- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
evet cnm araştırdım. Allah korusun ama benim için yenidoğan yoğun bakımının mutlaka olması gerekiyordu.o konuyu araştırdım.o var.
Doğuma gelince doktorumu çok seviyorum ama tek sorun şu ki doğuma o girecek diye birşey yokmuş. O an kim olursa ya da bilmiyorum sıraylamı o giriyormuş.şu an tek sorun bu benim için.haftaya randevum var. Soracağım ben sizi istiyorum illa fark oluyorsa sorun değil falan diye konuşacağım
doktorunuz bayan mı erkek mi kızlar??
kız bu özel hastanemi ne kadar ucuz inanamıyorum
ya bu hastaneler nerde allah aşkınıza bizim burdaki özel hastaneler 2000-2500 filan doğumlar:44:
doktorunuz bayan mı erkek mi kızlar??
migrosun sebzesi meyvesi bizim burada berbat ya ne organik tarımı valla çok kötü :)
bu arada melocum senin meslek neydi kuzum...
sibel akşam ekliycem seni face den
organik mi migros yaa
benmde canım istiyoda hormonlu ve zaten tadı yok diye almıyorum
kocam kızıyooo :):):)
gözdişim bu arada sağlık bakalığı gıdaları ile ilgili attıkların iyi geldi valla saol
çou yediğim ve sevdiğim şeylerdi artık yemek yiyebilirmiyim bilmiyorum
benim yaptığım marka burda yok ama onda da aynı durum vardır kesin
böcek boyası nasıl bişey ya vallahi kusucam şimdi
kız zeynep kaynanamın adıAslında çok sevdiğim bir isim normalşartlarda zeynep ismini düşünürdüm ama eltim koymuş
ben de bugün gideceğim kuaföre
amanın bidaha zeynep demiyorum o zaman :))))))))) bula bula bulduğum isme bakk :))) canım ağdadan sonra karınca yağı kullanmanızda bi sakınca yoksa eğerr ben kullanıyorum ve faydasını gördümm .. bi ara ben lazere gidecektim hanii cesaret edemedim tabii o ayrıı :)) o dönemde biri dedi banada ağdadan sonra tüyler çıkana kadar karınca yağı sürüyosunuzz uzun bi süre çıkmıyorr çoğu yerde ve hafifliyo tüylerr ben denedim memnun kaldımm ..
cnm karınca yağı piyasadan kalktı dedi bana aktar kandırdımı ki beni:44:
canım ben aktardan aldımm küçük badem yağı şişesi gibii üzerinde arapça harfler varr 2 ay oluyor aldığım ..
kızlar bende erkek doktora karşıyım :))))))) şuana kadar hep alttan muayene olduğum içinn hamile kalmadan çatal fobim olduu :)))
offf çatal deme melekim çatal demeee rüyalarıma girdi meymenetsiz alet
Markete gidip geliyorummmm
bir daha sorayım bakalım. valla benim yurtta arkadaşlarım da kullanıyordu. faydası var diyorlardı....canım ben aktardan aldımm küçük badem yağı şişesi gibii üzerinde arapça harfler varr 2 ay oluyor aldığım ..
kızlar bende erkek doktora karşıyım :))))))) şuana kadar hep alttan muayene olduğum içinn hamile kalmadan çatal fobim olduu :)))
bu arada hani primaya üye olmuştum ya ordan kargo geldi
iki tane bez var
iki tanede miniminnacık boyutta tupper var kontör kartı gibi dakika var vodafone un
anne oluyorum diye bi cd var bilgilendirici bi kitap var bir ikide broşür koymuşlar
bu arada hani primaya üye olmuştum ya ordan kargo geldi
iki tane bez var
iki tanede miniminnacık boyutta tupper var kontör kartı gibi dakika var vodafone un
anne oluyorum diye bi cd var bilgilendirici bi kitap var bir ikide broşür koymuşlar
hiç oturdunmu bilmiyorum ama iğrençç bi duyguu ben ilk muayenede çatala oturacağımı duyunca eşimin bile içeri girmesine izin vermedim
bir daha sorayım bakalım. valla benim yurtta arkadaşlarım da kullanıyordu. faydası var diyorlardı....
ben seviyorum erkek doktoru. kadınlar bana çok acımasız geliyordu valla
bana ek olrak weniceden bir tulum,şapka, önlük gönderdiler. ama hepsi prematüre için. töbe töbeeee
işe yarayacak bişey varmı nülüş güle güle kullan
oturmam mı o geç döllenme yaşadığım ay 2 kez hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?