yok sanırım zuzu orada canım....
ya kızlar giden gitsin neden dert ediyosunuz ki demekki burdas bızımle mutlu değil
ya kızlar giden gitsin neden dert ediyosunuz ki demekki burdas bızımle mutlu değil
tabi uzak kalınca sen haberlerden bi haber kaldın doğru çok şükür ev hatunu olcam ama şimdi de tasası tuttu beni
ya sıkılırsam filan falan su koyvermeye başladım neyseki tatil planları var bu sene bikaç ay onlarla kafamı dağıtırım sonrasına bakıcaz artık başağım
fasulyemize dikkat et muaahhh
tatlımmmmmmm seninle aynı zamanda hamiş kalmışızzzzzzzzhayırlı uğurlu olsunnnnnnn sağlıklaa gelsinnnnnnn bebişinnnnnnnn
ben yemeğe kaçar kızlar.. öpüyorum....
hiiiççççç bişicik olmaz sıkma canını sıkıldığında gelirsin bana ben seni eğlendiririmmm:124::124::124::124::124::124::124::124:
evde olmak gibisi yok alışırsın merak etme . hele bi de fasülyen gelirsee ohhhhh unutursun herşeyi inşallahhhhhh
tatlımmmmmmm seninle aynı zamanda hamiş kalmışızzzzzzzzhayırlı uğurlu olsunnnnnnn sağlıklaa gelsinnnnnnn bebişinnnnnnnn
uff ya artık haftasonu gelsin istiyorum çünkü bu hafta çok zor gçiyor yaa... bide kaburga ağrısı çekmeye başladım dayanılmaz oluyor :)
ne zaman çıkıcaksın doğum iznine canım ağırlaştın artık tabi normaldir ağrılar
ayy şu gömlek elbise çok şıkmış ya bayıldım rengi filanda hoş kendime alsam giyemem mi kii acep:44:
Gömlek Elbise | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri
uff kızlar yaaaaa canım tatlı çekiyo ama kilo almaktan korkuyorum yaaaaa :):):)
bugün meyvede getirmedim yanımda....:)
canım benım ye yaaaaa olurmu bellıkı bebışimizin canı tatlı yemek ıstıoyor mahrum bırakma bak ne dınledım tv de çağla şikel varya 15 kg almıs doğumunda nasıl verdınız falan dıye soruyolar valla sureklı emzırsınler dedı emzırınce tum kılolar gıdıyor dıyo
çağla şıkel 8 kilo almış canım yaaaa :)) bi de kadında 1,80 boy var benim gibi bodur tavuk mu ki :):):)
uff kızlar yaaaaa canım tatlı çekiyo ama kilo almaktan korkuyorum yaaaaa :):):)
bugün meyvede getirmedim yanımda....:)
ara öğün bende getiriyorum mutlaka yaa meyve filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?