Ben çok duygusal şapşal oldum ya ufff bu şarkıda bıle ağlayanınız varmı
ışılımm hoşgeldin ya bizz iyiyizz sen nasılsınn eloşş nasılllll neler yaptınızz haftasonu ..selamlar kızlar nasılsınız bakalım ben sınava girdim geldim... yoruludum ve acıktım öğleden sonra konuşuruz bi karnımı doyurup geleyim :):)
ayyy evet hormonlar artık dursun valla resımgorur ağlarım muzık duyar ağlarım aman beeeeeee
ben ben bençok ağlak oldum. eşim belgesel izlemeyi çok sever. onu izlerken bile duygulanıyorum.gözlerim doluyor
ayyy evet hormonlar artık dursun valla resımgorur ağlarım muzık duyar ağlarım aman beeeeeee
kızlar ben normaldede çok sulugözüm sadece hamiş olduğunuz içinse geçer ya ben napayım :))))))
Ben çok duygusal şapşal oldum ya ufff bu şarkıda bıle ağlayanınız varmı
yok kuzum ben daha o kadar duygusala bağlamadım olayı :):):)
ışılımm hoşgeldin ya bizz iyiyizz sen nasılsınn eloşş nasılllll neler yaptınızz haftasonu ..
Kızlar ben çıkıyorum kociş ızınlı bugun belkı gezerız bakalım şimdilik opuyorum sızı
ben geldim herkes gitti yaaaaa
kızlar ya kapı süsü istiyorum ama bunlar çok güzeller yaaa.... nereden bulacam ben böylesini :):)
Eki Görüntüle 429893 Eki Görüntüle 429894
ışılımmm bunlar harikaa çok şekerlerrrrhem de bildiğimiz kapı süslerinden çok çok farklııı Allahım nelerr var ya netten bi araştır canım olmadı netten alırsınn :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?