Canım benım nıye umıtsızlıge dusuysunn kı Rabbımın ısı bellı olmaz herkes demıyomu adet ağrısıyla hamılelık belırtılerı hep aynı dıye bakalmmm Dua edelım Rabbım ıns BU CUMA GÜNÜNÜN YÜZU SUYU HÜRMETİNE HEPİMİZİ HANİLE BIRAKMIŞTIR İNŞ....
ayyy inş tatlım benim senin ümidine bayılıyorum Allahım myhosada sanada gebeliği gelecek aya bırakmasın inş.
ayyy inş tatlım benim senin ümidine bayılıyorum Allahım myhosada sanada gebeliği gelecek aya bırakmasın inş.
bize yok mu :):):)
Bende sana bayılıyorum canımm
Ama gerçekten kendımı de oyle telkın edıyorum olmuyosa her ay devam Rabbım birgunn verecek vermeyecek değil geçç olsunn güç olmasınn :112:
iyiyim tatlışlar çok sağolun,aöa benim moraller biraz bozuk,normailde adete 2 hafta varken hafiften göğüs ağrılarım başlardı,şimdi adetime 10 gün var o hafif ağrılar başladı,biraz ümidim kırıldı gibi,gelecek ayda eşim işinden dolayı yurtdışına çıkacak 2 haftalığına ve geldiği zamanda benim ovulasyonum yeni bitmiş olcak
bize yok mu :):):)
olmamıııvalla kızlar namazlarımda dua ederken bu topikte geçiyo aklımdan sizlerede dua ediyorum Allahım kabul etsin inş.
olmamıııvalla kızlar namazlarımda dua ederken bu topikte geçiyo aklımdan sizlerede dua ediyorum Allahım kabul etsin inş.
amin canım benim.... Allah razı olsun...bende hepimizin bebişlerimizi kucağımıza alacağımıza inanıyorum.. Allahım hepimize nasip eder inşallah o güzel duyguyu...
Galıba ben dun usuttum he ılıskıye gırdık esımle yanı yarım saat uzanın poponuzun altına bısıler koyun dıyor
Bızde yatak odasında gırmedık oturma odasındaydık anam kalkamadım da oylece cıbıldak cıbıldak kaldım usuttum ağrılarım ondan herhalde
allah cezanı vermesin bi havlu örteydin bari
Galıba ben dun usuttum he ılıskıye gırdık esımle yanı yarım saat uzanın poponuzun altına bısıler koyun dıyor
Bızde yatak odasında gırmedık oturma odasındaydık anam kalkamadım da oylece cıbıldak cıbıldak kaldım usuttum ağrılarım ondan herhalde
aman dikkat güzelim soğuk düşmandır biz kadınlara:2:
ilişkiden sonra yarım saat kalkmıyoz ya peki ondan sonra kalktığımızda elbet dökülüyo baya,yani bu tehlikelimi,hiç bişi ulaşmamışmıdır rahim ve tüplere(ayh utandım ya yazarken
kızlar kızlarr ben geldiimmmmm
testleri de 3ledim geldim
Eki Görüntüle 295528
ayy kafayı yedim vallaa, artık 3üde hatalıysa ben bu işi bırakır giderim arkadaşımm
aman dikkat güzelim soğuk düşmandır biz kadınlara:2:
ilişkiden sonra yarım saat kalkmıyoz ya peki ondan sonra kalktığımızda elbet dökülüyo baya,yani bu tehlikelimi,hiç bişi ulaşmamışmıdır rahim ve tüplere(ayh utandım ya yazarken
Hg anneeeeeeeeeee
Syırmadan sakınleş lutfen yarına ne kaldı nasılsınnn
kızlar kızlarr ben geldiimmmmm
testleri de 3ledim geldim
Eki Görüntüle 295528
ayy kafayı yedim vallaa, artık 3üde hatalıysa ben bu işi bırakır giderim arkadaşımm
valla üçüde yanlışsa yuh derim sadece,bana göre yanlış bi durum yok,meleğin sana el sallıyor canım,hayırlı olsun topiğimizin ilk annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?