milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

sağol canım sanada hayırlı cumalar

kızlar bugün en güzel günlerden biri cuma bugün hepimiz bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlarımız için ve bebek bekleyenlerinde sağlıklı sıhatle evlatlarına kavuşması için dua edelim amin canlarım

günaydın kızlar, hayırlı cumalar herkese. bu mübarek günde Allah tüm dualarımızı kabul eder, bebiş isteyen tüm arkadaşlarımızın göbişlerine konar inşallah melekleri.

myhoşcum benim oğluşumu eklememişsin listeye. henüz adına karar veremesek de erkekimiz olacağı kesinleşti

başladı vala ışılm heleki akşam kusmada oldu boş mide tabi bişi çıkmada ama nasıl bir öğürdüm ben hayatımda öle bişi görmedim herşeyden tiksiniyorum seninde öle miydi
benim öyleydi cnm allah yardımcın olsun. tam zamanı zaten benimde 7. haftamda başlamıştı. ve hala kusuyorum

hayırlı olsun cnm prensimiz.
böylece listedeki kız ve erkekler eşitlendi:))))

Son düzenleme:
başladı vala ışılm heleki akşam kusmada oldu boş mide tabi bişi çıkmada ama nasıl bir öğürdüm ben hayatımda öle bişi görmedim herşeyden tiksiniyorum seninde öle miydi

aynen canım bende öyleydim ama inan ki 12-14. haftalarda geçmeye başlıyor hiç merak etme.. boş mide ile çıkarmaya çalışma hemen süt iç su iç bişi iç.. boş mide içeride ile öğürme refleksi içerideki basıncı artırıyormuş ve bebeği rahatsız ediyormuş aklında olsun :):)

bu arada kızlar bana 15 dk müsade geliyorum hemencik :):)

yaa benmde boş boş öğürmeler oluyo yaa karınm çok kasılıyo

ayy canım hayırlı olsun yaa bi erkek daha geliyo ne güzel

ayy benmde karnım nasıl kasılıyo yaa öğürünce
bunca zaman bişi olmadı bu hafta başladı benmde yaa

seni ağzını yirim benn

günaydıııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar

herkese neşeli umutlu ve güzel bi gün diliyorum

Rabbim gönlünüzden ne geçiyosa onu versin hepinize

hayırlı cumalar

saram canım güzel dileklerin için saol amiiinn diyorum gönüldenn

günaydın canlar hepinize hayırlı cumalar.... :):):)

dualarınızı esirgemeyin özlemcimm

günaydın kızlar hayırlı cumalar

sosyetem hayırlı cumalar sana da urasımıza da

canım yoksun ne zamandır hala yerleşemedinizmi yahuuu daha çok gel

prensimiz de hayırlı olsu hemen ekliyorum listeye

bugün ikili testimin sonuçları çıkacak onu göstercem doktora ve sonra ankaraya annemlerin yanına gidicez Allah izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…