milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

herks gittiii ben anca gelebildim yrgunluktan olecemmmmmmmm

ayçamm ne etıınn gıııııııııızzzzzzzz

gözdeciğim cnm çıkıyorum ben de . alışverişe gidiyorum:))) görüşürüz. yat dinlen artık sen. çok yoruldun bugün

kızlar ben de siftahı yaptım çok şükür. insan herşeyi almak istiyor ama ilk zamanlar kullanabileceğim şeylere baktım daha çok

günaydın kızlarrr
ayça maşallah tatlışa ne güzel şeyler almışsın
isim belli değil demi daha bişiye karar verdiniz mi ?

ayyyy Allahım sağlıkla sıhhatle giymeyi nasip etsin hepsi çok tatlı ayçam yaaa :):) fındığımız güle güle giysin annesi :):)

günaydın kızlarrr

günaydın nülüşümmm :)

günaydın kızlarrr
sağol cnm:)) henüz karar vermedik isime ya...çok zor bir konu bu
ayyyy Allahım sağlıkla sıhhatle giymeyi nasip etsin hepsi çok tatlı ayçam yaaa :):) fındığımız güle güle giysin annesi :):)

amin cnm teşekkürler

sağol canım sanada hayırlı cumalar
cumaları çok seviyorummmmmm

aynen bende seviyorum ama bu haftasonu gelsin istemiyorum çünkü kayınvalide geliyor.. ufff ufff.. utanmaz kadın anneme dün sen yazlığa gidecek misin demiş annemde kızımı bırakıp nereye gideyim demiş hıııı ben gelirdim demiştim... terbiyesiz yaaaa.. sanki bana bakacak... yüzsüzlere bi de gelmeyin annem bakacak dedim...

gelde sinir olma yaniii :):)

cinsiyet belli olduğuna göre artık seçenekleri daha iyi değerlendirebilirsin
evet cnm düşünüyoruz bakalım hep erkek isimleri düşünmüştüm:)))

kız senin bu kaynana niye gelip duruyor o kadar uzak yoldan:)) uçak parasını da sen veriyorsun di mi??

bi de başka şehirde değilmi senn kaynanan ya ne sık gelip gidiyolar

kız senin bu kaynana niye gelip duruyor o kadar uzak yoldan:)) uçak parasını da sen veriyorsun di mi??

bi de başka şehirde değilmi senn kaynanan ya ne sık gelip gidiyolar

benim kayınvalide kontrole geliyor canım 3 ayda birdi şimdi 6 ayda bire çıkacak sanırım... akciğer kanseri idi geçen sene şubatta amileyat oldu temmuz sonuna kadar kemoterapi gördü bir yıl ne işkence çektim size anlatamam.. bende kaldılar... o günler kabustu resmen... gitsin geri gelmesin... ama nankörlüğünü asla unutmam kayınvalidenin ona yaptıklarıma karşılık bana yaptıkları... ALLAH Bilsin...

işte süreklide kontrole geliyor.. inşallah bundan sonra 6 ay sonra gelecek... artık bıktım inanın ki... ama kocamın hatrına yapacak bişi yok...

bu arada uçak parası tabiki bizden aşkolsun... nasıl olsa eşeğiz ya biz .. biz kazanalım onlar yesin..

eşinin diğer kardeşlerine karşıda böyle mi diğer gelinlerine yada kızına filan yoksa sadece size mi böyle
bi de kocan olanların farkında mı yoksa benm annesine laf kondurmayanlardan mı

iyi bari 6 aya inmiş...cnm yaa benim görümcem de kanser. ama ben de hiç sevemedim gitti. yani sinir oluyorum. çünkü o da çok nankör ve paracı.oturayım dua edeyim sağlığımla uğraşayım demiyor.üçün beşin hesabını yapıp duruyor. her cümlesi paraya çıkıyor ve çok rahatsız oluyorum o yüzden. seni anlayabiliyorum.iki kişi çalışıyoruz yaaa biz çok zenginiz o yüzden. parayı nereye koyuyoruz ki di mi ama

eşinin diğer kardeşlerine karşıda böyle mi diğer gelinlerine yada kızına filan yoksa sadece size mi böyle
bi de kocan olanların farkında mı yoksa benm annesine laf kondurmayanlardan mı

diğer evlatlarına tapar kayınvalide ama gelinlerin hepsine nankör :) kızına da tapıyor görümcem bekar evde 40 yaşında ama çok eke çok bilmiş herkesi yönetmeye çalışıyor... bana laf geçiremeyince de hırslanıyor ve annesini üzerime salıyor :):)
eşim farkında aama kanser tedavisi görmüş bi anneye ne diyecek ki canım...

nankör insanlarla uğraşmak zor.. sevmeyince de sevilmiyor yaaa bende hepsinden iğreniyorum ama yapacak bişi yok....

olsun yaa en azından bilir bişi diyemez tabi o ananın evladı bide hastalık geçirmiş ama
eşim benm çektiklerimi görmese onada sinir olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…