milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Kızlar selamlar ne zamandır yazamadım kusura bakmayınn ben de tansıyon duşukluğu ve üşütmeyle upraştım bugun o yuzden yoktum kotuydum tum gun...

gecmiş olsun canım.. tansiyon düşüklüğü bndede var ama sürekli öyle küçük hep 5 lerde 4 lerde geziyo.. bn alıstımda ölcen bi şaşırıyo nasıl ayakta duruyosun die..

gecmiş olsun canım.. tansiyon düşüklüğü bndede var ama sürekli öyle küçük hep 5 lerde 4 lerde geziyo.. bn alıstımda ölcen bi şaşırıyo nasıl ayakta duruyosun die..

Saol hayatımda ,ilk defa oldu bende acayıp fena oldum bugun kalbım yerınden çıkacakmıscasına bır attı eyvahh dedım gıdıyorum bennn

kızlar bende fazla giremedimm üşütmüşüm tümm vucudum kırılıyor esmenn

benimm aralık bat 17sii bakalımmm

kızlar ıyı geceler sağ kasık ağrısından bütün gün öldüm bugn anlasılan coğumuz hastaymıs yarın ıyıcene dınlenelım pzartesi bomba gıbı olalım öptüm hepinizi

günaydın kızlar iyi pazarlar...

sedacım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için, inşallah rabbim seni de daha fazla bekletmez.
benm eşimde morfoloji %3tü, bende de yumurtlama problemi vardı, yani senede 5-6 kere anca çatlıyordu yumurtam.
ama gel gör ki rabbim ol dedikten sonra hiçbişey engel olamıyor.

daha gecen ay öğrendik eşimin durumunu ve doktor doğal yolla olabilir olmaz değil ama aşılama yaparız falan demişti.
benim de aslında fazla umudum kalmamıştı, artık ocakta aşılamaya karar vermiştik, ama ben tüp bebek mi yapsak diye araştırmalara başlamıştım, halbuki benim meleğim benimleymiş o sıra..

asla inancını, umudunu ve sabrını yitirmee tatlım.

bak ben eşime hiçbir kür uygulamadım ama bu ay ilk defa kendim bal tarçın çörekotu karışı vedim, adetimin 2. günü başladım 12. gününe kadar,
demek onun sayesinde çok da sağlıklı bir yumurtam oldu ve çatladı

belirtilerime gelince, bu sizi yanıltmasın çünkü çok nadir görülen bir belirtiyle başladı benimki,
aşırı derecede üşüme.
10 gündür, hala da devam ediyor, ne yaparsam yapayım mümkün değil ısınamıyorum.
bunun üzerine göğüs uçlarımın büyüyüp ağrıması da eklenince artık dayanamayıp test yaptım.
çok şükür değerim beklediğimden de yüksek çıktı.
şimdi 2 gündür ara ara müthiş kasık sancım oluyor

bu arada, adet olucam heralde adet sancılarım başladı diye sakııın aldanmayın, aynı sancıları ben de çekiyorum.
hamilelikte adet sancısı yaşanıyor yani

allah tamamına erdirsin inşallah...

amiin canım çok teşekkür ederim..
darısı tez zamanda sizlere olsun inşallahh

bende ınsallah aralıktakı regl mde doğru duzgun yıyeceğim çörekotu bal tarçını kadınların 100de 80i faydasını görmüş çünkü

bende ınsallah aralıktakı regl mde doğru duzgun yıyeceğim çörekotu bal tarçını kadınların 100de 80i faydasını görmüş çünkü

valla tatlım ister istemez onun faydasına bağlıyorum,
en aazından kesin olan bişey var, belki hamile kalmamı o sağlamadı ama oluşmayan yumurtamın gayet sağlıklı oluşmasını ve çatlamasını sağladı çok şükür,
böyle bir sıkıntın varsa özellikle tavsiye ederim

günaydın canım hoşgeldin

ben iyiyim çok şükür, sen nasılsın??

İyi olmana sevindim cnm ben pek iyi değildim dune kadar tansıyon dusmelerı ısınamamak gıbı derdım vardı uyutmadıda gece benı snra koltukta sızmışım şimdi çok şükür bıraz daha ıyıyım...

günaydın cnm hala ağrılarım devam etmekle beraber ıyıyım sen nasılsın

evet nazcım su anda esım daha muayene olmadı ama sorun bende yumurtalar sönük

ozaman kesinlikle denee
ama eşin de ihmal etmesin bence , biran önce görünsün o da, en azından içiniz rahat eder

geçmiş olsun tatlım, üşütme falan mı
yoksa benimki gibi anlamsız bir üşüme miii

ozaman kesinlikle denee
ama eşin de ihmal etmesin bence , biran önce görünsün o da, en azından içiniz rahat eder

benım bu aykı regl donemını beklıyoruz canım eger yıne olmazsa bebıs anadolu yakasında bı labratuvar buldum orda gıdıp spermlerıne baktırcaz bu konu hakkında arastırma yapanlarada bilgim olsun anadolu yakasında bır yerde ssk gecıyor ucretı 45 tl sipermıyogramın

inşallah hiç gerek kalmadan gelir canım bebeğin..
ama regl olursan 2. gün başla karışıma, 12. güne kadar ye,
sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı ve gece yatmadan önce 1 tatlı kaşığı

geçmiş olsun tatlım, üşütme falan mı
yoksa benimki gibi anlamsız bir üşüme miii

aynen anlamsız usumeler gelıp gıdıyodu tansıyonum dusmeden once usume gelıyo tansıyon dustukten sonra ateş basıyodu anlamayadım neden oldu umarım kotu bır rahatsızlığım falan yoktur...

inşallah hiç gerek kalmadan gelir canım bebeğin..
ama regl olursan 2. gün başla karışıma, 12. güne kadar ye,
sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı ve gece yatmadan önce 1 tatlı kaşığı

inşallah nazcım bu arada çin takvimine baktınmı yegenımızın cınsıyetı ne gözüküyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…