onuda zorla yiyor ayçacım
çocuk gibiler yahu:))) bal tarçının tadı da kötüydü bana göreama bir çırpıda atıveriyordum ağzıma
annem ben ne karışımlı ballar yedim kobay oldum resmenburnumu tıkayıp atıyodum ağzıma Allahım o nasıl bi kokuu bak aklıma geldi şimdi :120: onun yemesi gerekseydi hayatta yediremezdim biz kadınlar böyle şifa olsun yeter atıveriyoruz ağzımıza :111:
günaydın canlar..... güzel bir gün olsun hepimize...
günaydın canımm nasıl gidiyor kaynın gittimii :))
günaydın canımm nasıl gidiyor kaynın gittimii :))
kocişler büyümeyen bebek modundalar yaa :):):)
zoraki ağzına sokacaksın melekim başka çaresi yok :):) burnunu tıka gözünü kapa ve ağzını aç bakiiimm de :):)
yok be melekim nereye gidecek yüzsüz hariff...dün akşam öküz gibi kuruyemişleri yiyor bi de benim duyacağım şekilde "biz yiyoruz diye bayatları mı çıkarıyorsunuz " diyor..
Allahım sabır dedim.... eşime de "zıkkım yesin şöyle şuna sesini kessin" dedim.. sonrada ders çalışmaya gittim :):):)
o gidine kadar benim sinirlerimle oynamaya kararlı bende onu takmamaya kararlıyım :):)
pesss vallahiii adamdakii rahatlığa bakk :))))) canım bunlar nereliydi ya
günaydın kızlarrrr
yok be melekim nereye gidecek yüzsüz hariff...dün akşam öküz gibi kuruyemişleri yiyor bi de benim duyacağım şekilde "biz yiyoruz diye bayatları mı çıkarıyorsunuz " diyor..
Allahım sabır dedim.... eşime de "zıkkım yesin şöyle şuna sesini kessin" dedim.. sonrada ders çalışmaya gittim :):):)
o gidine kadar benim sinirlerimle oynamaya kararlı bende onu takmamaya kararlıyım :):)
hiç söylemeyeyim melekim çünkü o ilden soğursun :):) ön yargılı olmanı istemem :):):):):):)
günaydın kızlarrrr
yok cnm sene de 1 değil:)) uzaktalar ama ışılın hasretinden sık sık geliyorlar:))aman neysekii uzaktalar senede 1 kere görüyorsunn ışılımm sıkk dişinii azıcık daha :)))
nülüşüm günaydın nasıl gidiyor ev hayatı :):):)
yok cnm sene de 1 değil:)) uzaktalar ama ışılın hasretinden sık sık geliyorlar:))
nülüşüm günaydın nasıl gidiyor ev hayatı :):):)
ayyyy ışıl allah sabır versin sana yaaçekilecek gibi değil adam neyseki ders çalışma bahanen var...
kayınvaliden yardım ediyor mu sana? yani gittiğinde yemek falan pişirmiş oluyor mu?
aman neysekii uzaktalar senede 1 kere görüyorsunn ışılımm sıkk dişinii azıcık daha :)))
ışılım hepinize günatdın geçmişe baktınmda göremedim nilüş işmi bıraktı yok tatil mi yapıyor merak ettimhayırdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?