milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ayy aşkolsun hiç öyle bişi dermiyim bizim şirkette minyon tipli kızlara pıncır diyoruz küçükşey gibi bişi öyle köpek falan lütfen

Biliyorum cnm ben öyle şeylerı takmam fazla herşeye alınganlık etmemm mınık kus merak etme

sıkıldım ama ben aaaaaaaaaaa kimse yok bak temizliği bırakıp geldim şimdide kımse yok

ya geceleri sizede oluyo mu 21654684 kere wc ye kalkıyorum yaaaaa uykum kaç kere bolunuyooo

ya geceleri sizede oluyo mu 21654684 kere wc ye kalkıyorum yaaaaa uykum kaç kere bolunuyooo

ben çok su içiyorum ya banada oluyoo.. ama ben sağdan sola döneren bile uyanıyorum bırak çişe kalkıp uyanmayı :):)

bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerr.. okuyup kaçmayın kızlar sizde katılın aramıza :):):)

ben ne bulursam içiyorum anam ağzım hiç boş durmuyo ki zaten genelde kayısı suyu ıce tea soğuk soğuk ohhhhhhhhhhhh gece yatmadan da süt anam kaç kere kalkıyorum yaaaaaaaaaa anam kiraz gelmiş 2 kg 5 tl
bursa çilek 2,5 kg 5 tl

iyice bi bollaşsada yesek yaa
benm kayınpederin zaten kiraz bahçeleri var bütün meyvelerden ekiyolar yazın dolabın içi dolup taşıyo bende sabırsızlıkla bekliyorum bu sene meyvelerin olmasını

iyice bi bollaşsada yesek yaa
benm kayınpederin zaten kiraz bahçeleri var bütün meyvelerden ekiyolar yazın dolabın içi dolup taşıyo bende sabırsızlıkla bekliyorum bu sene meyvelerin olmasını

ayyyyyyyyyyyy ne kadar güzelll al sana organik işteee harikaaaaaaaaaaaaa bizede gönderseneeeeeeee

ayyyyyyyyyyyy ne kadar güzelll al sana organik işteee harikaaaaaaaaaaaaa bizede gönderseneeeeeeee

şöyle bi ay daha geçmesi lazım diyolar kirazlar ve çileklerin çıkması için
diğer meyvelerde ondan sonra çıkıyomuş
aaa göndermez miyim gönderirim tabi yaa

gözdişim bu arada sağlık bakalığı gıdaları ile ilgili attıkların iyi geldi valla saol

çou yediğim ve sevdiğim şeylerdi artık yemek yiyebilirmiyim bilmiyorum

benim yaptığım marka burda yok ama onda da aynı durum vardır kesin

böcek boyası nasıl bişey ya vallahi kusucam şimdi

ee kızlar bırakın çiçeği böceği meyveyi hastanelerden doğum fiyatlarını öğrendiniz mi

hepde çilekli şeyler yaa bende bu kadar bilinen tüketilen şeylerde olduğunu sanmıyordum
ama bunlara onay veren de aynı bakanlık o iş nasıl oluyo ben onu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…