:):):) hadi bakalım başlasın alışveriş çılgınlığı :):):):) banada şimdi bi kargo geldi arkadaşım bir sürü minik minik şeyler almış önlük elbise ayakkabı toka banda vs... :):):) nasıl güzel şeyler anlatamam :):)
inanmıyorum ne güzelllben de hemen toka moka alacağım kız kesinleşirse:))) kırmızı pembe saç bantları falan da
yok yanlış görmüşüz erkek falan derlerse de papyon falan alırım herhalde:))
:):):) hadi bakalım başlasın alışveriş çılgınlığı :):):):) banada şimdi bi kargo geldi arkadaşım bir sürü minik minik şeyler almış önlük elbise ayakkabı toka banda vs... :):):) nasıl güzel şeyler anlatamam :):)
kız kıyafetleride gerçekten ayrıca bi cici oluyo ama gerçekten
ışılm ne kadar şanşlısın bak arkadaşlarından kargolar geliyor kız cicileri hakkatten bi şeker oluyor eeecilvelerinden olsa gerek
ee bende size gönderirim şekerimmmm :):) sizler kesinleştirin cinsiyetlerinizi :):)
eklerim mutlaka size fotolarını ayakkabısı ile elbisesini görmeniz lazım yaa :)
evt bakalım cicilerine
benmki her ne kadar erkek olsada belki fikir olur :76: :76:
evt bakalım cicilerine
benmki her ne kadar erkek olsada belki fikir olur :76: :76:
aaa erkek mi senin gördün mü pipiyi:))
yok ya daha görmedim ama içime öyle doğuyooooo
ahh ahhh dun bi video izledim kadına okadar kolay normal doğum yaptırdı ki doktor ıkındırıyo ve 10 sn dınlendrıyıo boyle boyle 4. ıkınmada bebek çıktı doktorda hıc kasmadı gerıye cekıldı kadının ıkınmasını falan ızlıyo ne kadar kolay yaptı bızımkıler sureklı hadı hadıııııııııııııı gebertıyolar gerçekten
slm nasılsınız kızlar ben geldim nanen hamiş galiba tebrikler eeeeeeee herkesin keyfi yerinde mi
Kızlar bakın biraz önce meleğime neler aldım ınternetten
günaydın kızlar... ben yine yoğundum baya. dün girdim hatta ama bişey yazamadan çıkmak zorunda kaldım:))
şimdi de acele acele bir slm vereyim dedim.
herkes iyidir inşallah
biz iyiyiz. artık daha net hissediyorum bebişimi:)) gün içinde mutlaka hissediyorum bir kaç defa:)) hatta ne zman kımıldasa eşime gel bak diyordum o elleyince duruyordu. o da kızıyordu benimle dalga geçiyor, canı sıkılıyor oyun oynuyor diye:))
dün yine oynuyordu, gel gel dedim bak hareketlendi bizim tosbağa.geldi bekliyordu yok dedi yine vurmaycak. sonra bir vurdu pat diye:))ilk defa hissetti o da . bütün gece onu konuştuk artık deli gibi:)))
günaydın canlarımmmmmmmmmmm nassınızz bakalımmm bende khvaltımı edıyrum bı yandan ohhh
bugun aşılar başlıyo gıdelım onları olalım
günaydın canım ne aşısı
tetanos cnm sen yaptırmadın mı doktorum tavsıye ettı benım ol dedı
yok olmadım bişi demedi :26:
benım hamişliğimi hem sağlık ocağım takıp edıyo hemde normal doktorum işte ben sordum olun tabıkı hem bebeğede yararı var dedi sende sor bakalım cnm 5 olucakmışız herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?