- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
ya dünden beri burnuma buram buram çilek kokuları geliyo manavda bulamadım gittim çilekli puding yaptım evde
inanırmısının hala koku geliyor yahuuu kesmedi kk açılırken de çilek koymuşlar ekrana ay şişicek şimdi biyerlerim
şöööylleee kokulu mis gibi bahçe çileeeği istiyorummm nerde bulabilirim ki
bu face olayını biri .ana açıklasın ne dönüyorrr bu konudaaaaaaaaaaaaaaa...........:):):)
bu face olayını biri bana açıklasın ne dönüyorrr bu konudaaaaaaaaaaaaaaa...........:):):)
yaa işte face i olanlar ve olmayanlar olarak bölünüyoruz yaa canımız sıkılırsa ordan konuşcaz özel bişi ffilan söleyecek olursak
yaa işte face i olanlar ve olmayanlar olarak bölünüyoruz yaa canımız sıkılırsa ordan konuşcaz özel bişi ffilan söleyecek olursak
anam gerileri okuumadın mı hiç sennn ben kendi profıl adresımı verdim bı oncekı sayfalarda face ı olan varsa eklesın dedim sıbel ekledı benı senınde varsa ekleeeeeeeeeee
arkadaşım öyle buradan kaçıp oradan konuşmaca yokkkkk heyyyyy :):):):)
ne imiş senin profil adresin bakimmm :):):)
bakimm bakmasına ama benimde face yok ki :):):)
Kızzz seninde varsa ekle benihttps://www.facebook.com/dogan.degirmencioglu
benm iş yerinden girmiyo yaa akşam ekliycem ben seni
arkadaşım öyle buradan kaçıp oradan konuşmaca yokkkkk heyyyyy :):):):)
ne imiş senin profil adresin bakimmm :):):)
bakimm bakmasına ama benimde face yok ki :):):)
ozaman hemen bı dene face aç kendıne
kocam kızıyooo :):):)
valla ben burdayımda sibel hep orada neden yazmadığını şimdi anladım ayyyyy benı yolacak valla
sibel hanımmmmm bu nedemek oluyor açıklama bekliyoruz sizdennn :):):)
yok ışılcım bakma sen bu pıncıra bizim iş yerinde facebook serbest o yüzden sürekli açık
yok ışılcım bakma sen bu pıncıra bizim iş yerinde facebook serbest o yüzden sürekli açık
pıncırköpekmıyım ben :44::44::44:
pıncır ne demek ki... o nerden çıktı kızz delii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?