aaa ben gelirim annemler yeni yapılan sefa termalden yer aldılar gazlıgölden kalacak yerim var kirazları yer giderim evime
kız zeynep kaynanamın adıbu arada ayça artık sende bi isim bulmazsan zeynep diye sevicem seni cimcimeyii
bu arada ben o hamam otunu biliyorum
ağdadan korktuğum zamanlarda o tip herşeyi denemiştim
Gerçekten çok ağır bi kokusu var va bütün evi sarıyo
ayrıcada jilet gibi 2 gün sonra çıkmaya başlıyo hemen
ben bu hafta hamilelikten sonra ilk kez gittim ağdaya
çokda memnun kaldım yaa diğer türlü başa çıkamıyorum ben
Afyon a
ee kızlar bırakın çiçeği böceği meyveyi hastanelerden doğum fiyatlarını öğrendiniz mi
ee kızlar bırakın çiçeği böceği meyveyi hastanelerden doğum fiyatlarını öğrendiniz mi
ya ben daha doğumla alakalı hiç bi araştırmaya girmedim sen naaptın sordun mu hiç??
benım doğum yapacağım hastanede normal doğum 350 tl özel oda lohusa şerbeti kapı süsüne kadar
sezeryanı sormadım ama normal doğuma şartladığım için kendimi
ayrıca neşecim bişey değil bundan sonra çilek sosumu kendim yaparım daha iyi valla
evet ben galiba haliçe gideceğim. Kesin değil ama şimdilik orası gibi
Normal doğum ssk lıya 200, sezeryan 400
ben su anda b.evler hizmet hastanesine gidiyorum eğer orda normal doğum yaparsam 2500 szeryan 3500 ama annemlerin orda rumeli hospital var normal doğum 500 sezeryan bilmiyorum
ayça haliçte neresi
benım doğum yapacağım hastanede normal doğum 350 tl özel oda lohusa şerbeti kapı süsüne kadar
ayrıca neşecim bişey değil bundan sonra çilek sosumu kendim yaparım daha iyi valla
ben su anda b.evler hizmet hastanesine gidiyorum eğer orda normal doğum yaparsam 2500 szeryan 3500 ama annemlerin orda rumeli hospital var normal doğum 500 sezeryan bilmiyorum
ayça haliçte neresi
ya doktorlarınız para istemiyor mu sizin?? benim doğum 5000TL yi bulur diye düşünüyorum...
ya doktorlarınız para istemiyor mu sizin?? Benim doğum 5000tl yi bulur diye düşünüyorum...
yooo bana bişey demediler
evet ben galiba haliçe gideceğim. Kesin değil ama şimdilik orası gibi
Normal doğum ssk lıya 200, sezeryan 400
kız bu özel hastanemi ne kadar ucuz inanamıyorum
ya bu hastaneler nerde allah aşkınıza bizim burdaki özel hastaneler 2000-2500 filan doğumlar:44:
[ı]canım sor onları eğer sızın mesaı saatlerınızde olursa ben sızı ıstersem ne kadar ucret
sonra erken doğum oldu dıyelım allah korusun hastanenın bunu karşılayabılecek ekipmanları varmı vs vs[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?