- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
GÖZDECİNM ŞUNU Bİ OKU CANIM HAMAM TOZU İLE İLGİLİ :):) BAŞKA Bİ TOPİKTE YAZMIŞLAR BUNU....
sana şunu söyleyim bütün ev wc gibi kokar bence hiiiç deneme bile çok fena bi kokusu var ve ayrıca bırak haftayı 2 gün bile sürmez çıkması hemde jilet gibi aynı ...onun yerine krem kullan en azından kokusunu çekmezsinnn..
nasılsınız kızlarben sabahlardan beri doktorlardayım,göz muayeneye gittim sonra sağlık ocağına rutin kontroller aşı felan bu arada 7. ayımın içindeyim 7 kilo almışım iyimi kızlar gözdecim sanada teşekkürler tarif için,evliliğimden bu yana 2 kez yapmıştım karnıyarığı eşim sevmediği için,ama dün yaptığım karnıyarığı beğendi bayada yedi
benim senelik 1 haftaHem de yılla falan alakası yok. 10 yıllık çalışanda olsan aynı
1000 i aşmışız kızlar bravo bizeee
ozaman kullanmıyorum jılet gıbıyse ben jıletle bılmem neyle uğraşmıyım dıyıorum gene saf kafa gıdıyorum jılet gıbı olan şeylere amannnnnnnnnnn
BEN AZCIK kaçıyım evı poh goturuyobıraz temızlık ıyı gelır bırımı mırı gelırse rezıl rusva olurum
kadriye olsun der insan be ayça teyzesi :):):):)
ozaman kullanmıyorum jılet gıbıyse ben jıletle bılmem neyle uğraşmıyım dıyıorum gene saf kafa gıdıyorum jılet gıbı olan şeylere amannnnnnnnnnn
BEN AZCIK kaçıyım evı poh goturuyobıraz temızlık ıyı gelır bırımı mırı gelırse rezıl rusva olurum
bravoo bizee
neşem yeni beklenmeyen batım 11 haziran hiç şaşmıyor 11 ler bende
ya dünden beri burnuma buram buram çilek kokuları geliyo manavda bulamadım gittim çilekli puding yaptım evde
inanırmısının hala koku geliyor yahuuu kesmedi kk açılırken de çilek koymuşlar ekrana ay şişicek şimdi biyerlerim
şöööylleee kokulu mis gibi bahçe çileeeği istiyorummm nerde bulabilirim ki
pasaklı git ama çabuk gel hadi bekliyoruz
ayh bu batasıca battt inşallah batar gider artık versin bebişlerimizi
ya dünden beri burnuma buram buram çilek kokuları geliyo manavda bulamadım gittim çilekli puding yaptım evde
inanırmısının hala koku geliyor yahuuu kesmedi kk açılırken de çilek koymuşlar ekrana ay şişicek şimdi biyerlerim
şöööylleee kokulu mis gibi bahçe çileeeği istiyorummm nerde bulabilirim ki
ışılım kadriye ela güzell olmuşşş
yaa olmamış deeee melek teyzesi :):):)
zor bulursun annem bahçe çileğini :):) markettekiler koca koca kokusu falanda yok öyle... bulursan banada gönder :):)
batacak az kaldı hissediyorumcanım büyük marketlerin organik reyonları oluyorr oradan alabilirsin ben aldım geçen hafta gayette güzeldiii biraz minik oluyolar manavdakiler gibi iri iri bekleme tabi :))
ışılım kadriye ela güzell olmuşşş
markette akşam vardı ama dediğin gibi ne tadı ne tuzu vardı elim kadar olmuşlar ama ot gibi mubarekler almadım bende kokusu yok tadı yok puding yaptım yedim ama hala canım çekiyor annemlerin bahçede vardı eskiden ne yerdik şimdi kalmadı böğürtlenler var onlar da daha olmamış en iyisi avucumu yalayayım ben
ay hadi inşallah
büyük market derken hangisinde var mesela fellik fellik marketleri gezdirme bana melekim
minik olsun zaten o organik demektir akşam bizim ordaki marketten baktım avucum kadar napim ben gösteriş alası çileği
tadı lazım bana
canım ben carrefour dan aldım sana yakın varsa bak migrostada oluyor organik reyonu ikisinede bakabilirsin fiyatları normalden biraz pahalı organikk olduğu için ama tadıı çok farkk ediyorr
canım ben carrefour dan aldım sana yakın varsa bak migrostada oluyor organik reyonu ikisinede bakabilirsin fiyatları normalden biraz pahalı organikk olduğu için ama tadıı çok farkk ediyorr
nülüşş nerdesin sen neden devamsızlık yapıyonnnn bakemmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?