- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
evet neşe teyzesi doruk uras tmm oda fikrinide bekliyoruz
dr u aradım bi iki hafta daha bekle yaptırmak için dedi
ilaç versinler banada söyle hangi ilaç olduğunu dedi
bebişe bişi olur diyede korktum yaa boşu boşuna ağrıyo dişim
ulennnnnnnnnnnn deli oldum şimdiiiiiiiiii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaç sefer iş çıkıyo başımaaaaaaaaaaaaaa
CAMLARI SİLMİŞTİM NE GUZEL CİFLEDİM ETTİM PERVAZLARI YİNE YAĞMUR YAĞIYO YAAAAAAAAAAAAAAAAA
slm kızlar aranıza gelebilirmiyim,1 sene önce kayıt olmuştum bi iki kere girdim sonra baya bi ara verdim28 haftalık hamişim bi kaç topic takip ediodum ama burada çok hoş sohbetler var
adım şule,şimdilik ev hanımıyımbi adet oğlan bekliyorum
selam şule bende sibel ERKEK çocuk bekliyorum lütfen oğlan demeyelim
ben dolabı büyük olduğu için 1. noluyu beğendim bi de erkeklere mavi kızlara pembe olayına gıcık oluyorum siboşum
canım eczaneye bile sorsan bilirler çekme o acıyı git bi ağrı kesici al
allahın izni ile bişey olmaz merak etme
amman be gözdemm kirlenen camlar olsun senin için kirlenmesin (felsefe yapim acıık sıkma canını be boşveeeerrrr)
hoşgeldiiinnn bizim kızlar çok tatlıdır aramıza gelene de git demeyiz hatta sıkı sıkı kucaklarızzz böyle böylee
neşe bende ohh ne güzel bebişin yolda allah sağ salim kavuştursun ben hala uğraşıyorum 5 aydır olmadı
senimi kırcam sibelcimAllah kolay doğumlar nasip etsin sanada,ya kızlar biliom yeniyim tanışma fasılları olcak ama bende direk sohbetlere dalsam olurmu mesela karnıyarık yemeğini sorsam size nasıl yapıyonuz,bugün onu yapcamda belki değişik tarifleriniz vardır
selam şule bende sibel ERKEK çocuk bekliyorum lütfen oğlan demeyelim
yavrum sabah 9 ve ben heeeeeeeo sırada benım bı taraflarımda pireler uçuşuyor olur
senimi kırcam sibelcimAllah kolay doğumlar nasip etsin sanada,ya kızlar biliom yeniyim tanışma fasılları olcak ama bende direk sohbetlere dalsam olurmu mesela karnıyarık yemeğini sorsam size nasıl yapıyonuz,bugün onu yapcamda belki değişik tarifleriniz vardır
hahahhaa alemsin neşecimmm felsefeni seviyim bırazda kendine kullansan o felsefeyide asıl sen içini karartmasan ne dersin
neşecim cok tatlısın.teşekkür ederim,benim kuzenimde 6. ayda hamile kalmıştı ama o aya kadar resmen depresyona girmişti,5 ay hiç uzun bi zaman değil,umarım en kısa zamanda sende koca göbüşlü olursun
gözdecim tarif için teşekkürler,her gün her gün yemek adı bulmak işkence gibi,yemek yapması zor değilde ne yapacağını bilememek kötü yaa
yaş kaç bu arada şulecim?? hangi şehirdesin??
23 yaşındayım izmirdeyimizmiri çok seviyorum
gözde patlıcan aşkına geldi mesajları çifter çifter atıyoo
seni de ekleyelim mi listeye
85 kere aynı şeyı yazmısım ınternetım yavaşşladııı
Yrına da ekşili köfte yap canım benım en sevdiğim yemektir o bayılırım onaaaaa
kızz yıkandın mıya doktora gidicem de yıkansamdami gitsem yıkanmasam mi okadar pis değilim ama üşeniyorum uffffff nabıyım kı bu hamilelik iyicene beniii böyleeeee miskinleştirdi ama aaaaaa zaten kimse de yok aaaaaaaaaaaaa ama yaniiiiiiiiiiii
çok şükür cnm herşey yolunda.Canlarım ben geldimmm
anam gez gez öldüm yorgunluktann Neyse ki sonuçlarımız güzel çok şükür1 ay sonra da renkli doppler e gireceğiz hayırlısı ile bebeğimin tüm hatlarını göreceğim gnüde sabırsızlıkla bekliyorum
ben inek sütü bile içemiyorum hala kusuyorum. süt bulandırıyor midemi. yoğurt, ayran, cacık devam....ışıl keçi sütüne çok faydalı diyolar hiç aldın mı sen?
bulantılardandır cnm süt içemeyişin...seni çok iyi anlıyorum..günaydın kızlar benimde bulantılar yine başladı canım bişi yemek istiyor mesla alıyorum sonra canım istemiyor bi acayip bişi süt pek içemiyom şimdi aslında sütü çok seven biriyim nedense bugünlerde içemiyorum hayret ya
ben beğendim cnm. çok şık bencegunaydın kızlar nasılsınız bütün gece karnım ağrıdı doğru düzgün uyuyamadım ya bide kızlar haziranın 2sınde amca kızımın düğünü var elbise bulamadım aslında abiye giymek istiyordum ama ya çok pahalı yada hamilede güzel durmuyor şu elbise nasıl sizce
Eki Görüntüle 417296
robinson - cumagünaydın neşecim....
burası artık ıssı ada gibi bende robinson...cuma da nülüş.. bi ikimiz varız valla.... herkez çil yavrusu gibi dağıldı.. nazar değdi topiğe nazar...
yettim bacımkızlar ya ayçada uğramıyor iki gündür hayırdır yaa valla merak ediyorum....
evet cnm yaaa. ithalatlar yoğuniyisimi biz birbirimizin cep telefonlarını alalım gelmeyene çağrı bombardımanı yapalım
yoğundur ışılım ya bi sorun varmıydı ki ben biçok şeyi kaçırmışım da :44:
ben de buna benzer gri var.kolları biraz daha kısa benimkinin. çok severek giyiyorum. hamile değildim aldığımda ama hala giyebiliyorumayy şu gömlek elbise çok şıkmış ya bayıldım rengi filanda hoş kendime alsam giyemem mi kii acep:44:
Gömlek Elbise | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri
cnm renk olarak değil ama dolap ve yatak kullanışlılığı açısından kesinlikle 1 numara diyorum.rengine sen karar verirsin ama mavi yapma.mesela ben de pembe almayacağımevet kızlar elbiseyi hallettik ortak karar pembe onu alıyorum şimdi geldik DORUK URASımın odasına seçin bakalım ama sadece beşik ve dolap Eki Görüntüle 417768 Eki Görüntüle 417769 Eki Görüntüle 417770 Eki Görüntüle 417771
cnm yaa parol ve ya minoset kullanabiliyorsun ama geçirir mi ki hiç bilmiyorum:44::44: geçmiş olsun...off kızlar acayip dişim ağrımaya başladı yaa
ulennnnnnnnnnnn deli oldum şimdiiiiiiiiii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaç sefer iş çıkıyo başımaaaaaaaaaaaaaa
CAMLARI SİLMİŞTİM NE GUZEL CİFLEDİM ETTİM PERVAZLARI YİNE YAĞMUR YAĞIYO YAAAAAAAAAAAAAAAAA
hoşgeldin cnmslm kızlar aranıza gelebilirmiyim,1 sene önce kayıt olmuştum bi iki kere girdim sonra baya bi ara verdim28 haftalık hamişim bi kaç topic takip ediodum ama burada çok hoş sohbetler var
memnun oldm ben de ayça. 2 tane oğluşumuz oldu böylelikleadım şule,şimdilik ev hanımıyımbi adet oğlan bekliyorum
oleyyyyyyyyyyyy ayçamda geldiiiiiiiiiiiiii :):):)
nerdesin bakayım sen iki gündürrrr :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?