Eki Görüntüle 436478 günaydın kızlar nasılsınız biz c.tesi dr a gittik anası 2,5 kilo olmuş (çaktrmayın 75 oldum)danası 450gram ve 26 cm biz ana oğul napcaz bilemedim bildiğiniz üzere düğünde vardı sizinle resmi paylaşıyorum soldan sağa eşim ben örümcek(benimle aynı evde yaşayan)gelinin yanındaki öbür görümcem kapalı olan kayınvaldem
ben bu haftasonu odasını alacağım inşallah minik cadımın :):):) çilekten almaya karar verdim canlar... tam tekmil bir oda alacağım sanırım.. :):)
ayyyy merhabalar cicişlerr ben geldim sonunda
anammm neşe de gelmiş:)))
Kızlar selamlarr iyi bi hafta diliyorum hepimize ben evimin tadini çıkarmaya başladım sizler nsilsiniz yeni haberler varmi gecmise dalicam şimdi
Geldim canim gel bi sarilayim özledim kız
Hosbuldum ışılım evde olmak gibisi yokmuş erken kalktım parka yürüyüşe çıktım kuş sesleri eşliğinde sporumu yaptım eve geldim duşumu aldım kahvaltı hazırladım kocacikla yedik şimdi de kadın programı izliyorum şaka gibihoşşgeldin şekerim.... ohh mis valla çıkar evin tadını :):):)
evet yaaaa bir sarılalım şöyle ohhhhhh
Hosbuldum ışılım evde olmak gibisi yokmuş erken kalktım parka yürüyüşe çıktım kuş sesleri eşliğinde sporumu yaptım eve geldim duşumu aldım kahvaltı hazırladım kocacikla yedik şimdi de kadın programı izliyorum şaka gibi
Ohhhh çok sıkı sarılma ezicez prensesi
:)))) prenseste öpüyor seni çoookkkee cnm tadını çıkar yaaa. izleyecek başka bir şey yok zaten.insan onları bile izlemeyi özlüyor valla. evde olsam da izlesem
Kızlar selamlarr iyi bi hafta diliyorum hepimize ben evimin tadini çıkarmaya başladım sizler nsilsiniz yeni haberler varmi gecmise dalicam şimdi
Hosbuldum ışılım evde olmak gibisi yokmuş erken kalktım parka yürüyüşe çıktım kuş sesleri eşliğinde sporumu yaptım eve geldim duşumu aldım kahvaltı hazırladım kocacikla yedik şimdi de kadın programı izliyorum şaka gibi
ayy aynen valla evde olsam esra erolu izlesem :):):)
di mi ne eğlencelisen erken çıkıyorsun ama yetişiyorsundur ona
Birazdan başlar şimdi serap ezgü varayy aynen valla evde olsam esra erolu izlesem :):):)
neşemm hoşgeldinnn evde olup kadın programı izlemeden olurmu yahutadınıı çıkarrr yat dinlen bizim yerimizede nasıl ayrıldınn işten anlatt ayrıntıları merak ediyorumm birazz burukk olurr insann ne kadarr kızıp sinirlensede
Birazdan başlar şimdi serap ezgü var
Canım buruklastim tabi arkadaşlarım pasta almışlar orkide almışlar yedik içtik ağlayarak vedalastik bu saatlerde kahve içerdik insan özlüyor okadar emegim var orda patronlarim da güzel sözlerle uğurladilar saolsunlar kapımız sana hep açık dediler herşeye rağmen bunları duymak güzeldi
benim de müdür konuştu az önce benimlededi ne yapacaksın doğumdan sonra bizim burayı biliyorsun 1 hafta 10gün dedi.
ben de kusura bakmayın ben o şekilde gelemem dedim. tüm kanuni haklarımı kllanmak isterim dedim.öyle olmaz 3-4 ay gidip gelmemek falan dedi. ben de evden çalışabilirm isterseniz dedim siz ne düşünüyorsunuz dedim.o da yeni birini bulalım yetiştirelim gibilerinden konuştu. zaten büyüyoruz baya birine ihtiyacımız vardı. onu yetiştiririz doğumdan sonra 4-5 ay geçer tamam ben dönemk istiyorum dersin gelirsin yine falan dedi. ne demek istedi anlamadım. siz bilirsiniz dedim1 hafta 10 gün ne yaaaa
benim de müdür konuştu az önce benimlededi ne yapacaksın doğumdan sonra bizim burayı biliyorsun 1 hafta 10gün dedi.
ben de kusura bakmayın ben o şekilde gelemem dedim. tüm kanuni haklarımı kllanmak isterim dedim.öyle olmaz 3-4 ay gidip gelmemek falan dedi. ben de evden çalışabilirm isterseniz dedim siz ne düşünüyorsunuz dedim.o da yeni birini bulalım yetiştirelim gibilerinden konuştu. zaten büyüyoruz baya birine ihtiyacımız vardı. onu yetiştiririz doğumdan sonra 4-5 ay geçer tamam ben dönemk istiyorum dersin gelirsin yine falan dedi. ne demek istedi anlamadım. siz bilirsiniz dedim1 hafta 10 gün ne yaaaa
ben de öyle dedim. kendimi iyi hissedersem son haftaya kadar gelirim ama sonraya eklerim önceki tüm haftalarımı yani 3,5-4 ay doğum sonrası gelmem dedim. neyse kendi bilir. buraya her kahrı çekecek benim gibi birini zor bulurhakıkatten nerede gorulmus 1 hafta 4 aya kadar senın yasal gelmeme hakkın var kendılerı bılırler ozaman alla alla
10 gün doğum iznimi olur ya bu nasıl bi mantık ben anlamıyorum.. hem kanunlar neden var niye uyulmuyor.. özel sektör insanın canını çıkarıyor valla memurluğun gözünü seveyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?