milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

hoşbuldukkkk... yaşım 21 bnde 09.09.09 geliniyim yani dolu dolu 2 yıl bitti 3 e girdik.. ilk zamanlar 3 ay dğm kontrol hapı kullandım sonrasında korunmadık ve tam 1 yıldır doktorlara taşınıyorum.. 3 ay normal denemeden sonra buda 3 aşılamam...

ya kızlar az önce çok korktum durup dururken burnum kanamaya başladı neyseki hemen geçti

kuzucumm seni çok umutlandırmak istemem ama en erken hamilelik belirtilerinde gezinirken gördüm burun kanamasınıda yazmış hamişler,aklıma sen geldin söyleyim dedim :)

tebrikler canım :) inşallah kolay ve mutlu bı hamılelık gecırıp bi avazda bebini kucaına alırsın :))) darısı bızlere artık :))))

ayyy canım yaaaa,şimdiokudum ağlamaktan bi hal oldum bizde bugün eşimin tahlil sonuçlarını aldık hala bi gelişme yok berbat haldeimm ama şunu söyleyim bugünlerde aldığım en mükemmel haber bu:) seni tebrik ediorummm göbişide öpüorum.allahım sizi korusun. (sizde sorun neydi tatlım sende 2yıldır bekliormuşşun benm gibi,vee seni adet gününden önce test yapmaya götüren şey ne oldu)

maşallah canım genç bir anne adayısın sende

allahım inşallah dileğini gerçekleştirir sakın umitsizliğe kapılma yaşın çok genç elbet bi çaresi vardır

rabbim hiçkimseyi bekletmesin kucaklarımızı doldursun

kuzucumm seni çok umutlandırmak istemem ama en erken hamilelik belirtilerinde gezinirken gördüm burun kanamasınıda yazmış hamişler,aklıma sen geldin söyleyim dedim :)

hadi yaa ben buna hiç rastlamadım canım gerçektenmi???

benim durduk yere hiç burnum kanamazdı o gün öylece süzüldü korktum bende bişey oldu sandım ayyy umarım belirtidir

değilse de bunu da öğrenmiş oldum ziyanı yok teşekkürler canımmm

Son düzenleme:
kızçelerrrrrrrrr günaydııııııınnnnnnnn

nazcım sabırsızlıkla haberlerini bekliyorum tatlımm

bizi daha da sevindir de şöyleeeeeee güzel bi haftasonu geçirelimmm

selam kızlarrr iyi haftasonları

siz yoksunuz ama ben müjdeyi vereyim dedim

hamileyimmmmmmmmmmmmm

kan değerim 485,3

hamileyimmmmmmmmmmmmm

kan değerim 485,3

ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUNNNNNNNNNNNNNN HARİKA BİR HABER HARİKA

CANIM BENİM ÇOK SEVİNDİM BU MUTLULUĞU BİLHASSA TATMAK BİZE DE NASİP OLUR İNŞALLAHHH

HEMEN LİSTEMİZİ GÜNCELLEYELİM İNŞALLAH SIRA SIRA HERKESİN DURUMUNU DEĞİŞTİREBİLİRİZ

aminnn canım benimm..
hepiniz için dua edicem her zaman,
inşallah hiç beklemeden gelecek sizin de bebekleriniz

demmir_can_______YAŞ/26______BAT/28 KASIM_____BEBİŞ GELİYOOOOOOO

mehay___________YAŞ/29______BAT/29 KASIM_____BEKLEMEDE

morwenfb_________YAŞ/25______BAT/2 ARALIK_____BEKLEMEDE

MyHos___________YAŞ/25______BAT/3 ARALIK______BEKLEMEDE

seda_ecrin________YAŞ/22______BAT/3 ARALIK_____BEKLEMEDE

inci_tanesi________YAŞ/26______BAT/4 ARALIK_____BEKLEMEDE

serinserin_________YAŞ/23______BAT/6-8 ARALIK___BEKLEMEDE

megan17__________YAŞ/25_____BAT/8 ARALIK______BEKLEMEDE

cirkinordekyavrusu__YAŞ/31_____BAT 10 ARALIK_____BEKLEMEDE

gelartik___________YAŞ/27______BAT/11 ARALIK____BEKLEMEDE

rimel_84__________YAŞ/27______BAT/23 OCAK______BEKLEMEDE

Son düzenleme:

hadi bakalımmmm sırayla doldurun şimdi bu tabloyu, ben açılışı yaptımm

hamileyimmmmmmmmmmmmm

kan değerim 485,3

çok şükür bu günleri gösteren rabbimize kızlar nazım hayırlısı ile sağlıklı bir 9 ay geçir ve sonunda yine sağlıkla bebişini kucağına al inşallah bizden kopma 9 ay boyunca yasadıkarını anlat ki bizde bilelim

aminnn canım benimm..
hepiniz için dua edicem her zaman,
inşallah hiç beklemeden gelecek sizin de bebekleriniz

inşallah canım hala inanamıyorum çok sevindim güzel bir haftasonu geçiricez inşallah

eşine sürpriz yapmayı düşünüyomusun haberi varmı??

ayy amin canım.. inşallah siz de hemen alın güzel haberi de hamileliğimiz de beraber götürelim

inşallah canım hala inanamıyorum çok sevindim güzel bir haftasonu geçiricez inşallah

eşine sürpriz yapmayı düşünüyomusun haberi varmı??

yoook be kızım nerdeeee sürpriz nerde bennn
akşam hemen söyledim bakla ıslanır mı benim ağzımda
sabah beraber gittik,
kan sonucunu alınca milletin ortasında ben bir başladım ağlamayaaa ama nasıllll
durduramıyorum kendimiii
ben ağladıkça adam gülüyoo daha da deli oldum

keşke tutabilseydin kendini güzel bi süpriz yapardın bu gün adama

şok ederdin onu

aslında içinde tutmakta zor olur ya o heyecanı yaşarken hiçbişey yokmuş gibi davranamaz insan dimi

nasıl sevinmiştir kimbilir kıyamam yaa

inan nasıl söylediğimin farkında bile değilim bir anda çıktı ağzımdan

ayy hiç umrumda değil açıkcası onu şok etmek
ben şoktayım zaten halaa

Rica ederim canım,bende bunu okuyunca kafamda şimşekler çaktı sen geldin aklıma söleyim dedim inş..öledirr ciciş:)

hamileyimmmmmmmmmmmmm

kan değerim 485,3

TEBRİKLER ŞEKERİMMMMMM SENİN MUTLULUĞUNA ORTAĞIM ÇOK SEVİNDİM,HATTA İYİ DİLEKLERİMİ YANLIŞ YERE YAZMIŞIM HEYCANDANN:) ŞİMDİ ANLATTTTTT BAKALIMM BANA BELİRTİLERİNİ AMA HEPSİNİ ATLAMADAN:) BENDE 2SENEDİR BEKLİORUMM AMA NESE SEN UMUT OLDUN ŞİMDİİ DİNLİORUM SENİ (sizde herhngi bi skntı varmıydı tedavi gerektirecek) Allah hayırlsyla kucağına almayı nasippp etsin canm.

Kızlar selamlar ne zamandır yazamadım kusura bakmayınn ben de tansıyon duşukluğu ve üşütmeyle upraştım bugun o yuzden yoktum kotuydum tum gun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…