milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

valla bi aksilik olmazsa doktorum 37. haftaya kadar devam çalışmaya diyor o da temmuzun 15-20 si yapıyor sanırım :):)

ohh maşallah daha çok varmışş sonra tekrar işe devam mı yoksa bikaç yıl bebişle ilgilencekmisin?

okudum gözdem ya okudum kafama takmamaya çalışıyorum ama aklıma geliyo annem napim atamıyorum kii

hele yumurtlama günlerini değerlendirmem gerektiğini bildiğim için hiç gitmiyo nasıl olcak bilmiyorum

uff kızlar yaaaaa canım tatlı çekiyo ama kilo almaktan korkuyorum yaaaaa :):):)

bugün meyvede getirmedim yanımda....:)

hurma tatlı isteğini acaip bastırıyo yanında bulundur canım valla şerbetli tatlıya bile bin basar

ayy hakkaten güzelmiş

alalım kız nülüş bir örnek giyeriz

Neşem yumurtlama mumurtlama günlerini takma Allah aşkına bak ay sonuda ayrılıyomussun işten

Ne yapun karı koca bılıyomusunuz mıss 1 haftalığına tatile çıkınnn anacım tatile gidipte hamiş kalan çok gördm hani stresten falan uzak olunca bişiler oluyo demek ki ama düşünmemeye çalış ne olur yavrucuğum olacak 1 gün oda emınım kı çok kısa bi süre sonra

evet kızlar elbiseyi hallettik ortak karar pembe onu alıyorum şimdi geldik DORUK URASımın odasına seçin bakalım ama sadece beşik ve dolap

haziranda gidiyoruz canım ama bizimki öle hoppala yan gel osman tatili olmıycak hırvatistan ve macaristanı gezicez turistik bi tatil bu

dinlence tatiline de eylülde çıkıcaz belki evde kalınca kafam biraz olsa rahatlar stresen uzaklaşırım off hep umut işte

hurma kasılmalara neden oluyormuş hamilelerde şekerim :):): aklınızda bulunsun....
son ayda yiyin ki doğumuz kolay olsun diyorlar....

aaa günde 1-2 tane de mi tehlikeli aman yemeyin ozaman

off kızlar acayip dişim ağrımaya başladı yaa

aman nülüşş sakın heee:18:

dişlerimin hamilelikten önce bakımını yaptırdım ya hatta dolgularını filan yenilettim sıkıntı olmasın diye ama ağlıyorum valla oturdğum yerde öyle çok ağrıyor ki

geçmiş olsun canım yaaa ayyyy bılırım o ağrıyı rahmetlı anneannem diş ağrısı kabir azabına bedeldir derdi ilaç içmeden de geçmez o meret

dişlerimin hamilelikten önce bakımını yaptırdım ya hatta dolgularını filan yenilettim sıkıntı olmasın diye ama ağlıyorum valla oturdğum yerde öyle çok ağrıyor ki

aman ne iyi gelirki şimdi doktorunu arasana canım hafif ağrı kesiciler yokmu hamişler için en azından ağrını hafifletsin sonra dişçiye gdersin yine ağlama yaa bebişi üzme

Siboş tatlım ben 2.yi beğendim maviş maviş harika vallahi bıde o duvar kağıdı olursa mukemmel

ama ben şimdilik oda yapmayı dusunmuyorum bıraz daha buyuyunce sadece karyolasını ve dolabını alacağım sizce nasıl fikir??

Hamişler PAROL içebiliyo cnm benımde ağrılarım olmuştu başta bana vermişti doktorum ama yınede tabıkı doktoruna sorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…