milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

bu arada ayça artık sende bi isim bulmazsan zeynep diye sevicem seni cimcimeyii
kız zeynep kaynanamın adı Aslında çok sevdiğim bir isim normalşartlarda zeynep ismini düşünürdüm ama eltim koymuş

ben de bugün gideceğim kuaföre

ee kızlar bırakın çiçeği böceği meyveyi hastanelerden doğum fiyatlarını öğrendiniz mi

benım doğum yapacağım hastanede normal doğum 350 tl özel oda lohusa şerbeti kapı süsüne kadar

sezeryanı sormadım ama normal doğuma şartladığım için kendimi

ayrıca neşecim bişey değil bundan sonra çilek sosumu kendim yaparım daha iyi valla

bu arada kızlar bizim minnak acıkmaya başladı galiba bı markete gidip geleyimde bısıler alayım mercimek yemeği koydum demin yanınada bişiler bakayım ama neeeee :44::44:

evet ben galiba haliçe gideceğim. Kesin değil ama şimdilik orası gibi
Normal doğum ssk lıya 200, sezeryan 400

ya doktorlarınız para istemiyor mu sizin?? benim doğum 5000TL yi bulur diye düşünüyorum...

ben su anda b.evler hizmet hastanesine gidiyorum eğer orda normal doğum yaparsam 2500 szeryan 3500 ama annemlerin orda rumeli hospital var normal doğum 500 sezeryan bilmiyorum

ayça haliçte neresi

kusura bakma ama yuhhhhhhhhhhh demek istiyorum sana normal doğum 2500 de neyin nesi altın küvöze falanmı koyuyolarmış he aman cnm daha uygununa baksana 2500 tl m olsa bebeğimin odasını yapardım vallahi

hangi hastane bacım ora

ben su anda b.evler hizmet hastanesine gidiyorum eğer orda normal doğum yaparsam 2500 szeryan 3500 ama annemlerin orda rumeli hospital var normal doğum 500 sezeryan bilmiyorum

ayça haliçte neresi

özel haliç hospital cnm. Alibeyköy kağıthane arası bir yer

ya doktorlarınız para istemiyor mu sizin?? benim doğum 5000TL yi bulur diye düşünüyorum...

heee istemez olurmu istiyor tabi bu benim söylediğim benım mesai saatleri içerisinde olursa doğumum ama gece olursa eğer tabıkı doktorum özel bir ücret istiyor 1500 gibiydi oda sanırsam

tabii sırf doğumla bitiyormu ki doğumuma kadar işte sizde bılıyosunuz yok o test yok bu test bayagı uçuyor 1000 tl yı buluyor doğuma kadar allahtan daha uygun diğer hastanelere göre mesela 1 ay sonra gıreceğim renkli doppler 105 tl miş

yooo bana bişey demediler

canım sor onları eğer sızın mesaı saatlerı dışında olursa ben sızı ıstersem ne kadar ucret

sonra erken doğum oldu dıyelım Allah korusun hastanenın bunu karşılayabılecek ekipmanları varmı vs vs

Son düzenleme:
evet ben galiba haliçe gideceğim. Kesin değil ama şimdilik orası gibi
Normal doğum ssk lıya 200, sezeryan 400

kız bu özel hastanemi ne kadar ucuz inanamıyorum

ya bu hastaneler nerde allah aşkınıza bizim burdaki özel hastaneler 2000-2500 filan doğumlar:44:

kız bu özel hastanemi ne kadar ucuz inanamıyorum

ya bu hastaneler nerde allah aşkınıza bizim burdaki özel hastaneler 2000-2500 filan doğumlar:44:

ümraniye canımmm ama burası kadın hastalıkları ve doğum üzerine genellikle valla banada çok uygun geldi bı kaç arkadaşımın doğum tavsıyesı uzerıne gıdıyorum bende
hem doktorumuz pırlanta gıbı maşallah hemde hastanemız çok temız sterıl ben doğum haneyı falan gezmıstım aman yarabbım hahahhaha

evet cnm araştırdım. Allah korusun ama benim için yenidoğan yoğun bakımının mutlaka olması gerekiyordu.o konuyu araştırdım.o var.
Doğuma gelince doktorumu çok seviyorum ama tek sorun şu ki doğuma o girecek diye birşey yokmuş. O an kim olursa ya da bilmiyorum sıraylamı o giriyormuş.şu an tek sorun bu benim için.haftaya randevum var. Soracağım ben sizi istiyorum illa fark oluyorsa sorun değil falan diye konuşacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…