milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

edelim cnm ama ben nedense hep yemek düşünüyorum.akşama ne yapsam ki:44::44: kabak vardı aslında. şöyle yoğurtla falan iyi olur di mi

valla harika ben kabağı pirinçli nanalei yapıyorum yemede yanında yat mis vallaaa

aaa o nasıl oluyor hiç duymadım ben:44:

maşallah o zaman ona

normal yemek yapar gibi yap hani kıyma koyuyoruz ya onun yerine yarım çay bardağı pirinç at yıkayıp işte salçanı naneni ekle isteğine göre sonrada ustunu geçmeyecek kadar da su bitti işte :) çok guzel bir tadı var

denemek lazım.:)) eşimde ben de yemek yemeyi çok seviyoruz.değişik şeyler denemeyi de severiz. ben sebze de, o da et ve tavukta.. değişik şeyler yapmaya bayılırız:)))

kırmızı kartı görmeden inanmıyoruz biliyosun

bu arada sibelcim moda ikonuu oldun topiğinn

valla melekim kırmızı kartı göreceğime okadar inanıyorum kii hiç umudum yok

bu arada sibele boşuna sosyete demedik herzaman kıyafet konusunda öncümüzdür sayın sosyeteleri

ya bu arada ben bu reglimden sonra ayçanın dediği kürü denicem yumurtlamam oluyo zararı olurmu acaba kızlar dengemi bozmam dimi

eşim için de bişeyler yapmak istiyorum sperm testi yaptırmadık çünkü belki bi sorun vardır puff
:26::26::26::26::26:

cnm benim de düzenliydi ama ben yaptım yine de eşine de keçi boynuzu uygula...

bu ay denicem ayçacım içimdeki ses dene diyo keçi boynuzu nasıl uygulancak?

ibrahim saraçğolunun sitesinden bu:

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

kızlar iyi günler sizlerle bişi paylaşmak istiyorum ya bu günlerde içmde bir korku var çoçuğa nasıl bakıcam sanki çoçuk olunca hayattan nkısıtlancam diye

kızlar iyi günler sizlerle bişi paylaşmak istiyorum ya bu günlerde içmde bir korku var çoçuğa nasıl bakıcam sanki çoçuk olunca hayattan nkısıtlancam diye ne acayip bişidir bu düşünceler kendimie kızıyorum düşünmedendekendimi alamıyorum benim gibi olan var mı bu hamişlikten mi böle

kızlar iyi günler sizlerle bişi paylaşmak istiyorum ya bu günlerde içmde bir korku var çoçuğa nasıl bakıcam sanki çoçuk olunca hayattan nkısıtlancam diye

sabahları kalktığımda bana da oluyor valla ben birazcık uykuyu seviyorum da
annaaammm diyorum 2 saatte bir kalkacağım bundan sonra:) yemekti, evdi,işti, çocuktu bir milyon parçaya bölüneceğim...artık tüm planlar ona göre yapılacak. onsuz hiçbir planın programın olmayacak. bu da doğal olarak hayattan biraz da olsa bağlarının kopması demek olacak sen olmadan hiçbir şey yapamayacak olan birisi olacak evde:)))) bir de tabii rahatlığa alıştık tabii.mesela ben 1,5 yıllık evliyim. evet bir dünya sorumluluğum var ama sağolsun eşim inanılmaz yardımcıdır.hala sevgili gibiyiz yani şimdi evimize yeni bir birey geliyor... bu korkular bana çok normal geliyor ama...gerçekler bunlar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…