milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

aynen anlamsız usumeler gelıp gıdıyodu tansıyonum dusmeden once usume gelıyo tansıyon dustukten sonra ateş basıyodu anlamayadım neden oldu umarım kotu bır rahatsızlığım falan yoktur...

ayy gözde inşallah hamilesindir tatlım yaaa
ne kadar kaldı bata?

eeee anlatsana eşin ne yaptı

çook sevindi tabikii valla şimdiden bir havalarda baba olacak diye

ben idrar testlerini yaptığım akşam dayanamadım söyledim, dün sabah beraber gittik hastaneyede, yanımda olması iyi oldu çünkü sonucu alınca ben çok fena oldum, ağlama krizi geçirdim resmen

ayy gözde inşallah hamilesindir tatlım yaaa
ne kadar kaldı bata?

İnşşş cnm dediğin gibidir de 6 gün kaldı ama ben de belirti yok eğer bunlar belırtıyse bılmıyorum ama göğüs acıması şişmesi gbi bı durum yok suanda

İnşşş cnm dediğin gibidir de 6 gün kaldı ama ben de belirti yok eğer bunlar belırtıyse bılmıyorum ama göğüs acıması şişmesi gbi bı durum yok suanda

hiiiiiiç belli olmaz canım, bakalım üşümen devam edecekmi, benim hiç geçmedi

kızlar bende hamilelik istiyorum. 2. bebek istiyoruz bizde. bata son 7 kaldı benide eklermisiniz listeye. isteyen herkese bebiş nasip etsin Allahım inş

valla kızlar ben bu dönem hamile kalırsam eger söz verdim eşime falan söylemicem yılbası aksamı herkesı toplayacagım ıste cocugun 1.derece akrabalrına hala teyze baba annane babanne hepsine ufak tefek bebek esyası alcam yılbası hedıyesı sonrada soylıcem tabı bu hayal bunungercek olması ıcın bebişin yılbasına gelmesı lazım annesının karnına

İnşş cnmm inşşş bende eşime öyle bi süpriz yapacağım :)

3 kişilik masa hazırlayacağım akşama eve geldiğinde şaşırcak mısafırmı var dıyecek
Ama boş olan tabağın üstündeki duran kağıda baktığında anlayacak kağıtta da
REZERVE 9 ay sonra sonra görüşmek üzere babacığım yazacakkk

buda süpermiş canım ya inşallah hayaller gercek olur

Merhaba kizlaar iyi haftasonlari nasılsınız bakalım ben
Öyle bi temizlik yapmisim ki dogrulamiyorum

Rabbim kucağına almayı nasip etsin canm benm.Darısı başımıza artık bu ay bende deneyim artık ne duysam yapıorumm inş.birinden fayda görürüz:) Bu kadar isterken insan ümitsizliğe istesede düşemio tatlımm ama yinede doktorların söylediklri ve sonuçlarımız beni mafedioo:/ Yinede ben 22aydır sürekli gün sayıyorum ilginç demi içimde bitmek tükenmek bilmeyen bi umut var Rabbim hayırlısını versin; ama olmazsada 2013 te tüp bebek istioruz sigortadan yararlanabilmak için bayanlarda 23 yaşı doldurmak gerekiomuş:/ her durumda beklemek ve sabretmek gerekio.Burda sizlerin güzel haberlerini almak beni umutlandırıo ve bu süreci daha rahat geçiriorum,sizlerle gün saymak keyifli oluo en yakın zamanda bende sizle güzel haberlerimi paylaşcamm inş.ÇOOOOk güzel bi hamilelik geçirirsin umarmm hayrlısıylada kucağına alırsınnn:)

süpermiş bayıldım fikrine. bendemi yapsam acaba inş o güzel haberi öğrenirsin en ksa zamanda canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…