milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

cnm yaa çok pahalı git devlette yaptır bence...valla ben devlette gittim ve tüm tahlilllerim yapıldı. 2li 3 lü testlerimde dahil. hepsi ücretsiz.onun yerine bebeişine alışveriş yaparsın
ayçam bu arada şu linke bi bak.. bu şapka öyle tatlı ki bende üç rengi de var :):)

http://www.unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=2411&urun_id=89440
amaaaa ben bunu yerim

Merhabalarkızlarrrrrrrr bu saatte ucıze hehehe :))

canımbenımm yerımmm kıyafetlerııınııı sağlıkla gıysın ınss
teşekkürler cnm. daha iyileri senin bebişinin olsun

Son düzenleme:
herkese hayırlı cumalar kızlar henüz geçmişe göz atamadım inşallah hepiniz mutlusunuzdur sizi çokkkk seviyorum ben bunu tatilde anladım hepinize dualar ettim bu arada 3 gün önce regl oldum tatilde yumurtlama takibine başladık doktorumla 1 yumurtam gelişti digeri daha çok büyümüş doktorum büyüyen yumurtaya ümit baglamayalım dedi çünkü olması gerekenden büyük dedi gelişmeleri yazarım

cnm bnm Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dularını kabul etsin inşallah

cnm benm sanada hayırlı cumalar
daha sık uğra buraya
tatilin nasıl geçti

canım sanada hayırlı cumalar.. Rabbim inşallah hayırlısı ile bu mübarek günlerde bebeğinin haberini almayı nasip eder...

daha sık uğra buraya
tatilin nasıl geçti

tatil iyiydi çanakkaleye gitcektim gidemedim doktora gidip geldigim için bu arada yumurtalarım daha çok büyümesin die yumurtlama ilacını kesti doktorum sadece progestan kullanıcam 6 haziranda başlıycam ilaca başlamadan önce bitkisel şeyler deniyorum bögürlen kökü içiyorum baharat karışımı içiyorum onun dışında iyiyim canım sen nasılsın bebek nasıl saglıgınız iyidir inşallah 2li 3 lü testleri ne zaman yaptırcan yada yaptırdın mı gelişmeleri yaz

canım sanada hayırlı cumalar.. Rabbim inşallah hayırlısı ile bu mübarek günlerde bebeğinin haberini almayı nasip eder...

daha sık uğra buraya
tatilin nasıl geçti

tatil iyiydi canım çanakkaleye gitcektim doktor kontrollerim olunca evdeydim genelde bu arada progestan kullancam 6 haziranda şimdilik bögürtlen kökü içiyorum hayırlısı artık

kızlar ışıl melek neşe ayça nülüş neler yaptınız yazın merak ediyorum

kızlar ışıl melek neşe ayça nülüş neler yaptınız yazın merak ediyorum

valla ben aynııyım canım minnoşu büyütüyorum....

ayçanın kesin kızı olacak.. alışveriş çılgınlığında...

nülüş her zaman ki gibi heyecanlı modda ve cinsiyet için sabırsızlanıyor..

melekim kaç zamandır bizi ihmal ediyo kızacam ben onaa...

neşede yoğun sanırım eskisi kadar uğrayamıyor.. haftaya perşembe işten ayrılıyor....

inşallah kullandığın şeylerin faydaını görürsün şekerim

bende ikiliyi yaptırdım çok şükür bi problemimiz yok cinsiyet belli değil onu bekliyorum işte öyle genel olarak iyi gidiyo herşey

öpücüklerinide özlemişim yaa bi de ben öpiiim seni

kızlarrrrr nasılsınızzz herkese hayırlıı cumalarr gecikmeli olarakta olsa geldimm

ışılımm be kızmayın inanınn aklım burda çok dedikodu kaçırıyorum çoook eskisii gibi bi sürü şeye ortak olamıyorumm bu arada ben bu kuantuma sarmış durumdayım sürekli bişeyler okuyorum netten

havişş gelmişş hoşgelmişş kuzum böğürtlen kökünü bende duydumm iç bakim bi faydasını görüceenmii bende kusa kusa soğan suyu içiyorum

diğerr kızlarr nasıllllll hepiniziii öpüyorumm cumanızz mübarekk olsunn .. bu arada ayça bebişin cicilerini gördümm bayıldımm iyi günlerde kullansın prensess

ama bizi çok ihmal ediyorsun melekim olmaz ki böyle :):)

sağol cnm daha iyilerini sana alırız inşallahh
daha sık gel ama

normalde doktorumuzda 2 hafta sonra randevumuz var
eşim aradı şimdi başka bi dr var başka hastanede bi randevu alda yarın gidip bakalım belki cinsiyeti belli olur diye
ben sabırsızım o da benm gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…