kızlar nabersiniz uzun zamandan beri giremiyorum buralar kalabalık napıyosunuz bebekler nasıl bebek haberi alan var mı
off amaaan bu ne sıcaktır,yanıyo kavruluyo buralar
ayy sorma ya burası da çok sıcak mahvoluyorummmmm
tatlım nasıl gececek bu günler,Allah yardımcımız olsun,oturduğum yerde sırılsıklam terleyip kalıyorum
bu arada nasılsın ışılım,prensesimiz nasıllar:)
off amaaan bu ne sıcaktır,yanıyo kavruluyo buralar
iyiyiz canım biz.. minnoşumda iyi kıpır kıpır oynuyor maşallahhh :):) ama bu sıcaklar beni mahvedecek gibi.. çarşambadan itibaren bi on gün rapor yazdıracağım sanırım eşime... mahvoldum yaaa
sen nasılsın canım?? oğluşun nasıl?? ya sen tekmecikleri canını acıtacak derecede mi hissediyorsun... benim kız pek bi nazik vuruyor :)
eee cnm doğum izninden düşmüyor mu??
yok canım bu izinden düşmüyor 32. haftadan sonra aldığın çalışabilir raporundan sonra kullandığın izinler düşüyor...
yok canım bu izinden düşmüyor 32. haftadan sonra aldığın çalışabilir raporundan sonra kullandığın izinler düşüyor...
iyi bari senn için son bi rapor olsun bi dinlen
o zaman hemen alman lazım. 30+5 sin. 31+1 de alınıyors diye biliyorum çalışabilir raporunu.
yok canım 32+0 da alıyorsun sanırım...
bizimki erkek olduğunu hissettiriyo saolsun bana,bazen canımı acıtıyo,ama acıtsın,kıpır kıpır sağlıklı olsun yeterkiiyiyiz canım biz.. minnoşumda iyi kıpır kıpır oynuyor maşallahhh :):) ama bu sıcaklar beni mahvedecek gibi.. çarşambadan itibaren bi on gün rapor yazdıracağım sanırım eşime... mahvoldum yaaa
sen nasılsın canım?? oğluşun nasıl?? ya sen tekmecikleri canını acıtacak derecede mi hissediyorsun... benim kız pek bi nazik vuruyor :)
evde olsam ben de mahvolurum. tüm gün güneş içindeişyerim serin
o zaman 33. haftaya girmiş olmuyor musun:44::44:
bizimki erkek olduğunu hissettiriyo saolsun bana,bazen canımı acıtıyo,ama acıtsın,kıpır kıpır sağlıklı olsun yeterki
eğer daraldıysan al iznini tatlım yaa,bebekler bile etkilenir bence,dün yatak odasında gece 3 te bi uyandım her yerim sırılsıklam,bizim tosunpaşada mayışmış bi iki yokluyo sadece,eşim dedi klimalı odada yatalım,klimayı açtık nasıl ferahladıysam bizimkinin tekmelerde coştuAllahtan klima var,odadan dışarı çıkmıyom zaten,tuvalete bile gidesim gelmiyo
bende klima istiyorum yaaaa :):):):):)
ayy tatlım enişte ne yapsın ne etsin taktırsın klimayı,hemde hemen,borç taksit ne olursa olsun,bizler bebiş taşıyoz bizim kalbimiz normal insanların kalbinden daha hızlı atıyo,hemen hemen klimacıya
anladım şimdievet canım aynen öylee... 33,34,35,36,37. haftaları çalışıp izne ayrılıyorsun işte :):)
ayy tatlım enişte ne yapsın ne etsin taktırsın klimayı,hemde hemen,borç taksit ne olursa olsun,bizler bebiş taşıyoz bizim kalbimiz normal insanların kalbinden daha hızlı atıyo,hemen hemen klimacıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?