milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

hiiiççççç bişicik olmaz sıkma canını sıkıldığında gelirsin bana ben seni eğlendiririmmm:124::124::124::124::124::124::124::124:

evde olmak gibisi yok alışırsın merak etme . hele bi de fasülyen gelirsee ohhhhh unutursun herşeyi inşallahhhhhh

tatlımmmmmmm seninle aynı zamanda hamiş kalmışızzzzzzzz hayırlı uğurlu olsunnnnnnn sağlıklaa gelsinnnnnnn bebişinnnnnnnn

ben yemeğe kaçar kızlar.. öpüyorum....

afiyet bal şeker olsun eloşa yarasın inşallah

inşallah gelir başağım ya neler yaptın kız anlat accık taktik ver arkadaşına valla çok sıkıldım hee görev gibi gelmeye başladı herşey yumurtlamayı kaçırmayayım diye yapmadığım şey kalmadıı

tatlımmmmmmm seninle aynı zamanda hamiş kalmışızzzzzzzz hayırlı uğurlu olsunnnnnnn sağlıklaa gelsinnnnnnn bebişinnnnnnnn

hahahaha şimdi bişey derdim de neyse susayım başak anladın sen

Son düzenleme:
Yavrulaırm bennn geldimmmmmmmmmmm

Ben anca bu saattlerde gelıyorum bılıyosunuz uyukucu ben anca kalk kahvaltı yap et :) heheheh

Sibelcim bu arada bence elbise rengi çok hoşş sen al onu sonra bana gönder tamam mı

Neşecim sana önceki sayfalarda biraz tiyo vermiştim ama okumamışın belli anammmmmm

uff kızlar yaaaaa canım tatlı çekiyo ama kilo almaktan korkuyorum yaaaaa :):):)

bugün meyvede getirmedim yanımda....:)

canım benım ye yaaaaa olurmu bellıkı bebışimizin canı tatlı yemek ıstıoyor mahrum bırakma bak ne dınledım tv de çağla şikel varya 15 kg almıs doğumunda nasıl verdınız falan dıye soruyolar valla sureklı emzırsınler dedı emzırınce tum kılolar gıdıyor dıyo

çağla şıkel 8 kilo almış canım yaaaa :)) bi de kadında 1,80 boy var benim gibi bodur tavuk mu ki :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…