milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

doktorunuz bayan mı erkek mi kızlar??

kız bu özel hastanemi ne kadar ucuz inanamıyorum

ya bu hastaneler nerde allah aşkınıza bizim burdaki özel hastaneler 2000-2500 filan doğumlar:44:

cnm zaten 2500-3000 ben de gözden çıkarmıştım.burada da öyle zaten fiyatlar. Ama hastaneler arasında bu kadar fark neden kaynaklanıyor bilmiyorum.
Diğerlerinin ismi var açıkçası biraz.bir de doktor fiyatları fazla.3 ay kadar önce akrabamız doğum yaptı mesela benim dedğimde fiyat buydu ve gayet memnundu yani.öyle olunca ben de gittim gördüm. Doktorumu da çok sevdim.tabii zaman ne gösterir bilemem

migrosun sebzesi meyvesi bizim burada berbat ya ne organik tarımı valla çok kötü :)
bu arada melocum senin meslek neydi kuzum...

canımm burada 3m migrosun sebzeleri iyii hem normal manav reyonu var hem ayrı organikk manav reyonu var fiyatlar baya fark ediyo ama tadıda öyle ..

büro yönetimi mezunuyum canım ben çalıştığım şirkettede evrak-kayıttayım ..

sibel akşam ekliycem seni face den

şşş faceye dalıp unutmayın buraları ..

organik mi migros yaa
benmde canım istiyoda hormonlu ve zaten tadı yok diye almıyorum

valla canım buradaki migrosta ve carrefourda varr normal manav reyonun dışında yanlız ..

kocam kızıyooo :):):)

o cinsten bendede varr canım malesef o yüzden face muhabbeti duymak istemiyorum ya :)))

banada geldi böyle bi mail şoka girdim

kız zeynep kaynanamın adı Aslında çok sevdiğim bir isim normalşartlarda zeynep ismini düşünürdüm ama eltim koymuş

ben de bugün gideceğim kuaföre

amanın bidaha zeynep demiyorum o zaman :))))))))) bula bula bulduğum isme bakk :))) canım ağdadan sonra karınca yağı kullanmanızda bi sakınca yoksa eğerr ben kullanıyorum ve faydasını gördümm .. bi ara ben lazere gidecektim hanii cesaret edemedim tabii o ayrıı :)) o dönemde biri dedi banada ağdadan sonra tüyler çıkana kadar karınca yağı sürüyosunuzz uzun bi süre çıkmıyorr çoğu yerde ve hafifliyo tüylerr ben denedim memnun kaldımm ..

benim doktorumda erkek.. ben doğumu medicanada düşünüyorum ama hiç fiyat araştırması yapmadım valla.. doktorum 32. haftada doğumu knuşuyormuş bakalım ne diyecek.. hem ben son dakika golü atıp doktorumu doğumda değişebilirim :):)

benimde bayan erkeğe takıntımız var kocişle yok niye o kdr açtı karnını yok bilmem ne uyuz ediyo beni

cnm karınca yağı piyasadan kalktı dedi bana aktar kandırdımı ki beni:44:

cnm karınca yağı piyasadan kalktı dedi bana aktar kandırdımı ki beni:44:

canım ben aktardan aldımm küçük badem yağı şişesi gibii üzerinde arapça harfler varr 2 ay oluyor aldığım ..

kızlar bende erkek doktora karşıyım :))))))) şuana kadar hep alttan muayene olduğum içinn hamile kalmadan çatal fobim olduu :)))

offf çatal deme melekim çatal demeee rüyalarıma girdi meymenetsiz alet

bu arada hani primaya üye olmuştum ya ordan kargo geldi
iki tane bez var
iki tanede miniminnacık boyutta tupper var kontör kartı gibi dakika var vodafone un
anne oluyorum diye bi cd var bilgilendirici bi kitap var bir ikide broşür koymuşlar

bir daha sorayım bakalım. valla benim yurtta arkadaşlarım da kullanıyordu. faydası var diyorlardı....
ben seviyorum erkek doktoru. kadınlar bana çok acımasız geliyordu valla

bana ek olrak weniceden bir tulum,şapka, önlük gönderdiler. ama hepsi prematüre için. töbe töbeeee

işe yarayacak bişey varmı nülüş güle güle kullan

hiç oturdunmu bilmiyorum ama iğrençç bi duyguu ben ilk muayenede çatala oturacağımı duyunca eşimin bile içeri girmesine izin vermedim

oturmam mı o geç döllenme yaşadığım ay 2 kez hemde

canım ilk başta çok inandırıcı gelmedi açıkcası bana ama her duyduğumu denediğim içinn aldım ve farkk ediyo baya ben 2 aydır kullanıyorumm ama şuda var benim tüylerim hafif ve sarıı bazı yerlerde neredeyse hiç çıkmıyorr :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…