milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

canım benim de hiç belirtim yok normalde edet olacak olsam şu an itibarı ile göğüslerimin ağırması lazımdı adetime 1 hafta kala ağrım başlardı allahın hikmeti o da yok inan hiçbir farklılık yok vucudumda ama yine de umudumu kaybetmiyorum bu ay olmazsa birdahakine birdahakine de olmazsa hayırlı olduğu zamana bırakıyorum allahım en doğrusunu bilir

ayrıca öyle ovulasyon kaçtı o kaçtı bu kaçtı diye de üzülmeyin 2 günde bir çalışmalara devam bu işlerin ne zaman olacağı belli olmaz sadece hayırlısını dileyelim ve bol bol dua edelim canım inan bana herşey yoluna girecek

AYNEN AYNEN HERKESEEEEEEEE NASİP EDİCEKKK BEN ÇOKKK EMİNİM BURASI BİZE UĞURLU GELECEK KIZLARRR

Galıba ben dun usuttum he ılıskıye gırdık esımle yanı yarım saat uzanın poponuzun altına bısıler koyun dıyor
Bızde yatak odasında gırmedık oturma odasındaydık anam kalkamadım da oylece cıbıldak cıbıldak kaldım usuttum ağrılarım ondan herhalde

allah cezanı vermesin bi havlu örteydin bari

aman dikkat güzelim soğuk düşmandır biz kadınlara:2:
ilişkiden sonra yarım saat kalkmıyoz ya peki ondan sonra kalktığımızda elbet dökülüyo baya,yani bu tehlikelimi,hiç bişi ulaşmamışmıdır rahim ve tüplere(ayh utandım ya yazarken

olurmu spermler 500.000.000 tane gelıyo 499.000.000 ını dışarı kaçıyo (köpekler hepsi gırse ya)

Sonrada yolunu bulan gıdıyo yumurtaya ıste ahahaha ama zararı yok tehlıkelıde değil sabaha kadar yıkamayın yıkanmayın dıyorlar

kızlar kızlarr ben geldiimmmmm

testleri de 3ledim geldim

ayy kafayı yedim vallaa, artık 3üde hatalıysa ben bu işi bırakır giderim arkadaşımm

çıkan çıkar canım kalan sağlar bize yeter hatta onlardan bir tanesi bile bize yeter

en hızlısı en kuvvetlisi

gelsin annesinin göbişineee

valla üçüde yanlışsa yuh derim sadece,bana göre yanlış bi durum yok,meleğin sana el sallıyor canım,hayırlı olsun topiğimizin ilk annesi

çok teşekkür ederim canım benim,
darısı artık sizin başınıza, ben sıramı savdım allahın izniyle..

ama senelerce olmayınca işte insan inanamıyor kolay kolay

canlar öyle 500,000bin spermden 499,000bin tanesi dışarı çıkıp 1 tanesi içeride kalmıyo şöyle düşünün küçücük bir kapı var ve milyon tane karınca kapının ilerisinde küp şeker karıncalara start veriliyor ve başlıyorlar koşmaya deli gibiler yarısından fazla karınca kapıdan geçiyo ama sadece 1 tane karınca şekere ulaşıyo oda en kaliteli en sağlıklı sıhhatli olan karınca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…