kızlar iyi günler sizlerle bişi paylaşmak istiyorum ya bu günlerde içmde bir korku var çoçuğa nasıl bakıcam sanki çoçuk olunca hayattan nkısıtlancam diye ne acayip bişidir bu düşünceler kendimie kızıyorum düşünmedendekendimi alamıyorum benim gibi olan var mı bu hamişlikten mi böle
tatlım zaten o yüzden Allah hamilelik süresini 9 ay olarak belirledi ya,anne bebeğine iyice alışsın diyebenimde aklıma öyle düşünceler geliyo arada ama karnımda tepiniyo tekme atıyo ya o zaman iyiki varsın diyorum
bu arada nasılsınız kızlar
ışıllll bn ayrıntılı yaptrımadım
hayır cnm yaaa telaşlanma hemen. Ben daha net bir şekilde geçen hafta hissetmeye başladım. Onun öncesi ben de de yoktu.bir ara böyle kelebeklerçıpıyordu içimde o da haftada 1 belki[ı]ya bişey dıyeceğim sıze çok korkuyorummmm
Demın yukarıda kaynanama uğramıştım işte oturuyoduk orada babaanne falan da var nasıl oynuyomu bebişimiz falan dedıler bende yooo dedım nasıl yanı artık oynamaya başlaması lazım falan dedıler içime kurt düşürdüler oynaması lazımmmış bebeğimin
ya yoksa bişiler mi varrr[/ı]
doktorun ayrıntılı baktıysa ikinci bir doktora göndermemiş olabilir canım.. Benim doktorumda başka birine gitmene gerek yok demişti ama ben gitmiştim...
Doktorun birşey görmemiştir ki göndermemiştir ayrıntılıya....
ibrahim saraçğolunun sitesinden bu:
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
cnm doktorumun ayrıntılısı yok. Ama baya inceliyor. Ayrıntılı için başka bir yere yönlendirdi. Istersen git dedi. Ben de ne bileyim gerek görmedim sanki
sanırım hergün taze cnm . Sonuçta yarım litre su dediği 2 bardak oluyor. Sabah akşam içince bitercanım çok saol bunu hergün taze olarak yapıcam dimi 1 haftadan sonra her akşam 1er bardak için diyo ya her gün taze hazırlıycam sanırım:26:
doktorun iyice bakıyorsa ve istersen git dediysen kafana takma bence hayatım :):) ayrıntılıda normal ultrasondan farklı değil :)
ya bişey dıyeceğim sıze çok korkuyorummmm
demın yukarıda kaynanama uğramıştım işte oturuyoduk orada babaanne falan da var nasıl oynuyomu bebişimiz falan dedıler bende yooo dedım nasıl yanı artık oynamaya başlaması lazım falan dedıler içime kurt düşürdüler oynaması lazımmmış bebeğimin
ya yoksa bişiler mi varrr
yok canım yaaa hemen telaşeye kapılmaa normal hayatım hele daha net hissetmen için bir iki hafta daha bekleme bakalım :):):)
tatlım zaten o yüzden Allah hamilelik süresini 9 ay olarak belirledi ya,anne bebeğine iyice alışsın diyebenimde aklıma öyle düşünceler geliyo arada ama karnımda tepiniyo tekme atıyo ya o zaman iyiki varsın diyorum
bu arada nasılsınız kızlar
sanırım hergün taze cnm . Sonuçta yarım litre su dediği 2 bardak oluyor. Sabah akşam içince biter
aynene cnm
1. sabah akşam 1. haftadan sonra 3 ay boyunca 1er bardak diyo ya canım yarım ertesi güne de 1 bardaklık kalıyo onu çözemedim
İŞte bunlar canlarımsaolsunnn
allahım ya rabbimkaşını bıyığını al o zaman ne bileyim aklıma bu geldi bir anda:)))))
valla melekim kırmızı kartı göreceğime okadar inanıyorum kii hiç umudum yok
bu arada sibele boşuna sosyete demedik herzaman kıyafet konusunda öncümüzdür sayın sosyeteleri
ya bu arada ben bu reglimden sonra ayçanın dediği kürü denicem yumurtlamam oluyo zararı olurmu acaba kızlar dengemi bozmam dimi
eşim için de bişeyler yapmak istiyorum sperm testi yaptırmadık çünkü belki bi sorun vardır puff:26::26::26::26::26:
süpersin ayçam ya can sıkıntısına birebirsin :)))))
bende keçiboynuzunu hergün bitane yediriyorum kaynatsamm içmezz böyle olmazmı yaa :)))))
birebirimdir:)))
şifa niyetine de yedir cnm:))) olur inşallah Allahın izniyle...
günaydın günaydın günaydın
günaydınnnnn kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?