- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
- 108
aynen anlamsız usumeler gelıp gıdıyodu tansıyonum dusmeden once usume gelıyo tansıyon dustukten sonra ateş basıyodu anlamayadım neden oldu umarım kotu bır rahatsızlığım falan yoktur...
inşallah nazcım bu arada çin takvimine baktınmı yegenımızın cınsıyetı ne gözüküyo :)
erkek çıkıyo canım
benim de içime öyle doğuyor bakalım hayırlısı..
hele bir o günleri göreyim de hiç farketmezz
eeee anlatsana eşin ne yaptı
ayy gözde inşallah hamilesindir tatlım yaaa
ne kadar kaldı bata?
İnşşş cnm dediğin gibidir de 6 gün kaldı ama ben de belirti yok eğer bunlar belırtıyse bılmıyorum ama göğüs acıması şişmesi gbi bı durum yok suanda
ayy gözde inşallah hamilesindir tatlım yaaa
ne kadar kaldı bata?
hiiiiiiç belli olmaz canım, bakalım üşümen devam edecekmi, benim hiç geçmedi
şimdi yookkk ıyıyım küçük odada elektri sobayıda açtım ısınıyorum sımdı
aman iyi iyi, ısınam güzsel bişey valla ben hasret kaldım o duyguya
eskimolar gibiyim .1:
:)) çok sevınıyorum adına bıze dua ett cnm benım hamişlerin duaları kabul olurmuşş..
kızlar bende hamilelik istiyorum. 2. bebek istiyoruz bizde. bata son 7 kaldı benide eklermisiniz listeye. isteyen herkese bebiş nasip etsin Allahım inş
Hg cnm rabbim hayırlısıyla herkese verir inş...
valla kızlar ben bu dönem hamile kalırsam eger söz verdim eşime falan söylemicem yılbası aksamı herkesı toplayacagım ıste cocugun 1.derece akrabalrına hala teyze baba annane babanne hepsine ufak tefek bebek esyası alcam yılbası hedıyesı sonrada soylıcem tabı bu hayal bunungercek olması ıcın bebişin yılbasına gelmesı lazım annesının karnına
İnşş cnmm inşşş bende eşime öyle bi süpriz yapacağım :)
3 kişilik masa hazırlayacağım akşama eve geldiğinde şaşırcak mısafırmı var dıyecek
Ama boş olan tabağın üstündeki duran kağıda baktığında anlayacak kağıtta da
REZERVE 9 ay sonra sonra görüşmek üzere babacığım yazacakkk
Merhaba kizlaar iyi haftasonlari nasılsınız bakalım ben
Öyle bi temizlik yapmisim ki dogrulamiyorum
günaydın kızlariyi pazarlar...
sedacım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için, inşallah rabbim seni de daha fazla bekletmez.
benm eşimde morfoloji %3tü, bende de yumurtlama problemi vardı, yani senede 5-6 kere anca çatlıyordu yumurtam.
ama gel gör ki rabbim ol dedikten sonra hiçbişey engel olamıyor.
daha gecen ay öğrendik eşimin durumunu ve doktor doğal yolla olabilir olmaz değil ama aşılama yaparız falan demişti.
benim de aslında fazla umudum kalmamıştı, artık ocakta aşılamaya karar vermiştik, ama ben tüp bebek mi yapsak diye araştırmalara başlamıştım, halbuki benim meleğim benimleymiş o sıra..
asla inancını, umudunu ve sabrını yitirmee tatlım.
bak ben eşime hiçbir kür uygulamadım ama bu ay ilk defa kendim bal tarçın çörekotu karışı vedim, adetimin 2. günü başladım 12. gününe kadar,
demek onun sayesinde çok da sağlıklı bir yumurtam oldu ve çatladı
belirtilerime gelince, bu sizi yanıltmasın çünkü çok nadir görülen bir belirtiyle başladı benimki,
aşırı derecede üşüme.
10 gündür, hala da devam ediyor, ne yaparsam yapayım mümkün değil ısınamıyorum.
bunun üzerine göğüs uçlarımın büyüyüp ağrıması da eklenince artık dayanamayıp test yaptım.
çok şükür değerim beklediğimden de yüksek çıktı.
şimdi 2 gündür ara ara müthiş kasık sancım oluyor
bu arada, adet olucam heralde adet sancılarım başladı diye sakııın aldanmayın, aynı sancıları ben de çekiyorum.
hamilelikte adet sancısı yaşanıyor yani
amiin canım çok teşekkür ederim..
darısı tez zamanda sizlere olsun inşallahh
İnşş cnmm inşşş bende eşime öyle bi süpriz yapacağım :)
3 kişilik masa hazırlayacağım akşama eve geldiğinde şaşırcak mısafırmı var dıyecek
Ama boş olan tabağın üstündeki duran kağıda baktığında anlayacak kağıtta da
REZERVE 9 ay sonra sonra görüşmek üzere babacığım yazacakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?