milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

çocuk gibiler yahu:))) bal tarçının tadı da kötüydü bana göre ama bir çırpıda atıveriyordum ağzıma

annem ben ne karışımlı ballar yedim kobay oldum resmen burnumu tıkayıp atıyodum ağzıma Allahım o nasıl bi kokuu bak aklıma geldi şimdi :120: onun yemesi gerekseydi hayatta yediremezdim biz kadınlar böyle şifa olsun yeter atıveriyoruz ağzımıza :111:

doğru diyorsun valla :))

kocişler büyümeyen bebek modundalar yaa :):):)

zoraki ağzına sokacaksın melekim başka çaresi yok :):) burnunu tıka gözünü kapa ve ağzını aç bakiiimm de :):)

günaydın canımm nasıl gidiyor kaynın gittimii :))

yok be melekim nereye gidecek yüzsüz hariff...dün akşam öküz gibi kuruyemişleri yiyor bi de benim duyacağım şekilde "biz yiyoruz diye bayatları mı çıkarıyorsunuz " diyor..

Allahım sabır dedim.... eşime de "zıkkım yesin şöyle şuna sesini kessin" dedim.. sonrada ders çalışmaya gittim :):):)

o gidine kadar benim sinirlerimle oynamaya kararlı bende onu takmamaya kararlıyım :):)

kocişler büyümeyen bebek modundalar yaa :):):)

zoraki ağzına sokacaksın melekim başka çaresi yok :):) burnunu tıka gözünü kapa ve ağzını aç bakiiimm de :):)

aynen öyle canım koca bebekk aslında kendine çok bakar ışılım ama görüntüsünü beğenmediysede biraz zorr ikna olurr :)))

pesss vallahiii adamdakii rahatlığa bakk :))))) canım bunlar nereliydi ya

ayyyy ışıl allah sabır versin sana yaa çekilecek gibi değil adam neyseki ders çalışma bahanen var...
kayınvaliden yardım ediyor mu sana? yani gittiğinde yemek falan pişirmiş oluyor mu?

yok cnm sene de 1 değil:)) uzaktalar ama ışılın hasretinden sık sık geliyorlar:))

olsunn ayçacım ben bazen eşimin akrabalarının şehir dışında olduklarını düşünüyorum Allahım ne büyük mutlulukk :))) ama ışılınkilerin bundan sonra böyle sık geleceklerini sanmıyorum vermiş ışılım ağızlarının payınıı :)))))))

ayyyy ışıl allah sabır versin sana yaa çekilecek gibi değil adam neyseki ders çalışma bahanen var...
kayınvaliden yardım ediyor mu sana? yani gittiğinde yemek falan pişirmiş oluyor mu?

evet eşim söylemiş geldiğinden bu yana yemekleri yapıyor bu kez :):)

aman neysekii uzaktalar senede 1 kere görüyorsunn ışılımm sıkk dişinii azıcık daha :)))

senede bir kez mi :):):) üç ayda bir kayınvalide gelir kaynımsa bi aralar 15 günde birdi sonra ayda bire çıktı en son üç ayda bir annesi ile geliyordu..:):) bundan sonrada senede bir anca görür bu evi :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…