala karar veremedim...
dişlerimin hamilelikten önce bakımını yaptırdım ya hatta dolgularını filan yenilettim sıkıntı olmasın diye ama ağlıyorum valla oturdğum yerde öyle çok ağrıyor ki
ayy oğluşumuzun adı doruk uras mıııı çok güzelll dur önce bunu bi sindireyim oda fikrimi de sölicem siboşumm
valla yavaş yavaş karar vereceğim sadece 1 yatak 1 dolap çünkü odasına bide çekyat girecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?