- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
benim kuzu içeride resmen dans ediyor kızlar hiç yorulmuyor mu yaramaz yaaa :):) bi sağdan bi soldan tepip duruyooo :):)
yandın sen ışılım yandın
kızlar geldım ben ohhhhhhhhhh meyvemı aldım kiraz ve şeftali gelmiş harikaaaaaaaaa
ohhhh afiyet olsun yarasın minniğineeee :):)
Bende şimdi bı yerde okudum
21 MAYISI 22 MAYISA BAĞLAYAN GECE MÜBAREK ÜÇ AYLARIN başlangıcıymış kızlar... Bizler oruç tutabilirmiyiz ki???
hamişlere yasak canım oruç.. bu sene ramazanı da tutamıcaz Allahım affetsin....
bu arada ben kaçıyorum şekerler.. öpüyorum hepinizi yarın görüşmek üzere....
inşallah gelir başağım ya neler yaptın kız anlat accık taktik ver arkadaşına valla çok sıkıldım hee görev gibi gelmeye başladı herşey yumurtlamayı kaçırmayayım diye yapmadığım şey kalmadıı
hahahaha şimdi bişey derdim de neyse susayım başak anladın sen
anladım sanırım.aynı anda hamiş kalmışız didim aynı gece yapmışız dimedim
tatlım sana verebileceğim tek ve önemli taktik umursamamak diycem ama .o da pek mümkün olmuyor biliyorum.
ben kaynanamın yanında oturduğum için bi takım sorunlardan dolayı kafayı yemek üzereydim. o yüzden şu an bebek olmasa bizim için daha iyi olur düşüncesindeydim artık.
son zmaanlarda iyice bırakmıştım yumurta takibini, tedaviyi, halvet çalışmalarını...
son adetimden sonra 2 kere falan oldu heralde çokta önemsemeyerk. hemen kalkıp duşa girdim.
sonra da ankaraya gittiğim için artık bu ay bebiş ertelendi diye düşünüyordum. ne ara olduysa o arada hamiş kalmışım.
bi de evdeki stresten falan kurtuldum kafam rahatladı demekki bebişim de tutundu. zaten stresinde büyük etkisi var biliyorsun.
tabii herşey zamanla ilgili aslında zmaanı gelmiş demekki artık önünde hiç bişey duramıyor. Rabbim ol dedi. oldu artıkkkk
çok şükür ki daha gençsin tatlım . olmaması için hiç bi neden yok sadece zamanını bekliyor bebişin.........
aahhh ne güzel yazmışsın canım benim aslında farkındayım herşey kader kısmet ama işte bu kafadaki soru işretleri varya insanı deli ediyor
duamı edip hayırlısını dilemekten ve çalışmalara devam etmekten başka çarem yok saol desteğin için bunları senden duymak çok iyi geldi
anladım sanırım.aynı anda hamiş kalmışız didim aynı gece yapmışız dimedim
tatlım sana verebileceğim tek ve önemli taktik umursamamak diycem ama .o da pek mümkün olmuyor biliyorum.
ben kaynanamın yanında oturduğum için bi takım sorunlardan dolayı kafayı yemek üzereydim. o yüzden şu an bebek olmasa bizim için daha iyi olur düşüncesindeydim artık.
son zmaanlarda iyice bırakmıştım yumurta takibini, tedaviyi, halvet çalışmalarını...
son adetimden sonra 2 kere falan oldu heralde çokta önemsemeyerk. hemen kalkıp duşa girdim.
sonra da ankaraya gittiğim için artık bu ay bebiş ertelendi diye düşünüyordum. ne ara olduysa o arada hamiş kalmışım.
bi de evdeki stresten falan kurtuldum kafam rahatladı demekki bebişim de tutundu. zaten stresinde büyük etkisi var biliyorsun.
tabii herşey zamanla ilgili aslında zmaanı gelmiş demekki artık önünde hiç bişey duramıyor. Rabbim ol dedi. oldu artıkkkk
çok şükür ki daha gençsin tatlım . olmaması için hiç bi neden yok sadece zamanını bekliyor bebişin.........
selam kızlar hepinize günaydın haftanın en sevdiğim günü cuma geldi yaşasın
günaydıııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar
herkese neşeli umutlu ve güzel bi gün diliyorum
Rabbim gönlünüzden ne geçiyosa onu versin hepinize
hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?