milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kızlar geldım ben ohhhhhhhhhh meyvemı aldım kiraz ve şeftali gelmiş harikaaaaaaaaa

Bende şimdi bı yerde okudum

21 MAYISI 22 MAYISA BAĞLAYAN GECE MÜBAREK ÜÇ AYLARIN başlangıcıymış kızlar... Bizler oruç tutabilirmiyiz ki???

Bende şimdi bı yerde okudum

21 MAYISI 22 MAYISA BAĞLAYAN GECE MÜBAREK ÜÇ AYLARIN başlangıcıymış kızlar... Bizler oruç tutabilirmiyiz ki???

hamişlere yasak canım oruç.. bu sene ramazanı da tutamıcaz Allahım affetsin....

bu arada ben kaçıyorum şekerler.. öpüyorum hepinizi yarın görüşmek üzere....

anladım sanırım. aynı anda hamiş kalmışız didim aynı gece yapmışız dimedim

tatlım sana verebileceğim tek ve önemli taktik umursamamak diycem ama .o da pek mümkün olmuyor biliyorum.

ben kaynanamın yanında oturduğum için bi takım sorunlardan dolayı kafayı yemek üzereydim. o yüzden şu an bebek olmasa bizim için daha iyi olur düşüncesindeydim artık.

son zmaanlarda iyice bırakmıştım yumurta takibini, tedaviyi, halvet çalışmalarını...

son adetimden sonra 2 kere falan oldu heralde çokta önemsemeyerk. hemen kalkıp duşa girdim.

sonra da ankaraya gittiğim için artık bu ay bebiş ertelendi diye düşünüyordum. ne ara olduysa o arada hamiş kalmışım.

bi de evdeki stresten falan kurtuldum kafam rahatladı demekki bebişim de tutundu. zaten stresinde büyük etkisi var biliyorsun.

tabii herşey zamanla ilgili aslında zmaanı gelmiş demekki artık önünde hiç bişey duramıyor. Rabbim ol dedi. oldu artıkkkk

çok şükür ki daha gençsin tatlım . olmaması için hiç bi neden yok sadece zamanını bekliyor bebişin.........

aahhh ne güzel yazmışsın canım benim aslında farkındayım herşey kader kısmet ama işte bu kafadaki soru işretleri varya insanı deli ediyor

duamı edip hayırlısını dilemekten ve çalışmalara devam etmekten başka çarem yok saol desteğin için bunları senden duymak çok iyi geldi

evet canım sende duyuyorsundur tüp bebek tedavsi görüpte kendiliğinden hamile kalan o kadar çokki. buda gösteriyoki sadece zamanla alakalı. o kadar tedavi görüyosun olmuyor. hiç beklemezken kendiliğinden oluveriyor.

yani zmaanı gelmedikten sonra elden hiç bi şey gelmiyor. biliyorum bazen insan "ya ömrüm boyunca hiç çocuğum olmazsa" düşüncesine kapılıyıor.
çok stres yapmadan sabırla bekle canım ve geleceğine inan. neden olmasın ki.sen yeterki iste dua et.

günaydıııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar

herkese neşeli umutlu ve güzel bi gün diliyorum

Rabbim gönlünüzden ne geçiyosa onu versin hepinize

hayırlı cumalar

canım benimm ne güzell demişsin ama stresten uzakk durmakk pekk mümkünn olmuyo tamam kafamdan çıkardımm bebiş fikrini diyosunn regl yaklaştığıı zamann yaa varsa diye düşünmeden edemiyosunn :78: regl bittikten sonra o düşünce gidiyo ama demekki daha zamanımızz var diyebiliyorumm :76: seninn hamişliğin nasıll gidiyorrrr bi sıkıntıı yokk değilmiiii

selam kızlar hepinize günaydın haftanın en sevdiğim günü cuma geldi yaşasın

günaydın canım ..

günaydınn herkese hayırlıı cumalar ..

günaydıııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar

herkese neşeli umutlu ve güzel bi gün diliyorum

Rabbim gönlünüzden ne geçiyosa onu versin hepinize

hayırlı cumalar

günaydınn sarammm sanada hayırlıı cumalarr güzell dileklerinn içinn teşekkürlerr ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…