milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

canım benim dışarıda ne kadar böyle şeylerin fiyatları bilmediğim için bişey diyemicem .. ama benim dışarıda gördüklerimden çok daha güzel eğer arada çok farkk yoksa alınabilir ..

ayy dışartakiler 30-40 falan sanırım yaa :):) ama bayıldım inan kii :):) sanırım alıcam ben bunlardan birini yaa :)

ışılım onlar keçeden yapılmış bence rengarenk keçe alıp kesip yapıştırarak yapabilirsin bikaçtane de minik peluş oyuncakla süper olur okadar para verme

ışılım onlar keçeden yapılmış bence rengarenk keçe alıp kesip yapıştırarak yapabilirsin bikaçtane de minik peluş oyuncakla süper olur okadar para verme

becerikli hatun 2 dakikada çözdü olayıı kuzum benimm :)) benim elimden gelmez böyle şeyler hiç ya :)))

becerikli hatun 2 dakikada çözdü olayıı kuzum benimm :)) benim elimden gelmez böyle şeyler hiç ya :)))

aaa ben severim bebiş yaa malzemem olsun yeterki neler yaparım

neşeeeeeee ne yapıyorsunnnn

ayçaam napimm canım biraz vakit buldum hemen sizi görmeye sohbet etmeye geldim sen napıyosun tatlım prensesimiz nasıl

ayçaam napimm canım biraz vakit buldum hemen sizi görmeye sohbet etmeye geldim sen napıyosun tatlım prensesimiz nasıl

iyi yapmışsın cnm prenseste iyi. büyüyor maşallah artık babası da elini koyduğunda hissediyor ama dün oynadı babayla. inanılmaz hareketli oluyor eşimi çağırıyorum gel gel başladı diyorum geliyor elini koyuyor benim bıcırık duruyor.tekrar tekrar kaç kere böyle oldu aaaa dedi bu benimle oyun oynuyor

ya kızlar sızın bebişler ilk oynamaya başladığında ne hissettiniz yani nasıl bişeydi demin galiba bişi hissettim ben ama anlamadım

ohh çatlasın patlasın babamız kızımız naz yapıyo meraklandırıyo ne güzel

slm kızlar ben geldim
sormayın başıma geleni
cumartesi akşam prizden elime elektrik çarptı bebeğe bişi oldu diye öldüm ölüdüm gece acile gittik
doktor canlı bişiyi yok dedi ama içimde korku kaldı bi sürü doktor aradık filan bugün sabahda devlet hastanesine gittim tanıdık biri aracılığıyla rapor aldım 5 gün evdeyim bugünde dinlendim biraz
kızlar bişi olmaz dimi sadece koluma elime çarpmasıyla kolumda hissettim sadece
bebiş canlı ondan yana korkum yok zatern ama hücrelerine sinirlerine organlarına bi zarar vermiş midir ?
hiç duydunuz mu böyle birşey birinden

slm kızlar ben geldim
sormayın başıma geleni
cumartesi akşam prizden elime elektrik çarptı bebeğe bişi oldu diye öldüm ölüdüm gece acile gittik
doktor canlı bişiyi yok dedi ama içimde korku kaldı bi sürü doktor aradık filan bugün sabahda devlet hastanesine gittim tanıdık biri aracılığıyla rapor aldım 5 gün evdeyim bugünde dinlendim biraz
kızlar bişi olmaz dimi sadece koluma elime çarpmasıyla kolumda hissettim sadece
bebiş canlı ondan yana korkum yok zatern ama hücrelerine sinirlerine organlarına bi zarar vermiş midir ?
hiç duydunuz mu böyle birşey birinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…