- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
olsun yaa en azından bilir bişi diyemez tabi o ananın evladı bide hastalık geçirmiş ama
eşim benm çektiklerimi görmese onada sinir olurdum
eşim benim yaptıklarımı bilir ama annesine bişey diyemiyor bende üstüne gitmiyorum ya öyle ya da böyle ben kendimi ezdirmiyorum hakkımı savunuyorum... biraz daha sinir ederlerse daha da tırnaklarımı çıkaracağım :)
kaçınnnnn ışıl geliyoooooo
kızlar günaydın hayırlı cumalar dün dr gitttim kalp atışlarını gördüm ve bide benden çok tahlil istedi hastaneye sordum 550 tl istiyor çok para değilmi ya bende aile hekimliğinesordum bir kısmını orda yaptırcam acaba diğer kamu sağlıkları tam anlamıyla yapıyor mu
nilüş sen yaptırmışsındır cevap
yaz şekerim
kızlar günaydın hayırlı cumalar dün dr gitttim kalp atışlarını gördüm ve bide benden çok tahlil istedi hastaneye sordum 550 tl istiyor çok para değilmi ya bende aile hekimliğinesordum bir kısmını orda yaptırcam acaba diğer kamu sağlıkları tam anlamıyla yapıyor mu
yaz şekerim
valla bende eşimin görev yaptığı hastanede yaptırdım ve hiç bişi ödemedim...sen özelde mi yaptırıyorsun??
bugün hava rezalet yaaaa insanın içi kararıyor resmen.. bu arada pazartesi sınavlarım başlıyor bana dua edin kızlar :)
benim ki özel serotoloji diye bişi yazıyor onlarıda
işaretlemiş onları devlet ödemiyor acaa devlett hastanesi yapar mı
evt yaa burasıda öyle haziran geldi hala hava kötü..
gene rapor filan alıcak mısın sınavlar için sonra gene merak ettirme bizi baştan söyle
onu bilemicem canım....
yok canım ya öğlene kadar sınavda olucam öğleden sonrada gelip çalışacağım :)
yaz şekerim
hadi bakalım Allah yardımcın olsun kaçıncı sınıftasın canım sen şimdi ?
canım bence devlet hastanesine git sor, mutlaka yaptıkları testler vardır. çok yüksek istemişler. ben sağlık ocağında yaptırmıştım çoğunu ücret ödemeden, sonradan iki testi de özelde yaptırdım, sgk anlaşması var diye oraya da 20 tl. filan ödemiştim.
bu arada herkese selammmm
Eki Görüntüle 427346 Eki Görüntüle 427345 Eki Görüntüle 427347
kızlar ben de siftahı yaptım çok şükür. insan herşeyi almak istiyor ama ilk zamanlar kullanabileceğim şeylere baktım daha çok
Merhabalarkızlarrrrrrrr bu saatte ucıze hehehe :))
canımbenımm yerımmm kıyafetlerııınııı sağlıkla gıysın ınss
hoşgeldin canım...:):):)
hojbulduk bebetom nasılsın kızımız nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?