milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

sibelcim çok hoş olmuşsunn canımm ayçaya katılıyorum hiç hamile gibi görünmüyorsunn ..
saçların çok yakışmışş sendede görümce bolluğu var benim gibii

Kızlar selamlarr iyi bi hafta diliyorum hepimize ben evimin tadini çıkarmaya başladım sizler nsilsiniz yeni haberler varmi gecmise dalicam şimdi

hoşşgeldin şekerim.... ohh mis valla çıkar evin tadını :):):)
Hosbuldum ışılım evde olmak gibisi yokmuş erken kalktım parka yürüyüşe çıktım kuş sesleri eşliğinde sporumu yaptım eve geldim duşumu aldım kahvaltı hazırladım kocacikla yedik şimdi de kadın programı izliyorum şaka gibi

evet yaaaa bir sarılalım şöyle ohhhhhh

Ohhhh çok sıkı sarılma ezicez prensesi

:)))) prenseste öpüyor seni çoookkk ee cnm tadını çıkar yaaa. izleyecek başka bir şey yok zaten.insan onları bile izlemeyi özlüyor valla. evde olsam da izlesem

Kızlar selamlarr iyi bi hafta diliyorum hepimize ben evimin tadini çıkarmaya başladım sizler nsilsiniz yeni haberler varmi gecmise dalicam şimdi

neşemm hoşgeldinnn evde olup kadın programı izlemeden olurmu yahu tadınıı çıkarrr yat dinlen bizim yerimizede nasıl ayrıldınn işten anlatt ayrıntıları merak ediyorumm birazz burukk olurr insann ne kadarr kızıp sinirlensede

ayy aynen valla evde olsam esra erolu izlesem :):):)
Birazdan başlar şimdi serap ezgü var

Canım buruklastim tabi arkadaşlarım pasta almışlar orkide almışlar yedik içtik ağlayarak vedalastik bu saatlerde kahve içerdik insan özlüyor okadar emegim var orda patronlarim da güzel sözlerle uğurladilar saolsunlar kapımız sana hep açık dediler herşeye rağmen bunları duymak güzeldi

neşe cnm evının kadını çocuklarının anası olmaya hoşgeldın cnm

kıyamam ben sana yaa perşembe günü akşam üzeri seni düşündüm biliyomusun neşe nasıl vedalaşıcak diye aklımdan geçtii hiç kolayy değill vedalarıda hiç sevmemm gerçi insan herşeye çok çabuk alışıyorr evde olmanın tadı paha biçilemezz artıkk döktürürsünn kocacığına böreklerr pastalarrrrr

benim de müdür konuştu az önce benimle dedi ne yapacaksın doğumdan sonra bizim burayı biliyorsun 1 hafta 10gün dedi.
ben de kusura bakmayın ben o şekilde gelemem dedim. tüm kanuni haklarımı kllanmak isterim dedim.öyle olmaz 3-4 ay gidip gelmemek falan dedi. ben de evden çalışabilirm isterseniz dedim siz ne düşünüyorsunuz dedim.o da yeni birini bulalım yetiştirelim gibilerinden konuştu. zaten büyüyoruz baya birine ihtiyacımız vardı. onu yetiştiririz doğumdan sonra 4-5 ay geçer tamam ben dönemk istiyorum dersin gelirsin yine falan dedi. ne demek istedi anlamadım. siz bilirsiniz dedim 1 hafta 10 gün ne yaaaa

hakıkatten nerede gorulmus 1 hafta 4 aya kadar senın yasal gelmeme hakkın var kendılerı bılırler ozaman alla alla

10 gün doğum iznimi olur ya bu nasıl bi mantık ben anlamıyorum.. hem kanunlar neden var niye uyulmuyor.. özel sektör insanın canını çıkarıyor valla memurluğun gözünü seveyim :)

hakıkatten nerede gorulmus 1 hafta 4 aya kadar senın yasal gelmeme hakkın var kendılerı bılırler ozaman alla alla
ben de öyle dedim. kendimi iyi hissedersem son haftaya kadar gelirim ama sonraya eklerim önceki tüm haftalarımı yani 3,5-4 ay doğum sonrası gelmem dedim. neyse kendi bilir. buraya her kahrı çekecek benim gibi birini zor bulur
10 gün doğum iznimi olur ya bu nasıl bi mantık ben anlamıyorum.. hem kanunlar neden var niye uyulmuyor.. özel sektör insanın canını çıkarıyor valla memurluğun gözünü seveyim :)

olmaz cnm ama buradaki salak hatunların hepsi 10 gün sonra çıkıp geliyor.anlamıyorum ki nasıl gelebiliyorlar.eee doğalolarak benden de onu bekliyorlar. işte sen gelmezsen ben laf anlatamam kimseye diyor müdürüm. eeeee gelmeselermiş onlarda ne diye geliyorlar. 1haftalık süt kokan çocuğu belki daha göbeği bile düşmeyen bebeği nasıl bırakabilirlerkanuni hakları var ve kanun doğumkonusunda gerçekten çok iyi işliyor.hemen cezayı kesiyorlar bana da tüm haklarımı çatır çatır veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…