milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kızlar nabersiniz uzun zamandan beri giremiyorum buralar kalabalık napıyosunuz bebekler nasıl bebek haberi alan var mı

tatlım nasıl gececek bu günler,Allah yardımcımız olsun,oturduğum yerde sırılsıklam terleyip kalıyorum
bu arada nasılsın ışılım,prensesimiz nasıllar:)

iyiyiz canım biz.. minnoşumda iyi kıpır kıpır oynuyor maşallahhh :):) ama bu sıcaklar beni mahvedecek gibi.. çarşambadan itibaren bi on gün rapor yazdıracağım sanırım eşime... mahvoldum yaaa

sen nasılsın canım?? oğluşun nasıl?? ya sen tekmecikleri canını acıtacak derecede mi hissediyorsun... benim kız pek bi nazik vuruyor :)

eee cnm doğum izninden düşmüyor mu??

bizimki erkek olduğunu hissettiriyo saolsun bana,bazen canımı acıtıyo,ama acıtsın,kıpır kıpır sağlıklı olsun yeterki
eğer daraldıysan al iznini tatlım yaa,bebekler bile etkilenir bence,dün yatak odasında gece 3 te bi uyandım her yerim sırılsıklam,bizim tosunpaşada mayışmış bi iki yokluyo sadece,eşim dedi klimalı odada yatalım,klimayı açtık nasıl ferahladıysam bizimkinin tekmelerde coştu
evde olsam ben de mahvolurum. tüm gün güneş içinde işyerim serin

Allahtan klima var,odadan dışarı çıkmıyom zaten,tuvalete bile gidesim gelmiyo

bende klima istiyorum yaaaa :):):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…