milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

tatlım zaten o yüzden Allah hamilelik süresini 9 ay olarak belirledi ya,anne bebeğine iyice alışsın diyebenimde aklıma öyle düşünceler geliyo arada ama karnımda tepiniyo tekme atıyo ya o zaman iyiki varsın diyorum
bu arada nasılsınız kızlar

iyiyiz şekerim sen nasılsın??

çok haklısın canım :):):) 9 ay iyice alışıyoruz bebişimize hatta gelsin diye sabırsızlanıyoruz :):):)

ya bişey dıyeceğim sıze çok korkuyorummmm

demın yukarıda kaynanama uğramıştım işte oturuyoduk orada babaanne falan da var nasıl oynuyomu bebişimiz falan dedıler bende yooo dedım nasıl yanı artık oynamaya başlaması lazım falan dedıler içime kurt düşürdüler oynaması lazımmmış bebeğimin

ya yoksa bişiler mi varrr

20. haftadan sonra telaşa kapılacak bir durum olmasa da (kuşkusuz tahmin edersiniz ki bebeğinizin hareketleri başlamışsa), 24 saat boyunca bebek hareketi duymazsınız hekiminizi aramanız iyi bir düşüncedir.

bakın ne yazıyo nette yaaaaaa ((((((((( aman yarabbımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hayır cnm yaaa telaşlanma hemen. Ben daha net bir şekilde geçen hafta hissetmeye başladım. Onun öncesi ben de de yoktu.bir ara böyle kelebeklerçıpıyordu içimde o da haftada 1 belki dediğim gibi geçen hafta hareketler başladı.hem doktorum çok normal 5. Ayda anca hissedersin dedi. Bakma sen onlara özellikle ilk hamileliklerde geç hissedilirmiş.

cnm doktorumun ayrıntılısı yok. Ama baya inceliyor. Ayrıntılı için başka bir yere yönlendirdi. Istersen git dedi. Ben de ne bileyim gerek görmedim sanki

canım çok saol bunu hergün taze olarak yapıcam dimi 1 haftadan sonra her akşam 1er bardak için diyo ya her gün taze hazırlıycam sanırım:26:

Son düzenleme:
canım çok saol bunu hergün taze olarak yapıcam dimi 1 haftadan sonra her akşam 1er bardak için diyo ya her gün taze hazırlıycam sanırım:26:
sanırım hergün taze cnm . Sonuçta yarım litre su dediği 2 bardak oluyor. Sabah akşam içince biter
doktorun iyice bakıyorsa ve istersen git dediysen kafana takma bence hayatım :):) ayrıntılıda normal ultrasondan farklı değil :)

aynene cnm

yok canım yaaa hemen telaşeye kapılmaa normal hayatım hele daha net hissetmen için bir iki hafta daha bekleme bakalım :):):)

saol canım kendi adıma söliim pek ii değilim sen nasılsın bebiş nasıl?

sanırım hergün taze cnm . Sonuçta yarım litre su dediği 2 bardak oluyor. Sabah akşam içince biter

aynene cnm

1. sabah akşam 1. haftadan sonra 3 ay boyunca 1er bardak diyo ya canım yarım ertesi güne de 1 bardaklık kalıyo onu çözemedim

1. sabah akşam 1. haftadan sonra 3 ay boyunca 1er bardak diyo ya canım yarım ertesi güne de 1 bardaklık kalıyo onu çözemedim

hmmmm evet onu bilmiyorum 1 haftadan sonra yarı ölçüyle yap cnm bir bardaklık yani. taze taze kullan

İŞte bunlar canlarım saolsunnn

hepsi çok sevimli iyi günlerde kullansın öykü bebekk :)))))

allahım ya rabbim kaşını bıyığını al o zaman ne bileyim aklıma bu geldi bir anda:)))))

süpersin ayçam ya can sıkıntısına birebirsin :)))))

bende keçiboynuzunu hergün bitane yediriyorum kaynatsamm içmezz böyle olmazmı yaa :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…