milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

5 ay var daha cnm sıkma bakalım canını. dur bakalım hiç ummadığın şeyler olur belki
maşallah arkadaşına sana da kocaman maşallah amaharika görünüyorsun. elbiselerini nereden alıyorsun. ben baktım hafta sonu bulamadım birşey

lcw den alıyorum canım elbiseyi h.sonu aldım 30 liraya

günaydın gözdem hoşgeldin ayça bu arada üstümdeki elbiseyi osmanbey flo nun ordaki lcw den aldım her yerde yok sanırsam

günaydın gözdem hoşgeldin ayça bu arada üstümdeki elbiseyi osmanbey flo nun ordaki lcw den aldım her yerde yok sanırsam

gunaydın cnmmm benım nasısn bakem dun geceden berı anam yağmur başladı elektrıkler burada yıne gıdebılır ee malum dağ başında oturuyruz ya :))

bana bak kız sıboş elbıseye bugun bakıncm bende eğer bulamazsam alırmısın bana ben cumartesı gelırım yanına alırım senden

çok yakışmış cnm:)) güle güle giy ben saphirre den baktım iş yerime yakın orası. etek falan alacaktım uzun olanlardan.yoktu güzel elbiseleri denedim onlarda tuhaf durdu:)) metrocitye bakayım diyorduum orası da yakın bana ya da neyse ben bir osmanbey yapayım bari

ne günaydını bacım. öğle yemeğimi yiyeceğim ben birazdan kız sen yarın kadıköye gitsene salı pazarına

gözdem alırım tabikide ama c.tesi düğün var pazar buluşuruz ayçam metrocitye gitmek için önümden geçicen haberin olsun :)

hava böyle olursa biraz zor giderim de salı pazarında hamiş kıyafetleri varmıdır ki

gözdem alırım tabikide ama c.tesi düğün var pazar buluşuruz ayçam metrocitye gitmek için önümden geçicen haberin olsun :)

aaa doğru anam sizin düğün var olmadı pazar buluşalım haketten ayça canım sende gel kk buluşması yapalım he tabisi istanbulda bulunan tüm hatunlar gelebilir ayyyyyyyyyyy şahane olur

aaa gerçekten mi:))) ben de kanyonun arka tarafındayımbağırsam duyacaksın o zman
hava böyle olursa biraz zor giderim de salı pazarında hamiş kıyafetleri varmıdır ki

hamiş pantolonları falan olur hamiş elbiseleri falan olmasa da bu sene çok güzel bol elbiseler,etekler var.hamiş için olmasına gerek yok. bir beden büyük al yeter.hem doğumdan sonra terziye verir daraltır giymeye devam edersin.

merhaba cnm hoşgeldin:)) nasıldı sınavın bakalım? sıkıldı mı eloş sınavda

:):) sınav orta şekerdi canım :):) ama kızım öyle uslu durdu ki teyzesi her zaman sabahtan tepinen tosbaaam hiç oynamadı annesinin konsantrasyonu bozulmasın diye.. şimdi acısını çıkarıyor ama :)):)

sen naaptın canım?? nasıl geçti haftasonun??

ayça polo garajın yanındayım

aferin kızıma akıllı pıtırcık o
cumartesi görümcemde, pazar evde geçti.pazar günü tüm gün yattım diyebilirmakşam biraz ortalığı topladım, bir dünya ütü yaptım o kadar hiç anlamıyorum hafta sonlarını nasıl geçiyo

Sizlere bir şarkı armağan ediyorum şimdi dinliyorum daha bı anlamlı geldi

Kırmızı papuçları duruyor başucunda
Başı düşmüş yastığa uyuyor mışıl mışıl
E bebeğime eee mmm mmm mmm mm

Minik minik kolları düşmüş iki yanına
Dalmış pembe düşlere dünyalardan habersiz
Düşlerin getirdiği mutluluk olsun sana
Sevdiğin ve sevildiğin bir hayatı sür bebeğim
Günün günden güzel olsun

Minicik yastığını paylaşmış bebeğiyle
Alacaklarmış gibi sarılmış elleriyle

Ben çok duygusal şapşal oldum ya ufff bu şarkıda bıle ağlayanınız varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…