milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

evet neşe teyzesi doruk uras tmm oda fikrinide bekliyoruz

ben dolabı büyük olduğu için 1. noluyu beğendim bi de erkeklere mavi kızlara pembe olayına gıcık oluyorum siboşum

dr u aradım bi iki hafta daha bekle yaptırmak için dedi
ilaç versinler banada söyle hangi ilaç olduğunu dedi

canım eczaneye bile sorsan bilirler çekme o acıyı git bi ağrı kesici al

bebişe bişi olur diyede korktum yaa boşu boşuna ağrıyo dişim

allahın izni ile bişey olmaz merak etme

amman be gözdemm kirlenen camlar olsun senin için kirlenmesin (felsefe yapim acıık sıkma canını be boşveeeerrrr)

slm kızlar aranıza gelebilirmiyim,1 sene önce kayıt olmuştum bi iki kere girdim sonra baya bi ara verdim28 haftalık hamişim bi kaç topic takip ediodum ama burada çok hoş sohbetler var

hoşgeldiiinnn bizim kızlar çok tatlıdır aramıza gelene de git demeyiz hatta sıkı sıkı kucaklarızzz böyle böylee

adım şule,şimdilik ev hanımıyımbi adet oğlan bekliyorum

neşe bende ohh ne güzel bebişin yolda allah sağ salim kavuştursun ben hala uğraşıyorum 5 aydır olmadı

Son düzenleme:
selam şule bende sibel ERKEK çocuk bekliyorum lütfen oğlan demeyelim

senimi kırcam sibelcimAllah kolay doğumlar nasip etsin sanada,ya kızlar biliom yeniyim tanışma fasılları olcak ama bende direk sohbetlere dalsam olurmu mesela karnıyarık yemeğini sorsam size nasıl yapıyonuz,bugün onu yapcamda belki değişik tarifleriniz vardır

hahahhaa alemsin neşecimmm felsefeni seviyim bırazda kendine kullansan o felsefeyide asıl sen içini karartmasan ne dersin

oyy bayılırım karnıyarığa valla patlıcanla olan her yemeğe bayılıyorummmmmmmmmmmmm aşk o aşkkkk hahaha

6 adet küçük boy patlıcan (büyük ise ikiye bölebilirsiniz)
2 adet orta boy soğan
1 adet domates
8 adet yeşil biber
4 diş sarmısak
1 yemek kaşığı salça
sıvıyağ, tuz, karabiber, kırmızıbiber
200 gr çekilmiş et

Yemek Tarifinin Hazırlanışı

Patlıcanları çizgili soyup, yarım saat yağ çekmemesi için tuzlu suda bekletin. İyice yıkadıktan sonra suyunu havlu ile çektirin ve az yağda kızartın. 6 adet biberide yağda kızartın. Daha sonra aynı tavada doğranmış soğanları kavurun, kıymayı ekleyerek birmüddet daha kavurun ve biberleri, küp küp doğramış olduğunuz 1 adet domatesi, tuzu, baharatları ekleyerek karıştırın. Üzerine bir çay bardağı su ekeleyerek 5 dk kaynatın. Tepsiye patlıcanlarım ortalarını keserek yerleştirin ve bu kesiklerden patlıcanın içine bastırarak iç malzemesine yer açın ve malzeme ile patlıcanları doldurun. Doldurduğunuz patlıcanların üzerine kalan 1 adet domatesi eşit büyüklükte olacak şekilde paylaştırın, birer tane sarmısak ve kızarttığımız biberlerden birer tane koyun.

Ayrı bir yerde 1 kaşık salçayı 1 kase sıcak suda ezerek patlıcanların aralarına dökün. Kıymalar çıkmasın diye üzerine dökmeyin. Daha sonra 170 derece de ısıttığınız fırına sürerek 20-25 dk pişirin. Dilerseniz bu işlemi pilav tenceresi gibi bir tencerede ocakta yapabilirsiniz. Aynı sürede tencerede de pişecektir. Afiyet olsun..

Benn bu tariften yapıyorum heppp bi netten bulmuştum harika oluyor deneyebilirisin pc de kayıtlı oradan hemen bakıp verdim

selam şule bende sibel ERKEK çocuk bekliyorum lütfen oğlan demeyelim

hahahahah çatlakkk haaa haayyttt ne güldüm yaaa

yavrum sabah 9 ve ben heeeeeee o sırada benım bı taraflarımda pireler uçuşuyor olur

benim geleceğim de böyle olacak son 14 gün

ayçacık tarif versin topikimizin en güzel yemek yapan hatunu oo çok hamarattır hem ayrıca muhabbete cumburlop dalan hatunlar benim en sevdiğim hatunlardır

neşecim cok tatlısın.teşekkür ederim,benim kuzenimde 6. ayda hamile kalmıştı ama o aya kadar resmen depresyona girmişti,5 ay hiç uzun bi zaman değil,umarım en kısa zamanda sende koca göbüşlü olursun

gözdecim tarif için teşekkürler,her gün her gün yemek adı bulmak işkence gibi,yemek yapması zor değilde ne yapacağını bilememek kötü yaa

neşecim cok tatlısın.teşekkür ederim,benim kuzenimde 6. ayda hamile kalmıştı ama o aya kadar resmen depresyona girmişti,5 ay hiç uzun bi zaman değil,umarım en kısa zamanda sende koca göbüşlü olursun

ayy inşallah canım yaa ne bilim gözümde okadar büyütüyorum kii eşim de daralmaya başladı sankii bana çaktırmamaya çalışıyo ama bazen endişesini gözlerinden okuyorum baba olmayı çok istiyor sürekli hayalleri var her muhabbetin sonu bebeğe bağlanıyoo allahım hayırlısını versin artık ne diyelim

85 kere aynı şeyı yazmısım ınternetım yavaşşladııı

Yrına da ekşili köfte yap canım benım en sevdiğim yemektir o bayılırım onaaaaa

Son düzenleme:
ayyy geçmişte boğuldum:))))
kızlar bir nedeni yoktu yoğundum fırsat buldum hemn yazayım dedim.umarım bu yazıyı tamamlamadan iş çıkmaz. zira bir sayfa kadar alıntım var:))))başlıyorum

kızz yıkandın mı
çok şükür cnm herşey yolunda. maşallahhhh
ışıl keçi sütüne çok faydalı diyolar hiç aldın mı sen?
ben inek sütü bile içemiyorum hala kusuyorum. süt bulandırıyor midemi. yoğurt, ayran, cacık devam....
bulantılardandır cnm süt içemeyişin...seni çok iyi anlıyorum..
ben beğendim cnm. çok şık bence

günaydın neşecim....

burası artık ıssı ada gibi bende robinson...cuma da nülüş.. bi ikimiz varız valla.... herkez çil yavrusu gibi dağıldı.. nazar değdi topiğe nazar...
robinson - cuma

kızlar ya ayçada uğramıyor iki gündür hayırdır yaa valla merak ediyorum....
yettim bacım
iyisimi biz birbirimizin cep telefonlarını alalım gelmeyene çağrı bombardımanı yapalım

yoğundur ışılım ya bi sorun varmıydı ki ben biçok şeyi kaçırmışım da
:44:
evet cnm yaaa. ithalatlar yoğun
ayy şu gömlek elbise çok şıkmış ya bayıldım rengi filanda hoş kendime alsam giyemem mi kii acep:44:

Gömlek Elbise | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri
ben de buna benzer gri var.kolları biraz daha kısa benimkinin. çok severek giyiyorum. hamile değildim aldığımda ama hala giyebiliyorum
cnm renk olarak değil ama dolap ve yatak kullanışlılığı açısından kesinlikle 1 numara diyorum.rengine sen karar verirsin ama mavi yapma.mesela ben de pembe almayacağımben de neşe gibi mavi ve pembeye karşıyım:))) tabii yine de karar sana ait
off kızlar acayip dişim ağrımaya başladı yaa
cnm yaa parol ve ya minoset kullanabiliyorsun ama geçirir mi ki hiç bilmiyorum:44::44: geçmiş olsun...
bende 2 hafta önce silmiştim
slm kızlar aranıza gelebilirmiyim,1 sene önce kayıt olmuştum bi iki kere girdim sonra baya bi ara verdim28 haftalık hamişim bi kaç topic takip ediodum ama burada çok hoş sohbetler var
hoşgeldin cnm bırakıp gitme ama
adım şule,şimdilik ev hanımıyımbi adet oğlan bekliyorum
memnun oldm ben de ayça. 2 tane oğluşumuz oldu böylelikle ben kız anasıyım:))
oleyyyyyyyyyyyy ayçamda geldiiiiiiiiiiiiii :):):)

nerdesin bakayım sen iki gündürrrr :):)

1) yoğundum 2) bulantım ve çarpıntım vardı. nefes almakta zorlanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…