cnm yaa çok pahalıkızlar günaydın hayırlı cumalar dün dr gitttim kalp atışlarını gördüm ve bide benden çok tahlil istedi hastaneye sordum 550 tl istiyor çok para değilmi ya bende aile hekimliğinesordum bir kısmını orda yaptırcam acaba diğer kamu sağlıkları tam anlamıyla yapıyor mu
nilüş sen yaptırmışsındır cevap
yaz şekerim
amaaaa ben bunu yerimayçam bu arada şu linke bi bak.. bu şapka öyle tatlı ki bende üç rengi de var :):)
http://www.unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=2411&urun_id=89440
teşekkürler cnm. daha iyileri senin bebişinin olsun
Merhabalarkızlarrrrrrrr bu saatte ucıze hehehe :))
canımbenımm yerımmm kıyafetlerııınııı sağlıkla gıysın ınss
herkese hayırlı cumalar kızlar henüz geçmişe göz atamadım inşallah hepiniz mutlusunuzdur sizi çokkkk seviyorum ben bunu tatilde anladım hepinize dualar ettim bu arada 3 gün önce regl oldum tatilde yumurtlama takibine başladık doktorumla 1 yumurtam gelişti digeri daha çok büyümüş doktorum büyüyen yumurtaya ümit baglamayalım dedi çünkü olması gerekenden büyük dedi gelişmeleri yazarım
herkese hayırlı cumalar kızlar henüz geçmişe göz atamadım inşallah hepiniz mutlusunuzdur sizi çokkkk seviyorum ben bunu tatilde anladım hepinize dualar ettim bu arada 3 gün önce regl oldum tatilde yumurtlama takibine başladık doktorumla 1 yumurtam gelişti digeri daha çok büyümüş doktorum büyüyen yumurtaya ümit baglamayalım dedi çünkü olması gerekenden büyük dedi gelişmeleri yazarım
cnm benm sanada hayırlı cumalar
daha sık uğra buraya
tatilin nasıl geçti
cnm benm sanada hayırlı cumalar
daha sık uğra buraya
tatilin nasıl geçti
canım sanada hayırlı cumalar.. Rabbim inşallah hayırlısı ile bu mübarek günlerde bebeğinin haberini almayı nasip eder...
kızlar ışıl melek neşe ayça nülüş neler yaptınız yazın merak ediyorum
tatil iyiydi çanakkaleye gitcektim gidemedim doktora gidip geldigim için bu arada yumurtalarım daha çok büyümesin die yumurtlama ilacını kesti doktorum sadece progestan kullanıcam 6 haziranda başlıycam ilaca başlamadan önce bitkisel şeyler deniyorum bögürlen kökü içiyorum baharat karışımı içiyorum onun dışında iyiyim canım sen nasılsın bebek nasıl saglıgınız iyidir inşallah 2li 3 lü testleri ne zaman yaptırcan yada yaptırdın mı gelişmeleri yaz
kızlarrrrr nasılsınızzz herkese hayırlıı cumalarr gecikmeli olarakta olsa geldimm
ışılımm be kızmayın inanınn aklım burda çok dedikodu kaçırıyorum çoookeskisii gibi bi sürü şeye ortak olamıyorumm bu arada ben bu kuantuma sarmış durumdayım sürekli bişeyler okuyorum netten
havişş gelmişş hoşgelmişşkuzum böğürtlen kökünü bende duydumm iç bakim bi faydasını görüceenmii bende kusa kusa soğan suyu içiyorum
diğerr kızlarr nasıllllll hepiniziii öpüyorumm cumanızz mübarekk olsunn .. bu arada ayça bebişin cicilerini gördümm bayıldımm iyi günlerde kullansın prensess
kızlarrrrr nasılsınızzz herkese hayırlıı cumalarr gecikmeli olarakta olsa geldimm
ışılımm be kızmayın inanınn aklım burda çok dedikodu kaçırıyorum çoookeskisii gibi bi sürü şeye ortak olamıyorumm bu arada ben bu kuantuma sarmış durumdayım sürekli bişeyler okuyorum netten
havişş gelmişş hoşgelmişşkuzum böğürtlen kökünü bende duydumm iç bakim bi faydasını görüceenmii bende kusa kusa soğan suyu içiyorum
diğerr kızlarr nasıllllll hepiniziii öpüyorumm cumanızz mübarekk olsunn .. bu arada ayça bebişin cicilerini gördümm bayıldımm iyi günlerde kullansın prensess
ama bizi çok ihmal ediyorsun melekim olmaz ki böyle :):)
hiçç istemiyorumm aslında hiçç aklım burada merak ediyorum herkesiiisibel ne yapıyorr iyimii ya en son moralii bozuktuu halledebildilermi acaba :26:
sağol cnm daha iyilerini sana alırız inşallahh
daha sık gel ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?